christos nic wrote:φιλε συνχαρητηρια καλα μεγεθη τα ψαρια σουκαι χρησιμες οι πληροφοριες για τις ωρες που κτυπησαν κ.α..αλλα εκει που λες για κατι μικρα που πηγαν στο τηγανι..πιανεις ετσι σορκους τι να τα καμεις τα μικρα ρε φιλε αν ηταν για πολυ μικρα που μιλουσες
(εκτος κ αν δεν σωζονταν)??οσο για αν ηταν συπτωση το παρατηρω κ εγω αυτο τις περισσοτερες φορες η πρωτη τσιμπια ειναι επιφυλακτικη(πολλες φορες που φερνεις εξω για να ελεξεις το δολωμα καταλαβεις οτι εχει ψαρι) ενω οταν νυχτωση για τα καλα 8 και μετα για χειμωνα εν ποιο δυνατες οι τσιμπιες..μπορει να ειναι λογο της μυρωδιας που αυξανετε με την ωρα που παραμενουν τα δολωματα στο νερο που τα κανει και τσιμπουν αργοτερα με λαιμαργια η ακομη και η ωρα που αργοτερα εν ποιο σκοτεινα και χιλιοι αλλοι λογοι ποιος ξερει..?για την θαλασσα που ηταν λαντα το σιγουρο ειναι πως αν εχει ψαρι εκει που εισαι οπως κ αν ειναι η θαλασσα θα θελει να τραφει και θα γυρεψει για την τροφη του απλα πιστευω οταν ειναι ταραγμενη ετσι οπως ειναι ανακατωμενος ο βυθος τα κανει και ειναι ποιο ενεργητικα
ε τούτα παθαίνετέ τα , επειδή είπατε να πάμε μαζί και τελικά πήγατε μόνοι σας σαν κρυφαλούπες χωρίς να πείτε τίποτε!!!!!!!!!!!LEONIDAS wrote:Εψές μετά από αποχή περίπου τριών εβδομάδων λόγω καιρικών συνθηκών και σπάσιμο νεύρων δοκιμάσαμε την τύχη μας με τον φίλο τον mourmouro αποφασίσαμε να το διακινδυνεύσουμε ανκαι φαινόταν ότι το κύμα ήταν να είναι πολύ. Ξεκινήσαμε από τον ΚΟΤ της Λάρνακας μέχρι και τα Περβόλια αλλά ήταν αδύνατο να ψαρευτεί λόγω του ότι ετύλιεν κύμα από τα 500 μέτρα μέσα. Καταλήξαμε σε λιμάνι όπου ειλικρινά ήταν να μας πελλάνουν τα ψάρκα εψές. Τρία τέσσερα πολλά δυνατά τσιμπήματα σε γαρίδα αλλά αποτέλεσμα μηδέν (εθυμήθηκα τον φίλο μου τον mario πέρσι στην Αγία Νάπα που εφακκούσαν τα μαϊμουδάκια πάνω στους οδηγούς τζιαι ενεπιάνναν τίποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και ένα δίπλωμα κυριολεκτικά παρολίγο να σπάσει το καλάμι σε δόλωμα καλαμάρι όπου έχασα ένα μούγγκρο πας τα 3κιλά (πας το ανάμισι μέτρο!!!!). Εξινέρησεν μου πάνω στην έξοδο αλλά επρόλαβα τζιαι είδα τον!!!! Έντζιαιν το ψάρι το καλό που εχάθηκεν αλλά ήταν ένα θηρίο δεν μου ξαναέτυχε να δω έτσι πράγμα!!! Περαστικά μας.
κρίμα πάντως που εν εφκάλατε τουλάχιστον ένα ,έτσι για τη χαρά!plenom'metatopsarem? wrote:ε τούτα παθαίνετέ τα , επειδή είπατε να πάμε μαζί και τελικά πήγατε μόνοι σας σαν κρυφαλούπες χωρίς να πείτε τίποτε!!!!!!!!!!!LEONIDAS wrote:Εψές μετά από αποχή περίπου τριών εβδομάδων λόγω καιρικών συνθηκών και σπάσιμο νεύρων δοκιμάσαμε την τύχη μας με τον φίλο τον mourmouro αποφασίσαμε να το διακινδυνεύσουμε ανκαι φαινόταν ότι το κύμα ήταν να είναι πολύ. Ξεκινήσαμε από τον ΚΟΤ της Λάρνακας μέχρι και τα Περβόλια αλλά ήταν αδύνατο να ψαρευτεί λόγω του ότι ετύλιεν κύμα από τα 500 μέτρα μέσα. Καταλήξαμε σε λιμάνι όπου ειλικρινά ήταν να μας πελλάνουν τα ψάρκα εψές. Τρία τέσσερα πολλά δυνατά τσιμπήματα σε γαρίδα αλλά αποτέλεσμα μηδέν (εθυμήθηκα τον φίλο μου τον mario πέρσι στην Αγία Νάπα που εφακκούσαν τα μαϊμουδάκια πάνω στους οδηγούς τζιαι ενεπιάνναν τίποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και ένα δίπλωμα κυριολεκτικά παρολίγο να σπάσει το καλάμι σε δόλωμα καλαμάρι όπου έχασα ένα μούγγκρο πας τα 3κιλά (πας το ανάμισι μέτρο!!!!). Εξινέρησεν μου πάνω στην έξοδο αλλά επρόλαβα τζιαι είδα τον!!!! Έντζιαιν το ψάρι το καλό που εχάθηκεν αλλά ήταν ένα θηρίο δεν μου ξαναέτυχε να δω έτσι πράγμα!!! Περαστικά μας.
