Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

caveman

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by caveman »

Ψάρεμα σήμερα... μεσα στο ενιδρείο μου :lol: 3ς κυπρινους 300ριδες!! :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Εν να μας λειψης ρε Κκειβ αλλα ιντα να καμουμεν :cry: :cry: :cry:
Επιφυλασσουμε για την επομενη φορα :think:

caveman

Post by caveman »

Λίγο αργά :lol: αλλά καλή διαμονή τζαι καλή επιστροφή!!
==ΤΟΥΡΝΑ==

stylgeo

Post by stylgeo »

Σήμερα επήα για μιάμιση ώρα κάτω στο ποτάμι. Τις τελευταίες δύο μέρες ήταν πολύ πιο ησυχα τα πράματα, και την τελευταία φορά που επήα, σε 2.5 ώρες έπιασα μόνο 2 μικρές πέρκες. Εσυνειδητοποίησα πως το νερό είχε καθαρίσει αρκετά τις τελευταίες μέρες, και πως η θερμοκρασία και του νερού και της ατμόσφαιρας έπεσε αισθητά, έτσι είπα να αλλάξω την προσέγγιση μου. Έτσι επήα σήμερα έτσι στα λουφακτά, εστήθηκα αρκετά πιο πίσω που την όχθη, ανάμεσα σε 2 δέντρα, έριξα πολύ λίγη τροφή για να μην τα φοητσιάσω, εψάρεψα όσο πιο λεπτά εμπορούσα και με 2 μπικατίνι κόκκινο για δόλωμα άρχισα το ψάρεμα μου. Την πρώτη μισή ώρα δεν είχα ούτε τσίμπημα, αλλά επέμενα και ανταμείφθηκα με την μεγαλύτερη κοκκινοφτέρα που έπιασα ως τωρά, στο πιο ανεπαίσθητο τσίμπημα που μπορείτε να φανταστείτε. Δυστυχώς δεν είχα την φωτογραφική μαζί μου, και επειδή ξέρω πως οι κοκκινοφτέρες είναι σε μικρά κοπάδια, έβαλα την στο δίχτυ και εσυνέχισα το ψάρεμα μου, και την έβγαλα μια φώτο με το παλιοκινητό μου πριν την επιστρέψω πίσω όταν είχε πλέον βραδιάσει. Δεν εκατάφερα να πιάσω άλλη κοκκινοφτέρα, αλλά εντώς 3 λεπτών έπιασα μιαν καλούτσικη πέρκα, γύρω στα 200γρ.

Την έβαλα μέσα στην απόχη για σύγκριση για το μέγεθος, μακάρι να είχα φωτογραφική μαζί μου, ήταν πολλά χοντρό ψάρι με μπόλικη καμπούρα!
Image

caveman

Post by caveman »

Ωραίος ρε φίλε!! βάρος ?

Αύριο απόγευμα έχει κανένα αθκιασερό για κυπρίνους??
==ΤΟΥΡΝΑ==

stylgeo

Post by stylgeo »

Εν θέλω να υπερβάλω, επειδή εν την εζύγισα, αλλά πιστεύω τα 600γρ είχεν τα σίουρα πράματα, εν θέλω να πώ παραπάνω για να μεν φανώ υπερβολικός, αλλά ήταν πολλά πασιή και βαρετό ψάρι, και έκαμεν τρομερό τράβημα στο εγγλέζικο 0.18μμ μάνα, 0.11μμ παράμαλο, Νο 22 αγκίστρι, ενόμιζα εν θα το έφκαλλα! :D

MariosK

Post by MariosK »

Μπράβο ρε φίλε, πραγματικά απολαμβάνεις ψάρεμα μες το σπίτι σου :D :clap:.

