Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

konstantinos kalogir

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by konstantinos kalogir »

nicolas theocharous wrote:
konstantinos kalogir wrote:
stathis 1821 wrote:και οι μουρμουροι τσιμπουν με τρικιμια?
Φίλε οι μουρμούρες τσιμπούν πολλά καλά με τρικυμία.. Τα πιο μεγάλα κομμάτια πάντα πιάνω τα με τρικυμία.. Βασικά οι τρικυμίες είναι που διούν κάποια καλά ψάρια πάνω στο casting!! Μυλοκόπια προσωπικά εν έπιασα ιδιαίτερα καλά κομμάτια με τρικυμία αλλά πιστεύω πως ναι τσιμπούν καλά όπως και τα υπόλοιπα ψάρια όταν έχει φουρτούνα..
φιλε μου προς το παρον και για τους επομενους 2 μηνες εν πιαννεις και εν θα πιαννεις τιποτε τζιαμε που εισαι οποτε να σου γυριζει ηθελες μου να παεις στους κριοκολους και να μας αφησεις εμας στα κρυα του λουτρου.

αναισθητε εφιες και αφηκες το ζευκαρι σου και τα ψαρια μονα τους.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολλά ψάρια ποδά ρε φίλε, ποοοολλαααααααααα ψάρια.. :lol: :lol: :lol:
Εν νομίζω Μάριε να ησυχάσουν,ο Νικόλας πλέον πάει διπλάσιες φορές ψάρεμα για να καλύψει την απουσία μου!! :wink:

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

ρε για να καταλαβεις τι γινετε φκαλλω τους μουρμουρους με το καλαμι σου και γυριζουν και θωρουν με με μια περιεργια και ρωτουν με ου γμτ μα που εν ο κωτσιος ρε καρακιοζη?? εκλεψες του το καλαμι του?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

για να καταλαβεις περνω 3 καλαμια δικα μου και ενα δικο σου και εν εκαταφερα να φκαλω μουρμουρο με τα δικα μου ακομα ρε κουμπαρε και επιασα 10 μουρμουρους τις 2 τελευταιες φορες που επια κατι παει χι. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

κατι εκαμες του καλαμιου σου εν και φκαλεις το που τον νου μου α, τωρα τι εν αλλη κουβεντα.

δλδ αμαν παω που εσσο σου και πιασω ουλλα τα κλαμια σου ενα μεν προλαβεννω να φκαλλω ψαρι α?? εννα καμω πιο μεγαλη καταστροφη που τουτη που καμνουν οι τρατες :lol: :lol:

konstantinos kalogir

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Φίλε τούτα εν τα μυστικά του επαγγέλματος.. Μα τι ενόμισες, εν ο ψαράς που πιάνει το ψάρι?? Οοοοοοιιιι!!!! Εν το καλάμι ρε!!! Αν εκαταλαβα καλά εν το amphora που ετσίμπησες εν νεν? Τζινο δεν θεωρείται καλάμι...!!! Τζίνο πρέπει να το προσκυνάς φιλούι μου!! :lol: :lol:

MariosK

Post by MariosK »

konstantinos kalogir wrote:Φίλε τούτα εν τα μυστικά του επαγγέλματος.. Μα τι ενόμισες, εν ο ψαράς που πιάνει το ψάρι?? Οοοοοοιιιι!!!! Εν το καλάμι ρε!!! Αν εκαταλαβα καλά εν το amphora που ετσίμπησες εν νεν? Τζινο δεν θεωρείται καλάμι...!!! Τζίνο πρέπει να το προσκυνάς φιλούι μου!! :lol: :lol:
Εν ευλογημένο που τον ΠΑΠΑ? :lol: :lol: :lol:

jack tar

Post by jack tar »