τι νούμερο αγκίστρι χρησιμοποιούσατε?!Σκεφτήκατε να αλλάξετε σε μεγαλύτερο νούμερο?!
Εγώ εδήλωσα για την Πέμπτη αλλά εχάθηκες!!!!!Είχαμε 2άρι ρε φίλε αγκίστρι ήταν αρκετά μεγάλο αλλά θεωρώ από τα τσιμπήματα ότι μπορεί να ήταν και εκείνα μουγκριά μάλλον διότι έκαμνεν ένα δύο δυνατά τσιμπήματα στην αρχή και ύστερα σαν να τζιαι ετραβούσαν το δόλωμα μετά αλλό κανένα δύο δυνατά τσιμπήματα και μετά μαλλί σιακό!!!!!plenom'metatopsarem? wrote:ε τούτα παθαίνετέ τα , επειδή είπατε να πάμε μαζί και τελικά πήγατε μόνοι σας σαν κρυφαλούπες χωρίς να πείτε τίποτε!!!!!!!!!!!LEONIDAS wrote:Εψές μετά από αποχή περίπου τριών εβδομάδων λόγω καιρικών συνθηκών και σπάσιμο νεύρων δοκιμάσαμε την τύχη μας με τον φίλο τον mourmouro αποφασίσαμε να το διακινδυνεύσουμε ανκαι φαινόταν ότι το κύμα ήταν να είναι πολύ. Ξεκινήσαμε από τον ΚΟΤ της Λάρνακας μέχρι και τα Περβόλια αλλά ήταν αδύνατο να ψαρευτεί λόγω του ότι ετύλιεν κύμα από τα 500 μέτρα μέσα. Καταλήξαμε σε λιμάνι όπου ειλικρινά ήταν να μας πελλάνουν τα ψάρκα εψές. Τρία τέσσερα πολλά δυνατά τσιμπήματα σε γαρίδα αλλά αποτέλεσμα μηδέν (εθυμήθηκα τον φίλο μου τον mario πέρσι στην Αγία Νάπα που εφακκούσαν τα μαϊμουδάκια πάνω στους οδηγούς τζιαι ενεπιάνναν τίποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και ένα δίπλωμα κυριολεκτικά παρολίγο να σπάσει το καλάμι σε δόλωμα καλαμάρι όπου έχασα ένα μούγγκρο πας τα 3κιλά (πας το ανάμισι μέτρο!!!!). Εξινέρησεν μου πάνω στην έξοδο αλλά επρόλαβα τζιαι είδα τον!!!! Έντζιαιν το ψάρι το καλό που εχάθηκεν αλλά ήταν ένα θηρίο δεν μου ξαναέτυχε να δω έτσι πράγμα!!! Περαστικά μας.
τι νούμερο αγκίστρι χρησιμοποιούσατε?!Σκεφτήκατε να αλλάξετε σε μεγαλύτερο νούμερο?!
Καλαμάρια μήπως?LEONIDAS wrote:Εγώ εδήλωσα για την Πέμπτη αλλά εχάθηκες!!!!!Είχαμε 2άρι ρε φίλε αγκίστρι ήταν αρκετά μεγάλο αλλά θεωρώ από τα τσιμπήματα ότι μπορεί να ήταν και εκείνα μουγκριά μάλλον διότι έκαμνεν ένα δύο δυνατά τσιμπήματα στην αρχή και ύστερα σαν να τζιαι ετραβούσαν το δόλωμα μετά αλλό κανένα δύο δυνατά τσιμπήματα και μετά μαλλί σιακό!!!!!plenom'metatopsarem? wrote:ε τούτα παθαίνετέ τα , επειδή είπατε να πάμε μαζί και τελικά πήγατε μόνοι σας σαν κρυφαλούπες χωρίς να πείτε τίποτε!!!!!!!!!!!LEONIDAS wrote:Εψές μετά από αποχή περίπου τριών εβδομάδων λόγω καιρικών συνθηκών και σπάσιμο νεύρων δοκιμάσαμε την τύχη μας με τον φίλο τον mourmouro αποφασίσαμε να το διακινδυνεύσουμε ανκαι φαινόταν ότι το κύμα ήταν να είναι πολύ. Ξεκινήσαμε από τον ΚΟΤ της Λάρνακας μέχρι και τα Περβόλια αλλά ήταν αδύνατο να ψαρευτεί λόγω του ότι ετύλιεν κύμα από τα 500 μέτρα μέσα. Καταλήξαμε σε λιμάνι όπου ειλικρινά ήταν να μας πελλάνουν τα ψάρκα εψές. Τρία τέσσερα πολλά δυνατά τσιμπήματα σε γαρίδα αλλά αποτέλεσμα μηδέν (εθυμήθηκα τον φίλο μου τον mario πέρσι στην Αγία Νάπα που εφακκούσαν τα μαϊμουδάκια πάνω στους οδηγούς τζιαι ενεπιάνναν τίποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και ένα δίπλωμα κυριολεκτικά παρολίγο να σπάσει το καλάμι σε δόλωμα καλαμάρι όπου έχασα ένα μούγγκρο πας τα 3κιλά (πας το ανάμισι μέτρο!!!!). Εξινέρησεν μου πάνω στην έξοδο αλλά επρόλαβα τζιαι είδα τον!!!! Έντζιαιν το ψάρι το καλό που εχάθηκεν αλλά ήταν ένα θηρίο δεν μου ξαναέτυχε να δω έτσι πράγμα!!! Περαστικά μας.
