Ετοιμοι κοπέλια;;;Αφιερωμένοι σε όλους τους συμφορουμίστες!!
Φιλούι μου Ναδιώτη, παντα ετσι να λαλείς οτι κάθε βδομάδα ο φιλος σου πιάννει τζαι ενα τρόπαιο τζαι εγω θα σε υπακούω πιστά!!

Το boombasticness αιστο του μιτσή της παρέας όμως τζαι αξίζει του!!
Δεν χρειάστηκαν παραπάνω απο 2 ώρες ,2:15 στο νερό 4:10 όξω, για να πάρω το τρόπαιο!!
Τόπος χάλι μαυρο πήγα για ξεμπούκωμα αλλά ηξέρα όπως και η μισή Κύπρος ότι κάνει κόκκινες το μερος αν φανείς τυχερός και ολα συνηγορουν υπερ σου!!
Κάθομαι για μιά πίγκα που είδα απο μακρυα αλλά στο βάθος του τοπίου την πιάννει το μάτι μου να λαμπιρίζει!!
έπαιζε με τα σαργουδάκια, ενας λαρυγγισμός, με νιώθει κοντοστέκεται, δευτερος λαρυγγισμός και κεφαλώνει, ειμαι ήδη στο 1:30 όμως,.....δεν τη χάνω αυτή σκέφτομαι. ηρεμώ τελειως κεφαλι και βλέμμα χαμηλα, μπαίνει εντός και σλάνκ η σχεδόν τελεια βολή!!
Το ψάρι κτυπιέται και καρφωνεται στη φυκιάδα την αρπάζω αγκαλιά απο το φόβο μου(μη ξεψαρισει, αν και δεν υπηρχε τετοια περιπτωση) και αρων αρων για πάνω!!
Βάθος: 1..μ,Χρόνος: ...:03, κατι ψηλά πανω απο 5κιλα βάρος!
Νομίζω είναι περιττό να αναλωθώ σε παραπάνω λόγια, ας απολαυσουμε τις εικόνες!!!Εγω δεν την χορταίνω αφου μεγάλη εχω πολύ καιρό να βαρέσω!!
καλές βούτες το ΣΚ παίδες!!Εγω θα καθιερώσω τα απογευματινά μου φαίνεται!! :^o
Σου θυμιζει κάτι το οπλάκι φιλαράκι;;
τωρα;;

(ξερει αυτός)
η βολή!
Μάλλον αυτες ειναι τρυπες απο κάποιοα μάχη με αγκίστρι!!;;;