Τόποι για ψάρεμα με βάρκα
-
Τόποι για ψάρεμα με βάρκα
gia sas re kopelia.epia pri lies meres barka tze 8elo na ma8o topoys gia na paeno psarema gia oxtapo8kia, ka8eti tze trabito gia minerka tze akkanomutes.
Περιοχές
Ρε φίλε καλοσώρισες στο φορουμ αλλά πές μας και απο πια επαρχία είσαι για να σου πούμε τόπους, ή που πάεις ψάρεμα. Αν είσαι που την λευκωσία ξέρω ένα καλό ποστούι τσαμέ στα φώτα του δρακουμέλ στον στρόβολο που λέει ψαραγορά Κόμα του Γιαλού πιάνουν πολύ ψάρι τσαμέ
Τωρά σοβαρά κάμε ποστ απο που σύρνεις και μολις ξαναμπώ μέσα γιατί πάω λίο ψάρεμα τωρά θα σου απαντήσω

-
- plenom'metatopsarem?
Re:
εννα το σκεφτώ...caveman wrote:file mou kapetanio....na paeis kata dekelia anixta ton vraston neron tou stathmou....eshei sourous terataalla je faggrouthkia polla

-
Re: topoi gia psarema pu barka
καλησπέρα σας..είμαι ένας νεαρός "αρρωατος" με την θάλασσα και το ψάρεμα αλλα το πρόβλημα είναι ότι έχω όλο τον εξοπλισμό αλλα το μονο p καταφέρνω είναι να πιάνω "οχταποδια". αν είναι πείτε m καμια περιοχή με βλάχους να δοκιμάσω την τύχη m 

-
Re: topoi gia psarema pu barka
κανεναν τοπο με βλαχους θελω και εγω χαχαχα. ρε φιλε τι ψαρεματα κανεις για να ξερουμε οσο μπορουμε να βοηθησουμε . και που ψαρευεις?
Re: Τόποι για ψάρεμα με βάρκα
σκευτου να μεν ειχεται και fishfinder πας την βαρκα ρε πεθκια

- sea-hunter
Re: Τόποι για ψάρεμα με βάρκα
κανενα τοπουι λεμεσο μερκες για καθετη? ατε τζε κανενα ελαφρυ τρολλινγκ 

Keep Walking...Keep Fishing!!