γιωργο το γκρικσπινερς μου κολαει λογο του χριστογεννιατικου φοντου.. τι να κανω???djvader wrote:Μπράβο σου Άγγελε. Καλοφάγωτο
Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
- AggelosLRK
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Να μην αγοράσεις καλάμι και τεχνητά τα Χριστούγεννα και να πάρεις καινούριο pc.
Problem solved.
Problem solved.
no whey no gain
- AggelosLRK
το πιτσι μου ειναι τελευταιας τεχνολογιας για να εντοπιζει τους παφλασμους των λιτσων,επισης ειναι συνεδεμενο με το κινητο του γρηγορη για υποκλοπες των συζητησεων μυστικων τοπων οπου παω μολις αυτος φευγει για δουλεια,μεχ μεχ 
χεχεεχ φιλε μου... μονο εγω και εγω ξερω που παω! αν θες να με παρακολουθησεις πρεπει να συντονιστεις με δορυφορο .. τα κινιτα εν πιανουν σημα στες περιοχες μουAggelosLRK wrote:το πιτσι μου ειναι τελευταιας τεχνολογιας για να εντοπιζει τους παφλασμους των λιτσων,επισης ειναι συνεδεμενο με το κινητο του γρηγορη για υποκλοπες των συζητησεων μυστικων τοπων οπου παω μολις αυτος φευγει για δουλεια,μεχ μεχ
Esox Lucius
- AggelosLRK
μια μερα θα συναντηθουμε και θα νομιζει ο ενας οτι βρηκε τον τοπο του αλλου χαχαχα
on the other note,ξεκινω τη χαρτογραφηση παραλιμνιου απο το καινουργιο ετος,μπορει να βρεθουμε καρπασια!! χαχα
on the other note,ξεκινω τη χαρτογραφηση παραλιμνιου απο το καινουργιο ετος,μπορει να βρεθουμε καρπασια!! χαχα
αχαχαχαχαχα πολλα ωραια κουβενταAggelosLRK wrote:μια μερα θα συναντηθουμε και θα νομιζει ο ενας οτι βρηκε τον τοπο του αλλου χαχαχα
Esox Lucius
- plenom'metatopsarem?
όπου θέλετε πάτε, μεν δω τεχνητό σας καμιά ημέρα να πέφτει πάνω που τα δικά μου!!!Greg wrote:αχαχαχαχαχα πολλα ωραια κουβενταAggelosLRK wrote:μια μερα θα συναντηθουμε και θα νομιζει ο ενας οτι βρηκε τον τοπο του αλλου χαχαχα![]()
Συναγερμός ρε σειρά!!! Είδα τον "Ματσάκη" σήμερα με μια 7 κιλη, έχασεν τζαι μια τουλάχιστον διπλάσια 
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- stathis 1821
AggelosLRK wrote:stathis 1821 wrote:παντος εγω ρε παιδια απογοητευτικα πολλα .εγορασα ολον τον ειδον τα ψαρακια οχι ποπερ κρισταλ μινοου ραπαλλα σεπιλ και ος τορα θα εδοκα πανο που 1000 ευρο συν τους μηχανησμους σιν τα καλαμια σιν τες βαλιτσουες συν αποχη και οσ τορα οχι μονο εν επειασα τιποτα αλλα αλλα ουτε μου τσιμπισε τιποτε να πο και εγο εδοκε κατι πανο μου .τι αλλο να κανο επεια ενα σορο φορε αποτελεσμα μηδεν τι κανο λαθος
Τελιωνε ελα λαρνακα εσυ!
- stathis 1821
θα ερτο λαρνακα ρε φιλε το σαββατο το προι εσυ πε μου τι ωρα με θελεις να ειμαι εκει και που και εγο θα ειμαι στην ωρα μου στειλε μου πμ αν θελεις τοπο και ωρα.σε ευχαριστοstathis 1821 wrote:AggelosLRK wrote:stathis 1821 wrote:παντος εγω ρε παιδια απογοητευτικα πολλα .εγορασα ολον τον ειδον τα ψαρακια οχι ποπερ κρισταλ μινοου ραπαλλα σεπιλ και ος τορα θα εδοκα πανο που 1000 ευρο συν τους μηχανησμους σιν τα καλαμια σιν τες βαλιτσουες συν αποχη και οσ τορα οχι μονο εν επειασα τιποτα αλλα αλλα ουτε μου τσιμπισε τιποτε να πο και εγο εδοκε κατι πανο μου .τι αλλο να κανο επεια ενα σορο φορε αποτελεσμα μηδεν τι κανο λαθος
Τελιωνε ελα λαρνακα εσυ!
-
γίωργος κυρίακου
Τελιωνε ελα λαρνακα εσυ![/quote][/quote]
θα ερτο λαρνακα ρε φιλε το σαββατο το προι εσυ πε μου τι ωρα με θελεις να ειμαι εκει και που και εγο θα ειμαι στην ωρα μου στειλε μου πμ αν θελεις τοπο και ωρα.σε ευχαριστο[/quote]
εγώ είμε που λάρνακα και δεν πάω ψάρεμά στην περιοχή μου και κόφκω τσαι πάω λεμεσό
και έμε λυπάτε ο θεός
να με κάμει να χαρώ
αφού εξίασα και πώς είναι το ψάρι που το τσαιρό που έχει να πίαω πάστο spinning

θα ερτο λαρνακα ρε φιλε το σαββατο το προι εσυ πε μου τι ωρα με θελεις να ειμαι εκει και που και εγο θα ειμαι στην ωρα μου στειλε μου πμ αν θελεις τοπο και ωρα.σε ευχαριστο[/quote]
και έμε λυπάτε ο θεός
αφού εξίασα και πώς είναι το ψάρι που το τσαιρό που έχει να πίαω πάστο spinning
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
- stathis 1821
φιλε γιωργο να παμε μαζι να ενοσουμε την ατυχια μας που ξερεις μπορει κανενα στραο για παραλιτο να τσιμπισει και σε εμασ
-
γίωργος κυρίακου
εαν δεν πίασω ενα κάμω τσαιρό πολυν να πάω για spinning
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
- stathis 1821
εν να προσπαθεισο και εγο αποψε αυριο μεθαυριο αντιμεθαυριο σαββατο κυριακη και περκει τσιμπεισει και εμενα εστο και γυλος
-
γίωργος κυρίακου
εύχομεσου να πίασει κανένα θηρίο και να το βκάλεις και καμια φοτο να την βάλεις να το δούμε το ψάρι
και να με κάμεις και εμένα να πεισμώσω να παένω με όρεξη ψάρεμα σπιννινγ
(σημ.πιάνουν οι εφτιεσμου)
και να με κάμεις και εμένα να πεισμώσω να παένω με όρεξη ψάρεμα σπιννινγ
(σημ.πιάνουν οι εφτιεσμου)
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