Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

(CyBasser)

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by (CyBasser) »

MariosK wrote: Rolando μου επειδή δεν μιλώ δεν σημαίνει οτι εν πάω τζίολας :wink:. Άλλωστε εψάρεψα τουλάχιστο διπλάσιες, μεν πω τριπλάσιες :oops: , φορές που εσέναν λαβράκι τον τελευταίο χρόνο αφού όπως πολλά σωστά είπες εν έξω που το σπίτι μου αλλά δεν εβαρκούμουν να κάμω και μικρά ταξιδάκια μέχρι Κούρη, Ευρέτου, Ταμασσό κ.τ.λ.
Οπότε αν θέτεις θέμα διαγραφείς εν νομίζω να σε συμφέρει :lol:.
Τζίνο που πεθύμησα είναι να στήσω την καρεκλούα μου το εγγλέζικο μου το σαντουιτσούι μου δίπλα με το νερό μου τζε να κάτσω τζιαμέ 3-4 ώρες τζιας μεν πιάσω τίποτε :P.
Ταξιδάκια έκαμα και κούρρη και Ευρέτου και...σπίτι σου (που ήυταν τέλειο!).Δεν εβαρκούμουν, εν ώρα που εν είχα. Τωρά και δύο ώρες να έχω χτυπώ εξορμήσεις! Αλλά ΤΩΡΑ που αξίζει κάποιος να ασχοληθεί ακούω ...για jigging... Εν πειράζει. Για εμένα αύριο πάλε (πέμπτο του 2011!!!)!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote: Εν καλα τα λαβρακια αλλα εν πολλα μιτσια ψαρκα τα γεριμα..εψες εβλεπα ονοιρα οτι εκαμνα double με περκες του νειλου... ε μαριε εννα μας παρεις κανενα jigging τωρα που εγινες guru πανω στην τεχνηκη?
Μιτσίν τ'αμμάτι σου ρε! Εννεν το μέγεθος που μετρά, εν η ποιότητα.

Aλλά φυσικά, "Beauty is in the eye of the beholder" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Greg

Post by Greg »

λαθος το λες λεβεντη μου. δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα.. and yes, size does matters :twisted:

nile perch > bass

Image

Image
Last edited by Greg on Mon Jan 17, 2011 11:24 am, edited 1 time in total.
Esox Lucius

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Greg wrote:λαθος το λες λεβεντη μου. δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα.. and yes, size does matters :twisted:

nile perch > bass
σαν ενα ατομο που ψαρεψε και τα 2 θα συμφωνουσα απολυτα με το Greg nile perch >>> bass και ειδικα για το size does matters 8) 8) :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Εβαρεθικα να πεζω με τα 3κιλα της Κυπρου.

Greg

Post by Greg »

το πρωτο ειναι μεγενθυνση του 2ου... we gonna need a bigger boat! θυμουμε που δειξαμε στους guides μια φωτο με ενα λαβρακι.. :

Semeer - Is this a cyprus nile perch?
Vyron - no it is a bass
Semeer - it looks like a nile perch
Greg - it grows only 3-5 kilos :(

Semeer - ahahahah
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:το πρωτο ειναι μεγενθυνση του 2ου... we gonna need a bigger boat! θυμουμε που δειξαμε στους guides μια φωτο με ενα λαβρακι.. :

Vyron - no it is a bass

Semeer - ahahahah
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε Ρολάνδο μεν είσαι τόσο απόλυτος, size does matter!!!, ειδικά στο ψάρεμα. Διαφορετικά θα ήσουν ευχαριστημένος με τα 1.5-2 κίλα και δεν θα κυνηγούσες το 4 κιλο :wink:.

