konstantinos kalogir wrote:Νικόλα το super agilis πως και εγέλασε σου? Η θεωρείς το πολλά ιερό τζίνο το καλάμι για να το φκάλεις που την αποθήκη?
Μάριε.. μεταξύ μας δαμέ που εν μας ακούει κανένας... το super agilis έχει πιο δυνατά ψάρια στο δυναμικό του, βούρα πιάστο πριν το μυριστεί ο Νικόλας!!
Τζε ήθελα το που την πρώτη μέρα που το έφερεν ο Ντίνος τζίνον το καλάμι . Πρέπει όμως να εμπλέξω τζε τον Νικόλα που έχει πρόσβαση ρε, εν μπορώ μόνος μου . Εν να του δόκω την μια την μούττην. Πέμου ποια εν που φκάλλει το παραπάνο ψάρι όμως!
apsavvas wrote:ε να κανονισουμε δεν εχει προβλημα.
Ο Μαριος μας ξερει εμας μιλα μαζι του και τα λεμε
κιταξε να παμε ουλλοι μαζι νομιζω να ξιμπερτεφκουμε καλο
Εμπλέξαμεν τους Μάριους νομίζω
konstantinos kalogir wrote:
MariosK wrote:
Τζε ήθελα το που την πρώτη μέρα που το έφερεν ο Ντίνος τζίνον το καλάμι . Πρέπει όμως να εμπλέξω τζε τον Νικόλα που έχει πρόσβαση ρε, εν μπορώ μόνος μου . Εν να του δόκω την μια την μούττην. Πέμου ποια εν που φκάλλει το παραπάνο ψάρι όμως!
jack tar wrote:ψαρεμα με τον εβρο και τον κιριακο τον πατεντα!!!εξεκινησαμε να παμε παφο να ψαρεψουμε με τον σταθη και τελικα εκτος του οτι δεν εψαρευκετουν η θαλασσα ειχεν και νερα και ετσι ετραβησαμε προς λεμεσο περκι και ηταν καλυτερα...ευτυχως απολαυσαμε λια τσιμπηματα και εβγαλαμε 5 μουρμουρες καμια 200 με 250γρ. και ενα γεροσορκατσο 600 κατι αν δεν καμνο λαθος
αχ αχ αχ αχ αχ
και εχασα τετια φαση φιλε Μαριε.
Επροεκιψαν δουλειες και δεν μπορουσα να ερτω και εγω.
Παρασκευη θα παμε παλε αν ενδιαφερεσε