Ξέρετε ρε ούλλοι εσείς, πόσο ....φυτοπλαγτόν ανέβασε πριν λίγες μέρες ο Μάριος στη βάρκα?! Α?! Ξέρετε πόση ποσότητα έπιασε?!!! που εννα μου τον πείτε τζιαι γρουσούζη!

Πε ποιος έπιασεν τα πάραπανω καλαμάρκα ρε! Τζε πε αλήθκεια όμως όι τις θεωρίες ότι επετάχτηκεν που την καλαμαριέρα σου τζε επιάστικεν πας την δική μου τζε ξέρω γιο κουέντες!plenom'metatopsarem? wrote:επανέρχομαι για να διαψεύσω ούλλες τισ κασάνδρες που θέλουν τον ΜάριοΚ μουσουπέττη, γρουσούζη κλπ κλπ!
Ξέρετε ρε ούλλοι εσείς, πόσο ....φυτοπλαγτόν ανέβασε πριν λίγες μέρες ο Μάριος στη βάρκα?! Α?! Ξέρετε πόση ποσότητα έπιασε?!!! που εννα μου τον πείτε τζιαι γρουσούζη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παιθκιά ...εν γίνεται!!! εφοήθηκα τον!!!! έπιασα ένα καλαμάρι (ήταν και μικρό) τζιαι έσυρεν που πάνω μου τη μισίνα με τις καλαμαριέρες του να δελεάσει το ήδη πιασμένο καλαμάρι! Λίγο πριν έρτει στην επιφάνεια, έπεισεν το τζιαι ανέβηκε στη δική του καλαμαριέρα!MariosK wrote:Πε ποιος έπιασεν τα πάραπανω καλαμάρκα ρε! Τζε πε αλήθκεια όμως όι τις θεωρίες ότι επετάχτηκεν που την καλαμαριέρα σου τζε επιάστικεν πας την δική μου τζε ξέρω γιο κουέντες!plenom'metatopsarem? wrote:επανέρχομαι για να διαψεύσω ούλλες τισ κασάνδρες που θέλουν τον ΜάριοΚ μουσουπέττη, γρουσούζη κλπ κλπ!
Ξέρετε ρε ούλλοι εσείς, πόσο ....φυτοπλαγτόν ανέβασε πριν λίγες μέρες ο Μάριος στη βάρκα?! Α?! Ξέρετε πόση ποσότητα έπιασε?!!! που εννα μου τον πείτε τζιαι γρουσούζη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plenom'metatopsarem? wrote: 2ο Ευχαριστώ ρε Μάριε! Μα ποιος σου είπε πωε εννα έρτω Πάφο το Σαββατοκυρίακο?! Εν τζιαι θέλω πολυτέλειες! Μόνο το μινέρι κανεί μου!![]()
τι λίο ρε! 1/3 που τζίνον το πράμα κανεί να ταίσεις ένα λόχο!MariosK wrote:plenom'metatopsarem? wrote: 2ο Ευχαριστώ ρε Μάριε! Μα ποιος σου είπε πωε εννα έρτω Πάφο το Σαββατοκυρίακο?! Εν τζιαι θέλω πολυτέλειες! Μόνο το μινέρι κανεί μου!![]()
![]()
![]()
![]()
Να κοποιάσεις όποτε θέλεις ρε φίλε, θα σου φυλάξω λίον!
Άτε να δούμεν πότε εν να αποφασίσεις!plenom'metatopsarem? wrote:τι λίο ρε! 1/3 που τζίνον το πράμα κανεί να ταίσεις ένα λόχο!MariosK wrote:plenom'metatopsarem? wrote: 2ο Ευχαριστώ ρε Μάριε! Μα ποιος σου είπε πωε εννα έρτω Πάφο το Σαββατοκυρίακο?! Εν τζιαι θέλω πολυτέλειες! Μόνο το μινέρι κανεί μου!![]()
![]()
![]()
![]()
Να κοποιάσεις όποτε θέλεις ρε φίλε, θα σου φυλάξω λίον!
![]()
καλοφάγωτο φίλε μου! έννα φάω που τζίνον που έννα πιάμε μαζί!![]()
![]()
plenom'metatopsarem? wrote:
εν η απόφαση ή ο χρόνος?!
τώρα ετοιμάστου τζιαι έχω σου δουλειά, έννα σε χώσω!![]()
![]()
![]()
αν δέχεσαι φυσικά
περιλαμβάνει,περιλαμβάνει!MariosK wrote:plenom'metatopsarem? wrote:
εν η απόφαση ή ο χρόνος?!
τώρα ετοιμάστου τζιαι έχω σου δουλειά, έννα σε χώσω!![]()
![]()
![]()
αν δέχεσαι φυσικά![]()
Αν περιλαμβάνει ψάρεμα δεν πρόκειται να πω όι.
δουλευουν αλλα καλυτερα vertical απο βαρκα οπως κανει ο παρεας στο βιντεοcaveman wrote:
Εδωκίμασεν τα κανένας θάλασσα?