Εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και αποτελέσματα
τον συναντουμε σινηθος σε λασποδη βυθο σε βαθος 100 με 140 μετρον και η Κυπριακη του ονομασια ειναι γαρος.
τα ψαρια ειναι χοντρα
κολυμπα ο γαρος? κολυμπα! κολυμπα!Nirou wrote:τον συναντουμε σινηθος σε λασποδη βυθο σε βαθος 100 με 140 μετρον και η Κυπριακη του ονομασια ειναι γαρος.

ωραια ψαρια παιδια!!

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κανενας για ψαρεμαν ? πετεμου οτι εφοιθικετε τουντο αερουιν?
που δευτερας εν να σασει λαλει τορα να δουμεν , γιατι τα ψαρκα εκαμαμεν τα γιαλλην.

τα ψαρια ειναι χοντρα
- AggelosLRK
Ποτε να παμε παρεα?Nirou wrote:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κανενας για ψαρεμαν ? πετεμου οτι εφοιθικετε τουντο αερουιν?![]()
![]()
![]()
![]()
που δευτερας εν να σασει λαλει τορα να δουμεν , γιατι τα ψαρκα εκαμαμεν τα γιαλλην.
![]()
![]()
![]()

το ψαρι λεγεται σαλουβαρδος.................
Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...
ΣΑΡΑΒΑΝΟΣ
Η επιστημονική του ονομασία είναι phycis phycis, λέγεται και μιχάλης, σαλούβαρδος.
Ξεχωρίζει από τον άσπρο σαλούβαρδο, από το μικρότερο μήκος της ακτίνας του κοιλιακού πτερυγίου, εκτός από το αρκετά πιο σκούρο χρώμα της ράχης.
Το κεφάλι μακρουλό, τα μάτια μεγάλα και ψηλά στην κορυφή, στόμα κανονικό, από το κάτω χείλος κρέμεται μία προεξοχή σαν γενάκι σαρκώδες. Από τα βραγχιακά επικαλύμματα επίσης κυματίζει μία ταινία μακρουλή διχαλωτή στην άκρη. Η πλευρική γραμμ΄γ καμπυλώνει προς τα κάτω περίπου στο μισό μάκρος της. Το πρώτο ραχιαίο πτερύγιο μυτερό, το δεύτερο ίσιο και μαλακό, καθώς και το εδρικό, περιβάλλουν ως το μισό το πάνω και το κάτω σώμα, η ουρά στρογγυλή.
Μπορεί να φτάσει το μήκος των 50 πόντων.
Βρίσκεται σε βραχώδεις βυθούς, αλλά αρκετά συχνά βρίσκεται και σε χαλικώδεις ή ανάμικτους.
Δεν είναι τόσο συχνό ψάρι.
Ζει σε μέτριο βάθος 20-40 οργιές, πιάνεται με παραγάδια δολωμένα με σαρδέλες και με δίχτυα.
Το κρέας του τρυφερό, κάπως άνοστο. σοστος ο Παμπος
Η επιστημονική του ονομασία είναι phycis phycis, λέγεται και μιχάλης, σαλούβαρδος.
Ξεχωρίζει από τον άσπρο σαλούβαρδο, από το μικρότερο μήκος της ακτίνας του κοιλιακού πτερυγίου, εκτός από το αρκετά πιο σκούρο χρώμα της ράχης.
Το κεφάλι μακρουλό, τα μάτια μεγάλα και ψηλά στην κορυφή, στόμα κανονικό, από το κάτω χείλος κρέμεται μία προεξοχή σαν γενάκι σαρκώδες. Από τα βραγχιακά επικαλύμματα επίσης κυματίζει μία ταινία μακρουλή διχαλωτή στην άκρη. Η πλευρική γραμμ΄γ καμπυλώνει προς τα κάτω περίπου στο μισό μάκρος της. Το πρώτο ραχιαίο πτερύγιο μυτερό, το δεύτερο ίσιο και μαλακό, καθώς και το εδρικό, περιβάλλουν ως το μισό το πάνω και το κάτω σώμα, η ουρά στρογγυλή.
Μπορεί να φτάσει το μήκος των 50 πόντων.
Βρίσκεται σε βραχώδεις βυθούς, αλλά αρκετά συχνά βρίσκεται και σε χαλικώδεις ή ανάμικτους.
Δεν είναι τόσο συχνό ψάρι.
Ζει σε μέτριο βάθος 20-40 οργιές, πιάνεται με παραγάδια δολωμένα με σαρδέλες και με δίχτυα.
Το κρέας του τρυφερό, κάπως άνοστο. σοστος ο Παμπος
Last edited by Nirou on Mon Oct 11, 2010 7:45 pm, edited 1 time in total.
τα ψαρια ειναι χοντρα
φιλε αγκελε να κανονισουμε να παμε εισαι λαρνακα?AggelosLRK wrote:Ποτε να παμε παρεα?Nirou wrote:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κανενας για ψαρεμαν ? πετεμου οτι εφοιθικετε τουντο αερουιν?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα ψαρια ειναι χοντρα
- AggelosLRK
ναι στη λαρνακα μενω 

- AggelosLRK
ασχολουμε αποκλειστηκα με spinning και κυνηγιαρικα
- plenom'metatopsarem?
και με επιτυχία!...AggelosLRK wrote:ασχολουμε αποκλειστηκα με spinning και κυνηγιαρικα
όπως ξακάθαρα φαίνεται σε μία άλλη ενότητα του φόρουμ!

-
γεια σου φιλε
πολύ καλή ψαρια, πράβο σας.
μπορείς να μου πεις κάποια περιοχή με συναγρίδες αν μπορείς να δοκιμάσω και εγώ??
πολύ καλή ψαρια, πράβο σας.
μπορείς να μου πεις κάποια περιοχή με συναγρίδες αν μπορείς να δοκιμάσω και εγώ??
Μπράβο ρε Νίρου είσαι μια δύναμη α!!!!!!
το άλλο με τον Πόμπο τζαι το καλαμάρι άκουσες το?

Andreas Maratheftis wrote:μπορείς να μου πεις κάποια περιοχή με συναγρίδες αν μπορείς να δοκιμάσω και εγώ??

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- plenom'metatopsarem?
caveman wrote:Μπράβο ρε Νίρου είσαι μια δύναμη α!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Andreas Maratheftis wrote:μπορείς να μου πεις κάποια περιοχή με συναγρίδες αν μπορείς να δοκιμάσω και εγώ??![]()
![]()
![]()
το άλλο με τον Πόμπο τζαι το καλαμάρι άκουσες το?
![]()
χεχεχε, μάλλον όπως φαίνεται...όχι ρε φίλε! Κι ο λόγος δεν είναι ότι έχει κάτι μαζί σου (ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο, απλά μπορώ να φανταστώ), απλά, όταν έχεις φάει τόσες ώρες να ανακαλύψεις, τόπους,τρόπους,καιρικές συνθήκες κλπ κλπ κλπ...ε, μάλλον έιναι λίγο άδικο και... αν μου επιτρέπεις..."χαζό" να τους μοιραστείς με άλλους, με κίνδυνο την επόμενη φορά να πας στο μέρος σου και να βρεις 5-6 βάρκες να θερίζουν το μέρος και βασικά να μείνεις...χωρίς ψάρεμα...
Άποψή μου!
φιλε θες στιγμα για σιναγριδες για φαγκρια η για ροφους? και πια περιοχη σε βολευει?
τα ψαρια ειναι χοντρα