caveman wrote:apsavvas wrote:COACH wrote:Εικόνα μια τεράστια κυπρίνος για το ιστορικό του νερού δεν σημαίνει τίποτα, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε αυτό έτσι λογικά ότι ο κυπρίνος μεγέθους μπορούν να αναπτυχθούν εκεί, οπότε ας πω την αλήθεια ...
Συγγνώμη!

14.500??????
Εσύ που εκατάλαβες ρε Σαββύ, κάμε την μετάφραση σε παρακαλώ

Μιας τζαι ο Σαββύς εν θέλει να μας πει τι εκατάλαβεν

έπιασα τηλέφωνο τον coach για την μετάφραση η οποία έχει ως εξής:
Ναι, ο κυπρίνος της φωτογραφίας είναι πολύ μεγάλος αλλά δεν είναι 15 κιλά διότι με βάση το ιστορικό του φράγματος δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλος, διότι δεν θα προλάβαινε να μεγαλώσει τόσο, και ότι τέλος πάντων είναι αδύνατο το φράγμα Ταμασού να έχει τόσο μεγάλους κυπρίνους!
Οπώταν, εγώ τωρά θέλω να ρωτήσω τον Βαντήμ, και τον Σάββα που συμφωνά μαζί του...
Πως εκαταλήξαν σε τούντο συμπέρασμα? Γνωρίζουν τον ρυθμό ανάπτυξης του κυπρίνου στα κυπριακά νερά ή έστω το ρυθμό ανάπτυξης του στην Μέση Ανατολή?, Γνωρίζουν πότε εμπήκαν κυπρίνοι στο φράγμα? Γνωρίζουν πόσο επιπλέον βάρος μπορεί να βάλει το θηλυκό από τα αυγά που εν φορτωμένη?
Και επιπλέον, εάν δεν είναι 15 κιλά, τότε τι πιστεύετε πως έγινε εδώ? Έδειξε λάθος η ζυγαριά(και πόσο?) ή μας λέει ψέματα ο Μαρτήν?
Σας παρακαλώ, αντί να μας πιάνουν οι εμπάθειες ας επικεντρωθούμε στο γεγονός πως ένα τόσο μεγάλο ψάρι αφέθηκε πίσω ζωντανό και υγιές!