Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων
- chrysanthos9
Re: my new personal record
η σαλπα που λεγαμε 

- Attachments
-
- 002.jpg (47.89 KiB) Viewed 6082 times
-
- 001.jpg (39.32 KiB) Viewed 6083 times
Rememper always someone waiting for you at home
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Θάμασε που σου λέγαμε ότι θα έρθουν και τα ψάρια σιγά σιγά; ΜΠΡΑΒΟ είσαι λεβέντης!!!

I live my life a breath at a time

α μάμμα μου !!!!!
στα γενέθλια του Χρύσανθου πρέπει το φόρουν να κάμει εισφορές να του πιάμεν μιαν κάμερα !!!

εν σε εκάνεν μέτρο κανονικό...έθελες 5μετρο να την μετρήσεις

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Μα απ' ότι είπεν έχει κάμερα.Giorkos wrote: στα γενέθλια του Χρύσανθου πρέπει το φόρουν να κάμει εισφορές να του πιάμεν μιαν κάμερα !!!
Μπράβο και για την σάλπα. Εν εξενάδα τόσο μεγάλη

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
- chrysanthos9
εχω ρε κοπελια καμερες απλα βαρκουμε να φκαλω μετα να ενωνω συρματα να μιτσιανισκω την εικονα και μετα να την βαλω στο φορουμ. Σημερα εν ειχεν ψαρεμα επιαμεν στους σκυλους εν να παω ομως καμια ωρουα το απογευμα για κατι γεροσορκους 

- chrysanthos9
Giorkos wrote:![]()
![]()
![]()
α μάμμα μου !!!!!
στα γενέθλια του Χρύσανθου πρέπει το φόρουν να κάμει εισφορές να του πιάμεν μιαν κάμερα !!!
εν σε εκάνεν μέτρο κανονικό...έθελες 5μετρο να την μετρήσεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχα ναι δεχουμε αλλα να μου πιασετε τα XONE ANAX

Έντζιαι αρέσκει μου να κάμνω τον μαλάκα αλλά η τρύπα που την σμίλα πού ένει πάνω στην σάλπα?????Οξά εν πάνω σε βερκά για τα αμπελοπούλλια που επιάστηκε ρε κοπέλλια???chrysanthos9 wrote:η σαλπα που λεγαμε

Τζιαι οι σορκοί μες την πιατέλλα το ίδιο!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- chrysanthos9
επιασα την πανω στο φευγιο ξοπετσα που την αλλη πλευρα η αλλιως σουβλακι
κριμας που εν επρολαβα να την φκαλω και αλλες φωτο αλλα επρεπε να μπει στα καρβουνα 

- chrysanthos9
LEONIDAS wrote:Έντζιαι αρέσκει μου να κάμνω τον μαλάκα αλλά η τρύπα που την σμίλα πού ένει πάνω στην σάλπα?????Οξά εν πάνω σε βερκά για τα αμπελοπούλλια που επιάστηκε ρε κοπέλλια???chrysanthos9 wrote:η σαλπα που λεγαμε![]()
![]()
![]()
![]()
Για τους σορκους ο ενας φενεται στην φωτο με την σημαδουρα που το επεξα ο αλλος εν της περασμενης Κυριακης απλα εξεπαγωσαμεν τα γιατι ηταν να τα φαμε

υ.γ Σε περιπτωση που δεν βλεπεις τις τρυπες παλε πες μου να σου τα μεγαλωσω οσο γινετε

- Attachments
-
- 003[1].jpg (35.19 KiB) Viewed 6081 times
-
- Picture0016[1].jpg (31.33 KiB) Viewed 6066 times
Last edited by chrysanthos9 on Sun Oct 03, 2010 3:52 pm, edited 1 time in total.
- mourmouros
Xρύσανθε, άλλη φορά να τους παίζεις πιο καλά! 

κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
- chrysanthos9
xαχαχαχαχα ενεν καλη η 6.5 εν εχει αρκετη διατρηση μακρια να χοντρηνω τις βεργες μου να φενεται πιο καθαρα η βολη 

- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
παίζε τα με τον σχιεπεττον ρε Χρύσανθε. Μεν τους βάλλεις φτιν ρε μιτσι… καμνε το κεφιν σου, κι αστούς να λενε…

I live my life a breath at a time
Εγώ εμίλησα για την σάλπα και για τους δυο σορκούς στην πιατέλλα!!!εκείνη με την σημαδούρα εν καθαρή αλοίμονο. ανυγουέη όπως και να χει μπράβο σου γενικότερα τζια κάμνε το κκέφι σου όπως κάμνουμεν ούλλοι μας όσον μπορούμε και όσον μας αφήννουν τα ψάρκα!!chrysanthos9 wrote:LEONIDAS wrote:Έντζιαι αρέσκει μου να κάμνω τον μαλάκα αλλά η τρύπα που την σμίλα πού ένει πάνω στην σάλπα?????Οξά εν πάνω σε βερκά για τα αμπελοπούλλια που επιάστηκε ρε κοπέλλια???chrysanthos9 wrote:η σαλπα που λεγαμε![]()
![]()
![]()
![]()
Για τους σορκους ο ενας φενεται στην φωτο με την σημαδουρα που το επεξα ο αλλος εν της περασμενης Κυριακης απλα εξεπαγωσαμεν τα γιατι ηταν να τα φαμεο ενας εφαεν την κατω που τα βραχια τζινος που εν μεσα στο πιατο και εν φενεται καλα
![]()
υ.γ Σε περιπτωση που δεν βλεπεις τις τρυπες παλε πες μου να σου τα μεγαλωσω οσο γινετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλη φορα που εν να θελεις αποδειξεις για τις βολες στελε μου προσωπικο μηνυμα να μεν μου χαλας αδικα το τοπικ μου
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- mourmouros