http://www.sigmalive.com/news/local/315394
Δεν ξέρω τι θα σημαίνει αυτό για μας.
Εύχομαι όλα να γίνουν βάσει μελέτης ΚΑΙ για τα ψάρια ...
Φωτοβολταικά συστήματα στους φράκτες!
Φωτοβολταικά συστήματα στους φράκτες!
catch and release
Re: Φωτοβολταικά συστήματα στους φράκτες!
Λαζαρε μου αφου θωρεις οτι πρωτη φορα το εφαρμοζουν ανα παγκοσμιο! Εδοκαν μας τα εμας να πειραματηστουμεν τζαι αν ειναι οκ μετα εννα τα βαλουν τζαι οι αλλες
οι χωρες
κανενας εν μπορει να πει με σιγουρια αν ειναι καλο η κακο διοτι δεν υπαρχει πουθενα..
Ομως ακουετε πολλλλλαααα ωραια ιδεα και ειναι ωραιο που η χωρα μας πρωτοπορει.. ας ελπισουμε να δουλεψει χωρις επιπτωσεις!
οι χωρες

Ομως ακουετε πολλλλλαααα ωραια ιδεα και ειναι ωραιο που η χωρα μας πρωτοπορει.. ας ελπισουμε να δουλεψει χωρις επιπτωσεις!
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Εύχομαι Στέφανε. Που ξέρεις αυτό μπορεί να σημαίνει και περίφραξη του φράκτη, είσοδο και φρουρό ασφαλείας. Χίλια μπορεί, θα δείξει φυσικά η πράξη. Ο cfaa θα ενημερωθεί, θα δώσει τις απόψεις του?
catch and release
Ήδη μπήκαν δοκιμαστικά 2-3. Μίλησα τυχαία μια μέραν με τον φύλακα και μου είπεν ότι ήρθαν και είδαν την περιοχή και θα προχωρήσουν. Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες αλλά αν θα έχει stucture για τα ψάρκα εγώ εν έχω πρόβλημα
. Σίγουρα πρέπει να το ψάξουμε σύντομα.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Εν πολλά ωραία κουβέντα! 

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
Καλή κίνηση ...αλλά για το οικοσύστημα του φράγματος μπορεί και οχι ... να μεν τα θέλουμε και ούλλα όμωςcaveman wrote:Εν πολλά ωραία κουβέντα!

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Σίγουρα ρε Πέτρο το ψάρεμα τζι μέσα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο... η θερμοκρασεία του νερού θα είναι χαμιλότερη και η άλγη λυγότερη... τζαι τα ψάρκα θα παν ούλλα να χώνουντε που κάτω που τα φωτοβολταικά

Αν θα υπάρχει μόνιμως φύλακας... πέρκει γίνει ένα έλεος με τα δύχτια(τζαι τες φουσκοτές).

Αν θα υπάρχει μόνιμως φύλακας... πέρκει γίνει ένα έλεος με τα δύχτια(τζαι τες φουσκοτές).
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==