Φίλε έχεις και κανένα video που τάισμαν?

EVANTHIS LOIZOU wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι σκεφτουμαι ρε Παμπο
θέλουμε κι άλλο!!!!!!caveman wrote:Καλησπέρα τζαι ευχαριστώ ρε κοπέλια!!
Ως τον Μάη-Ιούνι βλέπω με να πηγαίνω σε 1500ρι ενυδρείο αφου μεγαλώνουν πολλά γλήωρα!!!
Λίγο δύσκολο να τραβήσω βίντεο με τάϊσμα Μάριε διότι τρων όπωτε να΄νε.... πάντα τρων μόλις αρχίσει να ξημερώνει άμα είναι ανοιχτά τα παράθηρα και μπαίνει φως(σιγά μεν σηκοστώ που τες 06:00 να τραβώ βίντεο) ή 2-3 λεπτά μετά που θα ανάψω τα φώτα... τώρα, θα κλείσω τα παράθυρα, μόλις τους ανοίξω φως αύριο να τραβήσω βίντεο τες επιθέσεις, αλλά... δεν υπόσχουμε τίποτε διότι χτυπούν με απίστευτη ταχύτητα τζαι δεν ξέρω πόσο καλά θα το πιάσει η κάμερα(μικρή φωτογραφική) μου
EVANTHIS LOIZOU wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι σκεφτουμαι ρε Παμπο
![]()
στείλε πμ
Οπωσδήποτε! Να μπει νερό μέσα όμως πρώταPrEdAtΩR wrote:
φιλε πελλαμος!!!!!
Χαμπη , κανονησε και τον Πολη ρε
caveman wrote:Εντομεταξή ρε Φοίβο παραπάνω εν τζαι η μπαταρία.... που κάθετε γρήγορα άμα τραβάς βίντεοΕίχα μια καλή dvd αλλά ετράμπαρεν την η αρφή μου επήρεν την Ελλάδα
![]()
![]()
Οπωσδήποτε! Να μπει νερό μέσα όμως πρώταPrEdAtΩR wrote:
φιλε πελλαμος!!!!!
Χαμπη , κανονησε και τον Πολη ρε![]()
Τζι μέσα θα βάλουμε πέρκες, λαβράκια, ζάντερ, κάττους και ποιός ξέρει τι άλλο
Πάντως χωρεί πολλύν πράμα!!!!
Χαραλάμπη μου, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!
Το νερό εμπήκεν στο αυλάτζι κύριε Ευάνθη!!!caveman wrote:Κοπελλια καλησπέρα σας!
Μάχουμε να οργανόσω ένα ταξίδι για ψάρεμα στον ποταμό Εύρο στην Ισπανία μέσα στον Μάρτιο του 2011... όπως θα έχετε καταλάβει ο στόχος ειν τα καττόψαρα άνω των 100κ. και κυπρίνοι άνω των 20κιλών![]()
http://www.thecompleatebroangler.com/index.php/en/home
Οι τιμές εν πολλά καλές, εν γύρο στα 400 ευρά(χωρίς εισιτήριο) για 7 ημέρες ψάρεμα.
Απλά ήθελα να ρωτήσω... πέρα από τους συνήθεις ύποπτους, υπάρχει κανένας άλλος που ενδιαφέρετε ΣΟΒΑΡΑ να μπει στο γκρουπ??
επεθυμησα τα Pikescaveman wrote:Ναι ρε φίλε, ο Εύρος έχει και λαυράκι και λουτσιόπερκα, και το ωραίο είναι πως για τους κάττους δεν χρειάζετε να πάρεις απολύτος τίποτε, σου παρέχουν όλο τον εξοπλισμό.... οπώταν έχεις χώρο να πάρεις πράγματα για λαβράκι και pike!! Pike στον Εύρο δεν έχει αλλά εχει πάρα πολλά(σχιλλιάες) σε μια μικρή λίμνη 15 λεπτά από το σπίτι που θα μένουμε...