...από την άλλη, κάποιοι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν με άλλους τις γνώσεις και πληροφορίες τους...Nirou wrote:φιλε θες στιγμα για σιναγριδες για φαγκρια η για ροφους? και πια περιοχη σε βολευει?

...από την άλλη, κάποιοι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν με άλλους τις γνώσεις και πληροφορίες τους...Nirou wrote:φιλε θες στιγμα για σιναγριδες για φαγκρια η για ροφους? και πια περιοχη σε βολευει?
Κάπου όι πολλά μάκρια και ξέβαθα να κάμνουμεν και οικονομίαNirou wrote:φιλε θες στιγμα για σιναγριδες για φαγκρια η για ροφους? και πια περιοχη σε βολευει?
re file emeis pou den exoume stigmata tipote??Nirou wrote:ρε φιλε παφον εν νακο δισκολο αλλα για τους λαρνακεους και λεμεσο κατι γινετε καθε στιγμα που θα διννω θελω κατι αντιστιχο. ανταλλασσω στιγμα για φαγκρια στην λεμεσο με στιγμα για μπαλαδες. το ιδιο και λαρνακα.
Μια χαράNirou wrote:ψαρεμα με σιρτη αφρου για ακκανομουττες ξεκινησαμε λιγο πριν να φεξει και το αποτελεσμα ενας μικρος ξιφιας . για να προλαβω οσους πουν οτι το ψαρι ειναι μικρο και ειναι κριμα τον προτο μου ξιφια δεν τον εριχνα πισο ακομα και αν ηταν και ο μισος. φισικα αν μου ξανατιχει κατι τετιο με ξιφια τοσο μικρο θα επιστρεψει σιγουρα στο νερο.
Ωραίος ρε Nirou.Nirou wrote:ψαρεμα με σιρτη αφρου για ακκανομουττες ξεκινησαμε λιγο πριν να φεξει και το αποτελεσμα ενας μικρος ξιφιας . για να προλαβω οσους πουν οτι το ψαρι ειναι μικρο και ειναι κριμα τον προτο μου ξιφια δεν τον εριχνα πισο ακομα και αν ηταν και ο μισος. φισικα αν μου ξανατιχει κατι τετιο με ξιφια τοσο μικρο θα επιστρεψει σιγουρα στο νερο.