το νερο μεσα στο λιμανι ηταν λαδι..αλλα στην θαλασσα εξω ισχεν φουρτουνα,,,, τι στο καλο...αμαν εσχιει φουρτουνα τα ψαρια εν μπενουν μες τα λιμανια?... πως ειναι δυνατο που η ωρα 3 ως τις 10¨00 να μην ειχα 1...τσιμπημα......wtf???

Greg wrote:φιλε θα σε αλλαξω απο τη βαρδυα, φευγω τωρα για τη βολτα μου
Ήντα περιοχή ρε φίλε εμείς εννα την κάμουμεν κατά Λάρνακα μερκές πόψε τώρα να δούμεν αν θα κάτσει τίποτε!!!γίωργος κυρίακου wrote:εψές
κάποιοι παρέες(καστινγ)
1 σορκό πάνω σε κεφαλάκι του καλαμαρίου
και ένα μούρμουρο πανω σε αμερικάνο
ενω εγώ(σπιννινγ,καστινγ)
ένα λαυράκι ξανά σε κεφαλάκι του καλαμαριού
στο σπιννινγ ένε πιασα τίποτε αλλά δεν μπειράζει πεισμώνω παρα πάνω(η συνήθεια που έγινε εξάρτηση)
επίαμεν πόψε τζιαι μεις στο Μενεού αλλά ενεψαρεύκετουν με τίποτε. Ετύλιεν κύμμα που τα 300 μέτρα μέσα. επειδή ήταν ανατολικός βορειοανατολικός ετράβησα προς μαζωτό - αγ. θεόδωρο ήταν νάκκον καλύτερα εβκάλαμεν τρεις μουρμούρες καλές σε αμερικάνο σε δυο ώρες. μετά εσήκωσεν κύμμα πολλύ τζιαι εδιπλώσαμεν τα. ένεχουμεν παράπονογίωργος κυρίακου wrote:και εγώ λάρνακα είμουν εψές
πάλε ρε επήατε χωρίς να πείτε τίποτε?!!!!LEONIDAS wrote:επίαμεν πόψε τζιαι μεις στο Μενεού αλλά ενεψαρεύκετουν με τίποτε. Ετύλιεν κύμμα που τα 300 μέτρα μέσα. επειδή ήταν ανατολικός βορειοανατολικός ετράβησα προς μαζωτό - αγ. θεόδωρο ήταν νάκκον καλύτερα εβκάλαμεν τρεις μουρμούρες καλές σε αμερικάνο σε δυο ώρες. μετά εσήκωσεν κύμμα πολλύ τζιαι εδιπλώσαμεν τα. ένεχουμεν παράπονογίωργος κυρίακου wrote:και εγώ λάρνακα είμουν εψές
φωτογραφίες?!!!!plenom'metatopsarem? wrote:πάλε ρε επήατε χωρίς να πείτε τίποτε?!!!!LEONIDAS wrote:επίαμεν πόψε τζιαι μεις στο Μενεού αλλά ενεψαρεύκετουν με τίποτε. Ετύλιεν κύμμα που τα 300 μέτρα μέσα. επειδή ήταν ανατολικός βορειοανατολικός ετράβησα προς μαζωτό - αγ. θεόδωρο ήταν νάκκον καλύτερα εβκάλαμεν τρεις μουρμούρες καλές σε αμερικάνο σε δυο ώρες. μετά εσήκωσεν κύμμα πολλύ τζιαι εδιπλώσαμεν τα. ένεχουμεν παράπονογίωργος κυρίακου wrote:και εγώ λάρνακα είμουν εψές
![]()
Μπράβο σας ρε Ιάκωβε! Φτάνει που γυρίσατε με ψάρια! Εν μπορούσατε καθόλου να ψαρέψετε μες το κύμα για κανένα σορκό?! Ή εν εκάθουνταν τα βαρίδια? με βαρίδι-άγκυρα? έφκαλε φύκια πολλά?!
φωτογραφίες! Φωτογραφίες!!!!Greg wrote:2 τσιμπιες, 2 λαβρακια με σπιν.. ενας παρακατω απο μενα επιασε ενα μουρμουρο τερας! (3μιση -5μιση am)
Φοίβο γινόταν χαμός από τα φύκια μόνο αυτά ενοχλούσαν. Έβαλα floater να σηκώσω λίγο τα δολώματα αλλά τίποτα. Όλη η Λάρνακα μέχρι και τα Περβόλια γινόταν χαμός από φύκια ειδικά μετά τις 1900 που σήκωσε έτσι άνετα 4-5 μποφώρ ΑΒΑ αέρα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα μέρος που υπολογίζαμε πως δεν θα έχει φύκια προς τον Αγ. Θεόδωρο και εψαρέψαμε κανένα δύωρο και μετά έγινε κι εκεί χαμός από τα κύματα. Φωτό ένεσηει δεν εβκάλαμεν δυστυχώς. Βασιστείτε στην αξιοπιστία μας!!!!!!plenom'metatopsarem? wrote:πάλε ρε επήατε χωρίς να πείτε τίποτε?!!!!LEONIDAS wrote:επίαμεν πόψε τζιαι μεις στο Μενεού αλλά ενεψαρεύκετουν με τίποτε. Ετύλιεν κύμμα που τα 300 μέτρα μέσα. επειδή ήταν ανατολικός βορειοανατολικός ετράβησα προς μαζωτό - αγ. θεόδωρο ήταν νάκκον καλύτερα εβκάλαμεν τρεις μουρμούρες καλές σε αμερικάνο σε δυο ώρες. μετά εσήκωσεν κύμμα πολλύ τζιαι εδιπλώσαμεν τα. ένεχουμεν παράπονογίωργος κυρίακου wrote:και εγώ λάρνακα είμουν εψές
![]()
Μπράβο σας ρε Ιάκωβε! Φτάνει που γυρίσατε με ψάρια! Εν μπορούσατε καθόλου να ψαρέψετε μες το κύμα για κανένα σορκό?! Ή εν εκάθουνταν τα βαρίδια? με βαρίδι-άγκυρα? έφκαλε φύκια πολλά?!