σουπες κοψετες λοριδες και μπορει να παρεις κανενα μεγαλο κοματη

stathis 1821 wrote:ΕΨΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΟ (ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ)ΚΑΙ ΕΠΕΛΛΑΝΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΕς ΤΣΙΜΠΙΕςΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ 15 ΤΣΙΜΠΙΕς ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ 3 ΣΟΡΚΟΥ Ο ΕΝΑς ΟΜΟς ΗΤΑΝ ΠΟΣΠΟΡΙ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣΕΙ ΤΕΤΕΙς ΤΣΙΜΠΙΕς ΕΝ ΕΞΑΝΑΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΒΓΑΛΩ ΠΑΠΡΑΠΑΝΟ ΨΑΡΙΑ
konstantinos kalogir wrote:Πε του Μάριου να μεν τα κρύφκει![]()
Συμβιβάζουμε και με μια φωτογραφία της περιοχής που το google earthMariosK wrote:konstantinos kalogir wrote:Πε του Μάριου να μεν τα κρύφκει![]()
Νωρίς ρε Χύσανθε, μέχρι τις 00:30 νομίζω εννέν ρε Στάθη? Μετά είχεν σχεδόν ούλη νύχτα τσιμπίες αλλά χωρίς ψάρι.chrysanthos9 wrote:πηγαμε απο το απογευμα χθες στον τοπο και μειναμε ως το πρωι δοκιμασαμε με σπιννινγ με καστινγ με καλαμαριερες ουτε τσιμπημα δολωματα ειχαμε κοτοπουλο γαριδα ακροβατη ο τοπος βαλει συνηθος μουρμουρους και μυλοκοπια αλλα εχτες εν ειχε τιποτε κατα τι ωρες σας τσιμπησαν ρε κοπελια εσας?
Φίλε ο Στάθης μαθαίνει με τόπους, εγώ εν έχω ιδέα εχτός που 3-4 πολυψαρεμένους δακάτω στην Πάφοkonstantinos kalogir wrote: Συμβιβάζουμε και με μια φωτογραφία της περιοχής που το google earth![]()
![]()
Μάθε την να ψαρεύει ,αγόρασε της ένα καλάμι και τα απαρέτητα και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..stathis 1821 wrote:παντος φιλοι μου σημερα η θαλασσα εν παιζετε για γαουροσορκους αν μας αφηκει η γενεκα να παμε καλος τουτιν τιν εβδομαδα επαρακαμα το σαββατο ξημερομα κυριακης ,τριτη ξημερομα τεταρτης ,παρασκευη ξημερομα σαββατου και κυριακη κυνιγι εν να μας δοκει το ασιχτιριτιριον στο χερι και να μεινουμε χασκοντας.ετο να την καλαρο με λεφτα και βλεπουμε![]()
![]()
![]()