22 αγκίστρι? ενοείς 12?

caveman

Post by caveman »

Ρε... οι κοτζινόφτερες γίνουντε πάνω που κιλό, μεν έχεις ένοια, εν ακούεσε υπερβολικός :) Η πιο μεγάλη που είδα μέχρι τώρα, βασηκά ήταν 2, έπιαν τες ένας φίλος στον Κούρη σε..... κατσόχιρο με τρωφή! Εκοντέφκαν το κιλό(η κάθε μια).

Για αύριο... κυπρίνους.... κανένας?? :)
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

caveman wrote:Για αύριο... κυπρίνους.... κανένας?? :)
Ρε φιλε βάλλεις με σε πειρασμό :twisted: αλλά έλυσα στην δουλειά :cry:. Αν έρκεσε Ασπρόγκρεμμο είμαι μέσα για το πρωίν!!!

caveman

Post by caveman »

Όϊ ρε σιγά με παω να λαγκοδέρνουμε μες τους @@φραχτες!!! Κούρη τζαι Ασπρο δεν ξανα πατώ για εγγλέζικο ή φίντερ, μια ζωή δέρνει μας ο δυτικός τζι μέσα! Η περιοχή που έχω υπόψην εν σχετηκά κληστή τζαι εν φυσά ποττέ 8-) Τζαι έχει και μια φάουσα ψάρκα!!
==ΤΟΥΡΝΑ==

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:Όϊ ρε σιγά με παω να λαγκοδέρνουμε μες τους @@φραχτες!!! Κούρη τζαι Ασπρο δεν ξανα πατώ για εγγλέζικο ή φίντερ, μια ζωή δέρνει μας ο δυτικός τζι μέσα! Η περιοχή που έχω υπόψην εν σχετηκά κληστή τζαι εν φυσά ποττέ 8-) Τζαι έχει και μια φάουσα ψάρκα!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πάλε έσιει μια φάουσα ψάρκα?!!!! :lol: :lol: :lol:

MariosK

Post by MariosK »

caveman wrote:Όϊ ρε σιγά με παω να λαγκοδέρνουμε μες τους @@φραχτες!!! Κούρη τζαι Ασπρο δεν ξανα πατώ για εγγλέζικο ή φίντερ, μια ζωή δέρνει μας ο δυτικός τζι μέσα! Η περιοχή που έχω υπόψην εν σχετηκά κληστή τζαι εν φυσά ποττέ 8-) Τζαι έχει και μια φάουσα ψάρκα!!
Χμμμ :think: :think: :think:. Τώρα να σε πιάσω τηλέφωνο καλό :D.

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

MariosK wrote:
caveman wrote: Η περιοχή που έχω υπόψην εν σχετηκά κληστή τζαι εν φυσά ποττέ 8-) Τζαι έχει και μια φάουσα ψάρκα!!
Πρόσεχε ρε Μάριε και εν άλλος ο σκοπός του :think: ... ε σε καμιά σπηλιά που θα σε πάρει και να σου κάμει τον χαττά :oops: :oops: ... το μια φάουσα ψάρκα ε για να σε δελεάσει που το έσυρε μες την κουβέντα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

MariosK

Post by MariosK »

fISHANDCHIPS wrote:
MariosK wrote:
caveman wrote: Η περιοχή που έχω υπόψην εν σχετηκά κληστή τζαι εν φυσά ποττέ 8-) Τζαι έχει και μια φάουσα ψάρκα!!
Πρόσεχε ρε Μάριε και εν άλλος ο σκοπός του :think: ... ε σε καμιά σπηλιά που θα σε πάρει και να σου κάμει τον χαττά :oops: :oops: ... το μια φάουσα ψάρκα ε για να σε δελεάσει που το έσυρε μες την κουβέντα
Επάθες την τζε συ ρε φίλε? Γι' αυτο τζε που τον έπιασα τζε ρώτουν τον τον τόπο ελάλεν μου "εν να δεις αύριο, εν να δεις αύριο" :o!

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Έπαθα την γ@μ@τ@ έπαθα την :cry: :cry: :cry:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”