MariosK wrote:
konstantinos kalogir wrote:Φίλε τούτα εν τα μυστικά του επαγγέλματος.. Μα τι ενόμισες, εν ο ψαράς που πιάνει το ψάρι?? Οοοοοοιιιι!!!! Εν το καλάμι ρε!!! Αν εκαταλαβα καλά εν το amphora που ετσίμπησες εν νεν? Τζινο δεν θεωρείται καλάμι...!!! Τζίνο πρέπει να το προσκυνάς φιλούι μου!! :lol: :lol:
μαριε μου εν κατι παραπανω....το εχω δει και εμεινα αφωνος :pray: :pray: :pray: :pray:
''surf casting'' A way of Living

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

MariosK wrote:
νε ρε φιλε εκοψε και επιε στο βατικανο αι ευλοησεν το χαχαχα

την επομενη φορα αμπα και κοψει να παει στην ινδια να εβρει ον δαλαι λαμα χαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:

νε ρε κωτσιο εν το amphora :wink: :wink: :wink:

MariosK

Post by MariosK »

Νοικιάζω το ρε! Νικόλα πόσα θέλεις για έναν Σ/Κ? Εν θα πω τίποτε του Κότσιου :shhh:

konstantinos kalogir

Νικόλα το super agilis πως και εγέλασε σου? Η θεωρείς το πολλά ιερό τζίνο το καλάμι για να το φκάλεις που την αποθήκη? :lol: :lol: :lol:
Μάριε.. μεταξύ μας δαμέ που εν μας ακούει κανένας... :lol: το super agilis έχει πιο δυνατά ψάρια στο δυναμικό του, βούρα πιάστο πριν το μυριστεί ο Νικόλας!! :wink:

MariosK

Post by MariosK »

konstantinos kalogir wrote:Νικόλα το super agilis πως και εγέλασε σου? Η θεωρείς το πολλά ιερό τζίνο το καλάμι για να το φκάλεις που την αποθήκη? :lol: :lol: :lol:
Μάριε.. μεταξύ μας δαμέ που εν μας ακούει κανένας... :lol: το super agilis έχει πιο δυνατά ψάρια στο δυναμικό του, βούρα πιάστο πριν το μυριστεί ο Νικόλας!! :wink:
Τζε ήθελα το που την πρώτη μέρα που το έφερεν ο Ντίνος τζίνον το καλάμι :think:. Πρέπει όμως να εμπλέξω τζε τον Νικόλα που έχει πρόσβαση ρε, εν μπορώ μόνος μου :lol: :lol: :lol:. Εν να του δόκω την μια την μούττην. Πέμου ποια εν που φκάλλει το παραπάνο ψάρι όμως!

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

ρε μαριε κ που ψαθηκες ρε φιλε κοιμασε :mrgreen:

apsavvas

Post by apsavvas »

επιασαμεν το Μαριο εχμαλοτο για σημερα :P
The only source of knowledge is experience

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

οι ρε φιλε για τονομα του θεου εν να πληροσο τα λυτρα πεμου ποσα :hand:

MariosK

Post by MariosK »

stathis 1821 wrote:ρε μαριε κ που ψαθηκες ρε φιλε κοιμασε :mrgreen:
Ρε φίλε θκιαβάζω τι γράφετε και κουρτίζουμε αλλά εν μιλώ γιατί εν να με σκοτώσει ο Ρολάνδος (Cybasser) :lol: :lol: :lol:.

Άσε να τον κουρτίσω τζε μπορεί να έρτουμε κανένα γυρώ να σας έβρουμεν αν δεν φάμε πας την κκελλέ που τις γενέτζες!

P.S. Θα είναι και ο Ρολάνδος Πάφο πόψε αλλά θα πάμε για φαΐν mishimou :roll: :whistle: :lol:

apsavvas

Post by apsavvas »

χεχεχεχε. δεν γινεται ποψε θα σου το πιαμε και αυριο δικο σου γινετε? :P
The only source of knowledge is experience

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

αν εν φαι που λαλουμε το ομον κρεας μες τα καπαρε οι πειλερ :D :D :D

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”