caveman wrote:
Αποτάσσεσαι το κάστιν Άγγελε?? απεταξάμην ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ!!!
Πατηρ Χαραλαμπη θκεβαστου καμια προσευχη να αποβαλει τουτο το δαιμονιο που μεσα του. Κανονικα πρεπει να του θκεβαζεις οσπου να πεσει χαμε να χτυπιεται τζε να φκαλει αμερικανους τζε μονοδολια που το στομα.
Μονο και μονο τοτε θα ηρεμισει αυτη η κολασμενη ψυχη
μπα! μάλλον θα αρχίσει να βγάζει poppers, husky jerks, deep runners, shallow runners κλπ κλπ!!!!!!!!!
καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι ο Χρυσόστομος από Θεσσαλονίκη και εδώ και 8 χρονια στο Δαλι. Εδώ και καιρό διαβάζω τα post σας και έχω βρει πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το hobby μου μέσα από το site σας. Θα τα πούμε σύντομα και μέσα από τα post της θεματολογίας σας.
chrisostomos wrote:καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι ο Χρυσόστομος από Θεσσαλονίκη και εδώ και 8 χρονια στο Δαλι. Εδώ και καιρό διαβάζω τα post σας και έχω βρει πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το hobby μου μέσα από το site σας. Θα τα πούμε σύντομα και μέσα από τα post της θεματολογίας σας.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
stathis 1821 wrote:κοπελια τιν παρασκευη ξημεροματα σαββατου επεια με τον μαριο ψαρεμα ολονυκτιο ο μαριος εινε απο τα καλυτερα πεδεια που γνορισα .σε ευχαριστο για ολα φιλε μαριε και για τις συμβουλες σου
νασε καλα σταθη μου για τα καλα σου λογια...ορισε την επομενη εξορμηση και να ερτι και ο κωνσταντινοσς
Πολλά καλά επίετε!!! Κουβέντα για το τοπούι όμως α.. Από τσιμπήματα πως επίαμε? Εκάμναν τζίνα τα πολλά απότομα τραβήματα?? Φίλε τζιαμέ που λες έπιασα φκιόλες μεγάλες. Αφού ξέρω αρέσκουν σου Να πάμε όταν έρτω Κύπρο αλλά με μια προυπόθεση, οι φκιόλες πάσιν πίσω..
konstantinos kalogir wrote:Πολλά καλά επίετε!!! Κουβέντα για το τοπούι όμως α.. Από τσιμπήματα πως επίαμε? Εκάμναν τζίνα τα πολλά απότομα τραβήματα?? Φίλε τζιαμέ που λες έπιασα φκιόλες μεγάλες. Αφού ξέρω αρέσκουν σου Να πάμε όταν έρτω Κύπρο αλλά με μια προυπόθεση, οι φκιόλες πάσιν πίσω..
ποιες λέτε φκιόλες?!
τζίνες που ρουφούν το γόνο τζιαι κάμνουν καταστροφή?!
konstantinos kalogir wrote:Πολλά καλά επίετε!!! Κουβέντα για το τοπούι όμως α.. Από τσιμπήματα πως επίαμε? Εκάμναν τζίνα τα πολλά απότομα τραβήματα?? Φίλε τζιαμέ που λες έπιασα φκιόλες μεγάλες. Αφού ξέρω αρέσκουν σου Να πάμε όταν έρτω Κύπρο αλλά με μια προυπόθεση, οι φκιόλες πάσιν πίσω..
ο
ουδεποτε εκρατησα βκιολα ,εν ο χαρος μου οποτε τες πιαω παρακαλω παντα να ειναι το μονο ψαρι που δεν θα μου τσιμπησει
ειχαμεν 6,7 τσιμπιες και ι μια ιταν παρα πολλα δυνατη -αποτομη- αλλα εφτισε μου το πισω
ποιες λέτε φκιόλες?!
τριγωνο κεφαλι με ουρα, συγγενης του βατιου,εχει πρασινα ματια που φωσφοριζουν οπως του κροκοδειλου
ποιες λέτε φκιόλες?!
τριγωνο κεφαλι με ουρα, συγγενης του βατιου,εχει πρασινα ματια που φωσφοριζουν οπως του κροκοδειλου
α!!! οκ, οκ! Σύμφωνοι!!!
Εχουν καιρό πάντως να κάμουν την εμφάνισή τους πάνω σε αγκίστρι μου!
αν και τώρα που το σκέφτομαι...εν πολλοπάω πλεόν στα μέρη που τις έβρισκα!