Επιεν κανενας τουτες τις μερες με ετσι λαντες θαλασσες? επια χθες για κατι ξεχασμενους σορκους αλλα εν ηταν παρον παρα μονο κατι μισοκιλοι που εν εκοντευκα στα καρτερια βαλω το μακρυ στη σημαδουρα περνω το 60αρι και πηρα 3 με ψαχτηρι. Μετα πηγα σε κατι πολλα ρηχα κομματια που ξερω οτι εχουν κεφαλους ,λιους καλους σορκους και μπορει να εχουν και κανενα extra bonus πρωτο καρτερι ενας κεφαλος ερκετε να με φιλησει μολις εγυρισεν επεξα τον αλλα εν του εμπλασα γμτ και ηταν και καλο κομματι παω παρακατο αλλα καρτερι ακομα ενας κεφαλος εμεινε λιο μακρια περιπου 3 μετρα πεζω τον τρωει την ξεψαριζει και μπαινει σε μαι τρυπα οπου και τον πιανω μετα εριασα και εφκεικα Συμβουλη παενετε τωρα που εχει λιο ψαρι
Αναχωρω τωρα για μια πολυωρη εξορμηση μεχρι την δυση του ηλίου για ρηχα καρτερια με ζευγαρι αυτη τη φορα αλλα φοουμε οτι εν να κρυωσω με 5αρα πανω κατω αλλα εν πειραζει μακαρι να εχει ψαρια και τα αλλα ουλα εν πελαρες
chrysanthos9 wrote:Αναχωρω τωρα για μια πολυωρη εξορμηση μεχρι την δυση του ηλίου για ρηχα καρτερια με ζευγαρι αυτη τη φορα αλλα φοουμε οτι εν να κρυωσω με 5αρα πανω κατω αλλα εν πειραζει μακαρι να εχει ψαρια και τα αλλα ουλα εν πελαρες
Καρτερούμε τα αποτελέσματα. Άτε πάω τζαι γω να ποσιαιρετήσω τον παλιό χρόνο.
Επιαμεν για 2-3 ωρες αφου εν αντεξα παραπανω με την 5αρα επεξαμεν 4 μισοκιλους σορκους καλικομα σε λιτσα οι πολλα μεγαλη 1-1.5 κιλο λογω της θολουρας ηρτεν που τα δεξια μου σε ενα καρτερι και περασε αστραπιαια απο μπροστα μου εξιπασεν με και εκαλικοσα την το ζευγαρι μου επιασεν μια κολοχτυπα αλλα πως μαγειρευετε? και 2 κεφαλους
chrysanthos9 wrote:Επιαμεν για 2-3 ωρες αφου εν αντεξα παραπανω με την 5αρα επεξαμεν 4 μισοκιλους σορκους καλικομα σε λιτσα οι πολλα μεγαλη 1-1.5 κιλο λογω της θολουρας ηρτεν που τα δεξια μου σε ενα καρτερι και περασε αστραπιαια απο μπροστα μου εξιπασεν με και εκαλικοσα την το ζευγαρι μου επιασεν μια κολοχτυπα αλλα πως μαγειρευετε? και 2 κεφαλους
βραστη ειναι οτι καλυτερο!!βαλλε τζαι καμια φωτο οι μονο εγω!!
Σημερα ηταν πολλα ωραια μερα, ευτυχος που πηγαμε... Αρχισε να βρεχει μολις ετιτσιροθηκαμε για να φορεσουμε στολες, ειχε λογγα με λιγο κυμματουι, θολουρα που μαζι με την συνεφια ενομιζες ηταν σκοτινα, και τα ψαρια οπως ηταν φυσικο την εκαναν για αλλου... Το ποιο καλο της ημερας ηταν το σαντουιτς και το βραστο το μπανιουι μολις ηρτα σπιτι. Σημερα εκαταλαβα χειμωνα...
mariosko wrote:Σημερα ηταν πολλα ωραια μερα, ευτυχος που πηγαμε... Αρχισε να βρεχει μολις ετιτσιροθηκαμε για να φορεσουμε στολες, ειχε λογγα με λιγο κυμματουι, θολουρα που μαζι με την συνεφια ενομιζες ηταν σκοτινα, και τα ψαρια οπως ηταν φυσικο την εκαναν για αλλου... Το ποιο καλο της ημερας ηταν το σαντουιτς και το βραστο το μπανιουι μολις ηρτα σπιτι. Σημερα εκαταλαβα χειμωνα...
Ρε φιλε επιαμε τζε εμεις σημερα... αποτελεσμα¨3 καφεδες μετριους...κυπριακους με καιμακκι ιντα τοπο επιετε? η θαλασσα εν ηταν πολλα ταραμενη αλλα ηταν καταθολη