Μιας και είδα οτι ηταν αυγομένος ο κέφαλος ,να σας πω μια συνταγή που είδα στην τηλεόραση απο ένα τύπο στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.
Αφού άνοιξε την κοιλιά του κέφαλου,έβγαλε προσεκτικά τα αυγά χώρις να σπάσουν ... έβαλεν τα σε ένα ταψί και πασπάλησε με χοντρό άλας ... αφου το άφησε για κανένα 24ωρο νομίζω και αφυδατόθηκαν αρκετά,πήρε 2 κομμάτια ξύλο και τα πίσε απο τις 2 πλευρές για να "καλουποθούν" ... άφησεν τα για ....

δεν θυμούμε πόσες μέρες ... ηταν έτοιμα για κατανάλοση ... έκοψεν μερικά κομμάτια σε ένα πιάτο ,έκατσε με τον παρέα του σε μια καλύβα δίπλα απο την θάλασσα και ετσιλούσαν την με ούζο .. πετάσετε και ο παρέας του και λαλεί " τι Μαιάμι και βλακείς"
Το κάθε αυγοτάραχο στοιχήζει 120-150 ευρώ

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια