Ρολάνδο, εσύ μιλάς για γλυκά νερά! Αωός και λίμνη Αωού... ο παράδεισος επί γης! (δεν μιλώ μόνο για ψάρεμα)! το μέρος είναι το κάτι άλλο!!!!!(CyBasser) wrote:Μέσα. Καστοριά - Πρέσπες - Αώος - Άρτα - Πρέβεζα - Πλαστήρας - Βόλος - Πάτρα!PrEdAtΩR wrote:Guys και ενα road trip στην Ελλαδα εν θα ειχε λαθος για γενικο ψαρεμα![]()
![]()
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
- plenom'metatopsarem?
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
- plenom'metatopsarem?
μμμμ... Βόλος.... Πήλιο?!(CyBasser) wrote:Μέσα. Καστοριά - Πρέσπες - Αώος - Άρτα - Πρέβεζα - Πλαστήρας - Βόλος - Πάτρα!PrEdAtΩR wrote:Guys και ενα road trip στην Ελλαδα εν θα ειχε λαθος για γενικο ψαρεμα![]()
![]()

Δεν βλέπω το ταξίδι να συνεχίζεται μετά από εκεί! Ούτε να επιστρέφουμε Κύπρο!

- konstantinos kalogir
Πέστροφες Ρολάνδο, ΠΕΣΤΡΟΦΕΣplenom'metatopsarem? wrote:Ρολάνδο, εσύ μιλάς για γλυκά νερά! Αωός και λίμνη Αωού... ο παράδεισος επί γης! (δεν μιλώ μόνο για ψάρεμα)! το μέρος είναι το κάτι άλλο!!!!!(CyBasser) wrote:Μέσα. Καστοριά - Πρέσπες - Αώος - Άρτα - Πρέβεζα - Πλαστήρας - Βόλος - Πάτρα!PrEdAtΩR wrote:Guys και ενα road trip στην Ελλαδα εν θα ειχε λαθος για γενικο ψαρεμα![]()
![]()

αλλαζω λιγο το θεμα αλλα δεστε τη σχεδιαζουν οι τουρκοι να κατσκευασουν στη κατεχωμενη κυπρο
http://www.politis-news.com/cgibin/hweb ... V=articles
http://www.politis-news.com/cgibin/hweb ... V=articles
The only source of knowledge is experience
- plenom'metatopsarem?
Μέσα. Καστοριά - Πρέσπες - Αώος - Άρτα - Πρέβεζα - Πλαστήρας - Βόλος - Πάτρα![/quote]
Ρολάνδο, εσύ μιλάς για γλυκά νερά! Αωός και λίμνη Αωού... ο παράδεισος επί γης! (δεν μιλώ μόνο για ψάρεμα)! το μέρος είναι το κάτι άλλο!!!!![/quote]
Πέστροφες Ρολάνδο, ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ
[/quote]
Ο Αωός είναι για πέστροφες!!!
...και το Μέτσοβό δίπλα για τυριά κρέατα και κρασιά!!!!

Ρολάνδο, εσύ μιλάς για γλυκά νερά! Αωός και λίμνη Αωού... ο παράδεισος επί γης! (δεν μιλώ μόνο για ψάρεμα)! το μέρος είναι το κάτι άλλο!!!!![/quote]
Πέστροφες Ρολάνδο, ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ

Ο Αωός είναι για πέστροφες!!!

...και το Μέτσοβό δίπλα για τυριά κρέατα και κρασιά!!!!

Ναι έτσι είναι, βγαίνει 88 ευρό μαζί με την επιστροφή. Μέχρι και τον Μάρτιο οι θέσεις έχουν κλείσει σχεδών όλες!!! Μετά τον Μάρτιο ακόμα να ανοίξουν οπώταν θα περιμένουμε λίγο για να έβρουμε θέσεις.(CyBasser) wrote:Έχει. Κάποιοι συλλέγουν πληροφορίες για Ebro από πολλά χρόνια, αν και αν θα πήγαινα θα ήταν για γουλιανούς - λαβράκι προτιμώ ΚύπροPrEdAtΩR wrote:φιλε εχει και λαυρακι εκει?
Παρεπιπτόντως, από 2 Δεκεμβρίου αρχίζει κατευθείαν πτήσεις Λάρνακα - Γκιρόνα η Ryanair. Η Γκιρόνα είναι 1 ώρα με λεωφορείο από Barcelona και λιγότερο από δύο ώρες από Ebro. Το εισιτήριο ειναι 40 ευρώ one-way.
Για Road Trip στην Ελλάδα... ναι, εν ωραία! Αλλά δεν γίνουντε έτσι τούντα πράματα

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- plenom'metatopsarem?
caveman wrote:Ναι έτσι είναι, βγαίνει 88 ευρό μαζί με την επιστροφή. Μέχρι και τον Μάρτιο οι θέσεις έχουν κλείσει σχεδών όλες!!! Μετά τον Μάρτιο ακόμα να ανοίξουν οπώταν θα περιμένουμε λίγο για να έβρουμε θέσεις.(CyBasser) wrote:Έχει. Κάποιοι συλλέγουν πληροφορίες για Ebro από πολλά χρόνια, αν και αν θα πήγαινα θα ήταν για γουλιανούς - λαβράκι προτιμώ ΚύπροPrEdAtΩR wrote:φιλε εχει και λαυρακι εκει?
Παρεπιπτόντως, από 2 Δεκεμβρίου αρχίζει κατευθείαν πτήσεις Λάρνακα - Γκιρόνα η Ryanair. Η Γκιρόνα είναι 1 ώρα με λεωφορείο από Barcelona και λιγότερο από δύο ώρες από Ebro. Το εισιτήριο ειναι 40 ευρώ one-way.
Για Road Trip στην Ελλάδα... ναι, εν ωραία! Αλλά δεν γίνουντε έτσι τούντα πράματαΤζαι πάνω που 4 άτομα χαλά η φάση
ε, άτε ρε Χαμπή, έννα σε πεθυμήσουμε, αλλά τουλάχιστον έννα πίνουμεν ούζα στην υγειά σου!!!