COACH

Post by COACH »

Εικόνα μια τεράστια κυπρίνος για το ιστορικό του νερού δεν σημαίνει τίποτα, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε αυτό έτσι λογικά ότι ο κυπρίνος μεγέθους μπορούν να αναπτυχθούν εκεί, οπότε ας πω την αλήθεια ...
Συγγνώμη! :think: 14.500??????

caveman

Post by caveman »

Greg wrote:το πρωτο ειναι μεγενθυνση του 2ου... we gonna need a bigger boat! θυμουμε που δειξαμε στους guides μια φωτο με ενα λαβρακι.. :

Vyron - no it is a bass

Semeer - ahahahah
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

apsavvas

Post by apsavvas »

COACH wrote:Εικόνα μια τεράστια κυπρίνος για το ιστορικό του νερού δεν σημαίνει τίποτα, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε αυτό έτσι λογικά ότι ο κυπρίνος μεγέθους μπορούν να αναπτυχθούν εκεί, οπότε ας πω την αλήθεια ...
:dance: :dance: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
The only source of knowledge is experience

caveman

Post by caveman »

apsavvas wrote:
COACH wrote:Εικόνα μια τεράστια κυπρίνος για το ιστορικό του νερού δεν σημαίνει τίποτα, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε αυτό έτσι λογικά ότι ο κυπρίνος μεγέθους μπορούν να αναπτυχθούν εκεί, οπότε ας πω την αλήθεια ...
:dance: :dance: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Εσύ που εκατάλαβες ρε Σαββύ, κάμε την μετάφραση σε παρακαλώ :)
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

psarakas

Post by psarakas »

Κάθε ψάρι και ψάρεμα έχει την χάρη του πιστεύω. Άλλο να παλέβεις με ultra light εξοπλισμό έναν πανέξυπνο αντίπαλο και άλλο να τραβάς γομάρκα με το σύρμα :)
Είναι θέμα γούστου για τον καθέναν μας. Βίτσιου μάλλον!!!
catch and release

MariosK

Post by MariosK »

psarakas wrote:Κάθε ψάρι και ψάρεμα έχει την χάρη του πιστεύω. Άλλο να παλέβεις με ultra light εξοπλισμό έναν πανέξυπνο αντίπαλο και άλλο να τραβάς γομάρκα με το σύρμα :)
Ακριβώς ρε φίλε. Είναι το πως θα ψαρέψεις το κάθε ψάρι. Από ότι ξέρω όμως και ο Γρηγόρης και ο Βύρωνας τις πέρκες του Νήλου εννεν με σύρμα που τις τραβούν, να μεν πω για το jigging που τα καλάμια τζίζουν μες το νερό τζε παθαίνεις συγκοπή!

psarakas

Post by psarakas »

MariosK wrote:
psarakas wrote:Κάθε ψάρι και ψάρεμα έχει την χάρη του πιστεύω. Άλλο να παλέβεις με ultra light εξοπλισμό έναν πανέξυπνο αντίπαλο και άλλο να τραβάς γομάρκα με το σύρμα :)
Ακριβώς ρε φίλε. Είναι το πως θα ψαρέψεις το κάθε ψάρι. Από ότι ξέρω όμως και ο Γρηγόρης και ο Βύρωνας της πέρκες του Νήλου εννεν με σύρμα που τις τραβούν, να μεν πω για το jigging που τα καλάμια τζίζουν μες το νερό τζε παθαίνεις συγκοπή!

Eν γενικά και μεταφορικά που μιλώ Μάριος. Με Shore jigging που ασχολείσαι ή από βάρκα?
catch and release

MariosK

Post by MariosK »

psarakas wrote:
MariosK wrote:
Ακριβώς ρε φίλε. Είναι το πως θα ψαρέψεις το κάθε ψάρι. Από ότι ξέρω όμως και ο Γρηγόρης και ο Βύρωνας της πέρκες του Νήλου εννεν με σύρμα που τις τραβούν, να μεν πω για το jigging που τα καλάμια τζίζουν μες το νερό τζε παθαίνεις συγκοπή!

Eν γενικά και μεταφορικά που μιλώ Μάριος. Με Shore jigging που ασχολείσαι ή από βάρκα?
Βάρκα ρε φίλε.

psarakas

Post by psarakas »

Ωραίος
catch and release

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”