ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PrEdAtΩR wrote:Guys και ενα road trip στην Ελλαδα εν θα ειχε λαθος για γενικο ψαρεμα![]()
![]()
PrEdAtΩR wrote:Guys και ενα road trip στην Ελλαδα εν θα ειχε λαθος για γενικο ψαρεμα![]()
![]()
ούτε εγώ αστιεύομαι!AggelosLRK wrote:εγω ειμαι μεσα και μιλαω πολυ σοβαρα..
HalkidikiAggelosLRK wrote:ξεκινατε προτασεις
ούπς!!!plenom'metatopsarem? wrote:HalkidikiAggelosLRK wrote:ξεκινατε προτασεις
Μέσα. Καστοριά - Πρέσπες - Αώος - Άρτα - Πρέβεζα - Πλαστήρας - Βόλος - Πάτρα!PrEdAtΩR wrote:Guys και ενα road trip στην Ελλαδα εν θα ειχε λαθος για γενικο ψαρεμα![]()
![]()
Έχει. Κάποιοι συλλέγουν πληροφορίες για Ebro από πολλά χρόνια, αν και αν θα πήγαινα θα ήταν για γουλιανούς - λαβράκι προτιμώ ΚύπροPrEdAtΩR wrote:φιλε εχει και λαυρακι εκει?
40 ευρώ αλλά χωρίς αποσκευές... Βάλε ακόμα 35 για μια βαλίτσα 15 κιλά... Και περίπου ακόμα 20 αν θα πάτε από την Girona στην Barcelona για το λεοφωρίο... Αλλά το one way δεν μου ακούεται καλό, τι έχεις κατά νου Ρολάνδο???(CyBasser) wrote:Έχει. Κάποιοι συλλέγουν πληροφορίες για Ebro από πολλά χρόνια, αν και αν θα πήγαινα θα ήταν για γουλιανούς - λαβράκι προτιμώ ΚύπροPrEdAtΩR wrote:φιλε εχει και λαυρακι εκει?
Παρεπιπτόντως, από 2 Δεκεμβρίου αρχίζει κατευθείαν πτήσεις Λάρνακα - Γκιρόνα η Ryanair. Η Γκιρόνα είναι 1 ώρα με λεωφορείο από Barcelona και λιγότερο από δύο ώρες από Ebro. Το εισιτήριο ειναι 40 ευρώ one-way.
άιστον....να μινει τζικάτο με τα ψάρκα....αφού δακάτο εν μας είναι χρήσιμος....με ψάριν φέρνει να φάμεν (ριλίς λαλεί μας), με φτζιάριν πιάνει....konstantinos kalogir wrote:Αλλά το one way δεν μου ακούεται καλό, τι έχεις κατά νου Ρολάνδο???
δεν λέμε...ξέρουμε!apsavvas wrote:ακουσα θετικα σχολια για χαλκιδικη τι λετε?