Προγνωστικά για ψάρεμα τις πρωινές ώρες Σαββάτου 11/12!
Προγνωστικά για ψάρεμα τις πρωινές ώρες Σαββάτου 11/12!
καλησπέρα ρε κοπελια απλά θέλω να ακούσω αν eshiei τζιαλλους 'πέλους' που ένα επιχειρήσουν να pan ψάρεμα ξημερώματα σαββάτου 

Good things come to those who bait...!
Re: Προγνωστικά για ψάρεμα τις πρωινές ώρες Σαββάτου 11/12!
Προγνωστικά? 5-0 οι κεραυνοί στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θα υπάρξει δεύτερο ημίχρονο λόγο επεισοδίων.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com

Good things come to those who bait...!
Φιλε προσεχε να μεν γινεις γειωση!Spearhead wrote:καλησπέρα ρε κοπελια απλά θέλω να ακούσω αν eshiei τζιαλλους 'πέλους' που ένα επιχειρήσουν να pan ψάρεμα ξημερώματα σαββάτου

Ditch the bitch and let's go fishing!
αν εκοφκεν ο νους μας θα αφηναμε σπιτι 2-3 καλαμια φαιπεγκλας για τουτες τες συνθηκες...αλλα οχι μονο το κκαρπον θελουμε πλεον 

Esox Lucius
εν εχει πιθανοτητα με το fiber glass να σε κτιπισει κεραυνος ...
?

δεν ειμαι ηλεκτρολογος, αλλα νομιζω οχι
Esox Lucius
- marios pafitis

- Attachments
-
- apo sufnews
- 61171_456164406584_323009666584_5176386_2819463_n.jpg (21.89 KiB) Viewed 6819 times
- maratheftis
παντως ο τζιαρος εν καλος τωρα..εγω εννα παω κυριακη!
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
Μάριε ενα προσπαθήσεις να το σάσεις???marios pafitis wrote:![]()
![]()
Καλάμι μετά που χτυπήθηκε από κεραυνό . Κάμνη για ξεσκονιστρα παντός
![]()

-
εψές επίαν 2 παρέες ο ένας έσυρε μια συρτη και ο άλλος έκατσε μεστο αυτοκίνητο και καρτέραν να λιάνουν τα νερά και
να πάει έσσο τσίνο ς που έσυρε την συρτή μετά που 15 λεπτά επίεν να την φκάλει έξω αλλά ένε χρείαζετουν αφού η συρτή ήταν ήδη έξω
που το κύμα που είχε έφκικεν έξω μετα εσυνάξέτα και εφύαν
εκανονίσαμε να πάμε πόψε εαν δεν έχει πολλούς κεραυνούς γιατί δεν θέλω να γίνω οπώς το καλάμι πιο πάνω

να πάει έσσο τσίνο ς που έσυρε την συρτή μετά που 15 λεπτά επίεν να την φκάλει έξω αλλά ένε χρείαζετουν αφού η συρτή ήταν ήδη έξω

εκανονίσαμε να πάμε πόψε εαν δεν έχει πολλούς κεραυνούς γιατί δεν θέλω να γίνω οπώς το καλάμι πιο πάνω

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
Μα τι ακριβώς εννοείς με τον ορο "συρτή";γίωργος κυρίακου wrote:εψές επίαν 2 παρέες ο ένας έσυρε μια συρτη και ο άλλος έκατσε μεστο αυτοκίνητο και καρτέραν να λιάνουν τα νερά και
να πάει έσσο τσίνο ς που έσυρε την συρτή μετά που 15 λεπτά επίεν να την φκάλει έξω αλλά ένε χρείαζετουν αφού η συρτή ήταν ήδη έξω![]()

no whey no gain
-
καλάμι με μηχανηΣτάθης wrote:Μα τι ακριβώς εννοείς με τον ορο "συρτή";γίωργος κυρίακου wrote:εψές επίαν 2 παρέες ο ένας έσυρε μια συρτη και ο άλλος έκατσε μεστο αυτοκίνητο και καρτέραν να λιάνουν τα νερά και
να πάει έσσο τσίνο ς που έσυρε την συρτή μετά που 15 λεπτά επίεν να την φκάλει έξω αλλά ένε χρείαζετουν αφού η συρτή ήταν ήδη έξω![]()

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
Η συρτή έιναι μέθοδος ψαρέματος που γίνεται από βάρκα. Βάζεις ένα τεχνητό ή νωπό δόλωμα και το σέρνεις για να πιάσεις κυνηγόψαρα - είτε αφρού, είτε βυθού.γίωργος κυρίακου wrote:καλάμι με μηχανη
Το spinning ελληνικά μπορεί να αποδωθεί ως "συρτή απ' έξω", επειδή σέρνεις το δόλωμα.
Αυτό που λές "συρτή" (αν κατάλβα καλά) μάλλον μπορέι να αποδωθεί ως "αρματωσιά".
Συγγνώμη για την επέμβαση, με ξένισε η χρήση της λέξης.

no whey no gain
-
ok sorryΣτάθης wrote:Η συρτή έιναι μέθοδος ψαρέματος που γίνεται από βάρκα. Βάζεις ένα τεχνητό ή νωπό δόλωμα και το σέρνεις για να πιάσεις κυνηγόψαρα - είτε αφρού, είτε βυθού.γίωργος κυρίακου wrote:καλάμι με μηχανη
Το spinning ελληνικά μπορεί να αποδωθεί ως "συρτή απ' έξω", επειδή σέρνεις το δόλωμα.
Αυτό που λές "συρτή" (αν κατάλβα καλά) μάλλον μπορέι να αποδωθεί ως "αρματωσιά".
Συγγνώμη για την επέμβαση, με ξένισε η χρήση της λέξης.

έμαθαν εμένα
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