Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
ε νικολα εν αφικεσ σορκο και διεροτουμαι και γω γιατι δεν βλεπω
- arisinblue
Με δυο μεγάλους και μερικά άλλα άρχισε το ταξίδι του 2011. Ο ανατολικός άνεμος και το ανατολικό ρεύμα πρόλαβαν και έκαναν την ζημιά τους. Οι μπαταρίες γέμισαν αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
ετσι όπως παει ο καιρος φετος θα παιζουμε σορκους ως τον μαϊο αλλοπως...
Kαλή συνεχεια κοπελιαarisinblue wrote:Με δυο μεγάλους και μερικά άλλα άρχισε το ταξίδι του 2011. Ο ανατολικός άνεμος και το ανατολικό ρεύμα πρόλαβαν και έκαναν την ζημιά τους. Οι μπαταρίες γέμισαν αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΥΓ: Ο ανατολικός συνεχίζει.....

-
Χρονιά πολλά και από μένα. Εύχομαι ασφαλείς αναδύσεις με πολλές όμορφες στιγμές και ωραία θηράματα. Στην φώτο ο νέος μου βαρκάρης Ανδρέας. Καλή χρονιά..!!
- Attachments
-
- 11 / 01 / 2011
- Andreas SS.jpg (88.74 KiB) Viewed 6960 times
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Άτε ρε Νίκο κάμνεις τον ωραίο με τα ψάρκα του Χρήστου, πέξε δικά σου

-
Εν σου τα είπαν καλά μάλλον Άριστε....χαχαχα.....
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
τζιν το πραμαν που καφετιζει μες τους σορκους ηνταμπου ενει;
I live my life a breath at a time
- Viraaa o Paxoulis
Re Nadioti ma den xeris ti ine tsino to prama !!!!!!!c.nadiotis wrote:τζιν το πραμαν που καφετιζει μες τους σορκους ηνταμπου ενει;
sasta tse gyrasin..En smyrnokourkoutsellos tou ammou..

- c.nadiotis
τωρα εφωτισες με ρε παχουλλη,ιντα σκατα εν τουτος ο καμπουροσμιρνοκουρκουτζιελλος ο αμμωδης που μου λαλεις....
μεν ξιανεις οτι θκυο χρονια εσχει που εμπικα μες το νερον... ποτε εν να παμεν κανενα ψαρεμα????

- c.nadiotis
Η μερα μας δεν αρχισε καλα... μολις το φουσκωτο ξεκινισε πριν καλα καλα ζεσταθει η μηχανη ενιωσα την λεια-ξυρισμενη να ανοιγει στον δεξη ωμο...
καθε εμποδιο για καλο, τηλεφωνικο εγερτηριο στην συζηγο λιγο παρακαλιο
και μιση ωρα μετα ξαναξεκινουσαμε με την παλια 5αρα... (Να σε καλα αγαπη μου να με αντεχεις!!!!)
Φτανουμε στο παλιο κοματι του συντροφου και στις πρωτες εξι βουτιες τεσσερεις μεγαλοι Σαργοι κοσμουσαν την ψαροβελονα... συμφονισαμε οτι δεν ειχε αξια να γεμισουμε την ψαροβελονα με ευκολα ψαρια απο τα θαλαμια τους και μια και ειχε ηδη βγει το φαγητο ειπαμε να ψαξουμε κανενα μαυρο και καμια κοκκινη, τα οποια ηταν αφαντα.... βγηκαν αλλοι δυο ωραιοι Σαργοι, ο ενας με πλαναρισμα και μια φανταστικη βολη στα τρια μηκοι μια θυρευση που προσωπικα μου προσφερε περισοτερη ευχαριστηση απο ολα τα αλλα ψαρια της ημερας....
ο μικροτερος 490γρ και ο μεγαλητερος 930γρ

Φτανουμε στο παλιο κοματι του συντροφου και στις πρωτες εξι βουτιες τεσσερεις μεγαλοι Σαργοι κοσμουσαν την ψαροβελονα... συμφονισαμε οτι δεν ειχε αξια να γεμισουμε την ψαροβελονα με ευκολα ψαρια απο τα θαλαμια τους και μια και ειχε ηδη βγει το φαγητο ειπαμε να ψαξουμε κανενα μαυρο και καμια κοκκινη, τα οποια ηταν αφαντα.... βγηκαν αλλοι δυο ωραιοι Σαργοι, ο ενας με πλαναρισμα και μια φανταστικη βολη στα τρια μηκοι μια θυρευση που προσωπικα μου προσφερε περισοτερη ευχαριστηση απο ολα τα αλλα ψαρια της ημερας....
ο μικροτερος 490γρ και ο μεγαλητερος 930γρ
- Attachments
-
- DSC01088.JPG (216.92 KiB) Viewed 6598 times
-
- DSC01086.JPG (243.52 KiB) Viewed 6602 times
Ωραιος φιλε καταπληκτικος!
-
ΝΑΔΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