Μετά από σχετική αποχή με το φίλο μου το Μάχλα εκκαστάραμεν πόψε σε έναν τόπο που μας επρωτοπήρε ο φίλος ο marios τα αποτελέσματα ιδού!!!! Και οι τρεις σε αμερικάνο. Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης η παγωνιέρα (η γνωστή πλέον!!!!!) εν περίπου 35 εκατοστά. Φίλε marios αφιερωμένοι και κανόνισε καμιάν εξόρμηση φαίνεται ότι οι φουρτούνες των προηγούμενων ημερών έφεραν αποτέλεσμα.
Μπράβο ρε φίλε !!! Πρέπει να ήταν ωραία μάχη!!! Εν πας την μάχη που σου έφιεν το παπούτσιν?
ήταν απίστευτη μάχη! 'ο'ι' ρε φίλε, αφού εν μου έφυε! έπιασα το πίσω τζιαι έφκαλεν τζιαι φωτογραφία!
αφού εν είχα άλλο μέτρο σύγκρισης τζίνη τη στιγμή!
πάλε καλα!
LEONIDAS wrote:Μετά από σχετική αποχή με το φίλο μου το Μάχλα εκκαστάραμεν πόψε σε έναν τόπο που μας επρωτοπήρε ο φίλος ο marios τα αποτελέσματα ιδού!!!! Και οι τρεις σε αμερικάνο. Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης η παγωνιέρα (η γνωστή πλέον!!!!!) εν περίπου 35 εκατοστά. Φίλε marios αφιερωμένοι και κανόνισε καμιάν εξόρμηση φαίνεται ότι οι φουρτούνες των προηγούμενων ημερών έφεραν αποτέλεσμα.
Ψάρεμα στη παραλία Αργάκας εψές που τες 6 το απογευμα μέχρι 1 το πρωί δολώματα ακροβάτι αμερικάνο γαρίδα αποτέλεσμα 2 μούρμουρι που επίαν πισω και 3 μουγκρόχελα αν και είχε καλή θάλασσα κ περίμενα κανά καλό ψάρι αλλά γιόκ
Μετά από 20 αποτυχημένες εξορμήσεις casting, είπαμε να πάμε για πελαγίσιους κέφαλους με ψωμί και πολυάγκιστρο. Αποτέλεσμα 2 κεφαλους. Ο μεγάλος 2200γρ τζαι ο μιτσις 800γρ.
Attachments
tziefalos.jpg (49.31 KiB) Viewed 5155 times
tzef.JPG (113.74 KiB) Viewed 5153 times
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