Τσιμπούν και πατωτά 100% επιβεβαιωμένο!!!LEONIDAS wrote:Πίστεψε με ρε φίλε το πρώτο πράγμα που εσκέφτηκα ήταν εκείνο αλλά ρε γμτ τσιμπούν πατωτά;;;;; Τούτη εν η μόνη μου απορία. Διότι αν ήταν μουγγκριά θεωρώ ότι κάποιο ήταν να πιαστει. Εσκέφτηκα το αλλά το απέκλεισα διότι ψαρεύαμε πατωτά και χωρίς floater.MariosK wrote:Καλαμάρια μήπως?![]()
![]()
Εν για τούτον καλό που ήταν να πελλάνουμεν ρούφα τράβα τσίμπα ξαπώλα ίνταλως να πιαστούν τα μαυρογέριμα πάνω σε αγκίστρι!!!!!MariosK wrote:Τσιμπούν και πατωτά 100% επιβεβαιωμένο!!!LEONIDAS wrote:Πίστεψε με ρε φίλε το πρώτο πράγμα που εσκέφτηκα ήταν εκείνο αλλά ρε γμτ τσιμπούν πατωτά;;;;; Τούτη εν η μόνη μου απορία. Διότι αν ήταν μουγγκριά θεωρώ ότι κάποιο ήταν να πιαστει. Εσκέφτηκα το αλλά το απέκλεισα διότι ψαρεύαμε πατωτά και χωρίς floater.MariosK wrote:Καλαμάρια μήπως?![]()
![]()
LEONIDAS wrote:Τσιμπούν και πατωτά 100% επιβεβαιωμένο!!!
LEONIDAS wrote:Εν για τούτον καλό που ήταν να πελλάνουμεν ρούφα τράβα τσίμπα ξαπώλα ίνταλως να πιαστούν τα μαυρογέριμα πάνω σε αγκίστρι!!!!!
plenom'metatopsarem? wrote:μισό λεπτό ρε κοπέλια, μεν φκάλετε συμπεράσματα μάνι μάνι!!!!
Μάριος, εσένα είπα σου την εμπειρία που είχα με τους μεγάλους τους σορκούς! Το 2αράκι το αγκίστρι που είχα ήταν πολύ μικρό!!!!!!!!!
άλλαξα και έπιανα τον ένα μεγάλο μετά τον άλλο! και τα τσιμπήματα που αναφέρει ο Ιάκωβος , πριν να αλλάξω το αγκίστρι, μοιάζουν τα ίδια!
Δεύτερο, αν ήταν καλαμάρια, το να τραβούν αρκετή ώρα και μετά καθόλου, απόλυτα κατανοητό! αλλά να επιμένουν αρκετ'ες φορές στο ίδιο δόλωμα?! είναι και λίγο καχύποπτα ξέρετε! Από την άλλη, ναι τσιμπούν πατωτά, αδιαμφισβήτητα!
Ίσως ήταν και καλαμάρια. ίσως όμως ήταν και κάτι άλλο ,αυτό θελω να πω! Άλλη φορά Ιάκωβος, αν συνεχίζεται για αρκετά τσιμπήματα η ίδια ιστορία, αλλάξετε κάτι! (δόλωμα,τρανγκαρόλα, έχετε και μια καλαμαριέρα έτσι εποχή καλού κακού)
όσο για την πρόσκληση... είπατε να είμαι σταντ μπαι!Ε... ήμουν!!!
ακόμα περιμένω τηλεφώνημα!!!!![]()
επόμενη φορά !
Δολώματα είχαμε πολλά αλλά μόνο σε γαρίδα τσιμπούσαν. Όσο για την πραγκαρόλλα δεν μπορώ να φανταστώ να την πετούσα πατωτά με sissy!!!!!;Anw σημασία έχει το αποτέλεσμα........................ως την επόμενη φορά.[/quote]LEONIDAS wrote:λάθος! άλλα σκέφτομαι, άλλα γράφω!
εκεί που λεει (δόλωμα,τρανγκαρόλα, έχετε και μια καλαμαριέρα έτσι εποχή καλού κακού) , εννοούσα (αγκίστρι,τρανγκαρόλα, έχετε και μια καλαμαριέρα έτσι εποχή καλού κακού)