EVANTHIS LOIZOU wrote:Εκαταραστηκεν σας ο Χαμπης
Ηταν μαζιν μου ποψε τζιαι εκαμναμεν προετιμασιαν για τους Ρωσσους τζιαι συνεχειαν ετιμαζεν σας τζιαι τους θκιο γιατι εν του ειπετε
εν κανει που μας εκουρτισε που το χαραμα να παμε στην πεγια και μετα αφηκεν μας με μια **** στα σχερκα...ετιμαζεν μας θεμας?
Ρε μα εν αντρεπεστε ήταν να έρτετε Πέγεια τζε εν είπετε τίποτε?
Εν μυστικοπαθείς ρε! Κανονικά πρέπει να τους ρίξουμε στην απομόνωση στα μπουντρούμια, τζαι που κάτω τους να περνα ένα κανάλι γεμάτο νερό κι αρπακτικά τέρατα, γυρόν τους να είναι γεμάτον καλάμια και δολώματα JDM που τους αρέσκουν αλλά ναν πίσω που κιγκλιδώματα να τα θωρούν και να μεν μπορουν να κάμουν τίποτε και να τους αφήκουμε τζειμέσα ώσπου να αρχίσουν να ουρλιάζουν "ήμαρτον"!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
EVANTHIS LOIZOU wrote:Εκαταραστηκεν σας ο Χαμπης
Ηταν μαζιν μου ποψε τζιαι εκαμναμεν προετιμασιαν για τους Ρωσσους τζιαι συνεχειαν ετιμαζεν σας τζιαι τους θκιο γιατι εν του ειπετε
εν κανει που μας εκουρτισε που το χαραμα να παμε στην πεγια και μετα αφηκεν μας με μια **** στα σχερκα...ετιμαζεν μας θεμας?
Γιατί ρε, εσείς είπετε τίποτε? Τζαι ο ένας τζαι ο άλλος! Χαμπή, πιάσμε τηλέφωνο να πάμε τζαι άηστους... Εγώ τελευταία όπου πάω πιάννω!!!
Εεεεε εν τζαιρός σου τζαι εσένα ρε Ρολάνδο να πιάσεις τον μητα γιατί επολλολοϊσες