εν τζιαι η Κύπρος καλή!

- AggelosLRK
τωρα ειδα οτι ειναι για γλυκα νερα 

- (CyBasser)
Πίστεψε με Κώτσιο, εννεν για τες πέστροφες που εννά πήαιννα. Ο Φοίβος νομίζω έπιασεν πλήρως το νόημα.konstantinos kalogir wrote:Πέστροφες Ρολάνδο, ΠΕΣΤΡΟΦΕΣplenom'metatopsarema wrote:
Ρολάνδο, εσύ μιλάς για γλυκά νερά! Αωός και λίμνη Αωού... ο παράδεισος επί γης! (δεν μιλώ μόνο για ψάρεμα)! το μέρος είναι το κάτι άλλο!!!!!![]()

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- plenom'metatopsarem?
Ο Φοίβος επήεν τζιαι 3-4 φορές για τους λόγους που προανέφερε!(CyBasser) wrote:Πίστεψε με Κώτσιο, εννεν για τες πέστροφες που εννά πήαιννα. Ο Φοίβος νομίζω έπιασεν πλήρως το νόημα.konstantinos kalogir wrote:Πέστροφες Ρολάνδο, ΠΕΣΤΡΟΦΕΣplenom'metatopsarema wrote:
Ρολάνδο, εσύ μιλάς για γλυκά νερά! Αωός και λίμνη Αωού... ο παράδεισος επί γης! (δεν μιλώ μόνο για ψάρεμα)! το μέρος είναι το κάτι άλλο!!!!!![]()
Μεν ξεχνάς ότι εκουμπάρεψα με Ηπειρώτες και είμαι επίτιμος "Αγραφιώτης"...
![]()

Όποιος πάει πάντως κατά τις μεριές που προαναφέραμε και θέλει να κάνει και ψάρεμα...ΠΑΡΤΕ γάντια!!!!!!!

τζιαι σίγουρα παρά το κρύο...μεν περιμένει να χάσει κιλα! (πάλι για τους λόγους που προαναφέραμε)!
Α! μπορεί και το αυτοκίνητό του να αρχίσει να το κηνυγά κανένας ταύρος, αλλά πάλε εν πειράζει! Μόνο μεν παρκάρετε κοντά στην όχθη της λίμνης ,γιατί με το κρύο μπορεί το σαράβαλό σας να μεν παίρνει μπρος και να κινδυνεύετε με μπλουμ!
Τούτα απλά τα αναφέρω γιατί σε κάποιο ποστ ένας φίλος μίλησε για ιστορίες από ψαρέματα...

Και μπορεί επίσης να πάτε για πέστροφες και να γυρίσετε με...καραβίδες!!!!

πάντως βραστές με λαδολέμονο ήταν το κάτι άλλο!

ΚΑνεί με τις ιστορίες...είπαμε, αν αρχίσουμε εν θα τελειώσουμε!
υ.γ Μετσοβόνε Ρολάνδος?!

Κοπέλια... έκοψεν κανένας σας ποττέ με Ryanair??
Θέλω να δω πόσα έρκετε σύνολο και δεν μου φκάλει τους φόρους πόσα είναι
Φτάνω ως εδώ:
Larnaca - Girona (Barcelona)
1 x Adult 39.99 EUR
Taxes/Fees 0.00 EUR
1 x Web Check in 5.00 EUR
Coming Back: 20/03/2011 14:10hrs
Girona (Barcelona) - Larnaca
1 x Adult 29.99 EUR
Taxes/Fees 0.00 EUR
Travel Extras
Going Out:
1 x 1st Checked Bag (20kg) 25.00 EUR
1 x Sports Equipment 40.00 EUR (τούτο εν το μπαζούκα με τα καλάμια )
Coming Back:
1 x Sports Equipment 40.00 EUR
Total
Total Cost 209.98 EUR
Excluding administration fee (if applicable)
Και ακόμα δεν μου λέει πόσα είναι οι φόροι... και ζητάει αριθμό βίζας κτλ, κάτι δεν κατάλαβα... δεν υπάρχουν φόροι? Πότε θα μου φκάλει τους φόρους?

Θέλω να δω πόσα έρκετε σύνολο και δεν μου φκάλει τους φόρους πόσα είναι

Φτάνω ως εδώ:
Larnaca - Girona (Barcelona)
1 x Adult 39.99 EUR
Taxes/Fees 0.00 EUR
Coming Back: 20/03/2011 14:10hrs
Girona (Barcelona) - Larnaca
1 x Adult 29.99 EUR
Taxes/Fees 0.00 EUR
Travel Extras
Going Out:
1 x Sports Equipment 40.00 EUR (τούτο εν το μπαζούκα με τα καλάμια )
Coming Back:
1 x Sports Equipment 40.00 EUR
Total
Total Cost 209.98 EUR
Excluding administration fee (if applicable)
Και ακόμα δεν μου λέει πόσα είναι οι φόροι... και ζητάει αριθμό βίζας κτλ, κάτι δεν κατάλαβα... δεν υπάρχουν φόροι? Πότε θα μου φκάλει τους φόρους?

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Πληρώνεις τους σε είδος

Να υπολογίζω περίπου 20 με 25% πάνω στο τελικό ποσό? Δηλαδή κάπου στα 250?
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- plenom'metatopsarem?
νομίζω μπορείς να τους πληρώσεις και σε ψάρια!admin wrote:Πληρώνεις τους σε είδος