"Περί ανεμων και Yδάτων"
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
ειδα τα ειδα τα... γυριζει μου καθε φορα που σκεφτουμε οτι μ@λακιζουμαστε δαμεσα και εν ψαρευκουμε... επιασεν με καποιος φιλος σημερα και ειπεν μου οτι επιασε 10 αμερικανους να παμε για σορκους (ταχα
).. ευτυχως αντισταθηκα και εν εκαμα το λαθος να παω..

Esox Lucius
-
fISHANDCHIPS wrote:Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια!
Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει.
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.
Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό.
Καλά ρε φίλε του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ?
Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι.
Και πως έγινε αυτό? του λένε.
Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με
τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι?
Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ.
Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά.
Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε : Τώρα, Κάνε ότι γουστάρεις!!!

Απο λειπει, λειπει τζει μοιρα τουGreg wrote:ειδα τα ειδα τα... γυριζει μου καθε φορα που σκεφτουμε οτι μ@λακιζουμαστε δαμεσα και εν ψαρευκουμε... επιασεν με καποιος φιλος σημερα και ειπεν μου οτι επιασε 10 αμερικανους να παμε για σορκους (ταχα).. ευτυχως αντισταθηκα και εν εκαμα το λαθος να παω..

- Attachments
-
- IMG_1464 [640x480].JPG (96.59 KiB) Viewed 5816 times
Ditch the bitch and let's go fishing!
κάντο λίγο πιο ενδιαφέρωvCOTSIOS80 wrote:Απο λειπει, λειπει τζει μοιρα τουGreg wrote:ειδα τα ειδα τα... γυριζει μου καθε φορα που σκεφτουμε οτι μ@λακιζουμαστε δαμεσα και εν ψαρευκουμε... επιασεν με καποιος φιλος σημερα και ειπεν μου οτι επιασε 10 αμερικανους να παμε για σορκους (ταχα).. ευτυχως αντισταθηκα και εν εκαμα το λαθος να παω..
![]()

- Attachments
-
- 9.JPG (85.43 KiB) Viewed 5788 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- mourmouros
Κατι σε λεοπαρδαλε υπαρχει?marios wrote:κάντο λίγο πιο ενδιαφέρωvCOTSIOS80 wrote:Απο λειπει, λειπει τζει μοιρα τουGreg wrote:ειδα τα ειδα τα... γυριζει μου καθε φορα που σκεφτουμε οτι μ@λακιζουμαστε δαμεσα και εν ψαρευκουμε... επιασεν με καποιος φιλος σημερα και ειπεν μου οτι επιασε 10 αμερικανους να παμε για σορκους (ταχα).. ευτυχως αντισταθηκα και εν εκαμα το λαθος να παω..
![]()

ακαταχνοτα!!COTSIOS80 wrote:
Κατι σε λεοπαρδαλε υπαρχει?![]()
- Attachments
-
- IMG_1464%20[640x480].JPG (93.31 KiB) Viewed 5769 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

marios wrote:ακαταχνοτα!!COTSIOS80 wrote:
Κατι σε λεοπαρδαλε υπαρχει?![]()

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
η εφημεριδα που εν πανω ο σορκος σου εν περσυνη.. γραφει αποτελεσματα της φορμουλα 1 τοτε που που button ηταν μες την brawn-gp.. μηπως εν και ο λεοπαρδαλε σορκος περσυνος?COTSIOS80 wrote:Απο λειπει, λειπει τζει μοιρα τουGreg wrote:ειδα τα ειδα τα... γυριζει μου καθε φορα που σκεφτουμε οτι μ@λακιζουμαστε δαμεσα και εν ψαρευκουμε... επιασεν με καποιος φιλος σημερα και ειπεν μου οτι επιασε 10 αμερικανους να παμε για σορκους (ταχα).. ευτυχως αντισταθηκα και εν εκαμα το λαθος να παω..
![]()

Esox Lucius
Εκαμετε μου το σορκο μου τραβελι γ........ τοandrea5 wrote:εν να του παενει τζαι λιο κοτσιναδι

εν ξαναβαλω τιποτε
εν ξερω εν αθυμουμαι τιποτεGreg wrote:η εφημεριδα που εν πανω ο σορκος σου εν περσυνη.. γραφει αποτελεσματα της φορμουλα 1 τοτε που που button ηταν μες την brawn-gp.. μηπως εν και ο λεοπαρδαλε σορκος περσυνος?COTSIOS80 wrote:Απο λειπει, λειπει τζει μοιρα τουGreg wrote:ειδα τα ειδα τα... γυριζει μου καθε φορα που σκεφτουμε οτι μ@λακιζουμαστε δαμεσα και εν ψαρευκουμε... επιασεν με καποιος φιλος σημερα και ειπεν μου οτι επιασε 10 αμερικανους να παμε για σορκους (ταχα).. ευτυχως αντισταθηκα και εν εκαμα το λαθος να παω..
![]()
![]()
![]()
?

αφου ο φιλος σου εν ντεντεκτιβ και ξερεις το
. που τα αυριο φεφκω 25 μερες αδεια!! ασε να παμε σε ενα καινουριο σορκοτοπο που ανακαλυψα

Esox Lucius
-
WANTED
Θα ηθελα να παρακαλεσω, αν καποιος γνωριζει το τηλεφωνο καποιου παιδιου με το ονομα ΠΑΝΙΚΚΟΣ που ζουσε στην Ελλαδα και δουλευε στα ειδη Αλιειας του Καλακωνα ( Captain Hook ). Τελευταια φορα τον ειδα σε μια συνεδρια του Ομιλου των Γλυκων νερων, και δουλευε μουσικος στην Παφο.
Αν γνωριζει καποιος κατι θα ημουν ευγνομων

Θα ηθελα να παρακαλεσω, αν καποιος γνωριζει το τηλεφωνο καποιου παιδιου με το ονομα ΠΑΝΙΚΚΟΣ που ζουσε στην Ελλαδα και δουλευε στα ειδη Αλιειας του Καλακωνα ( Captain Hook ). Τελευταια φορα τον ειδα σε μια συνεδρια του Ομιλου των Γλυκων νερων, και δουλευε μουσικος στην Παφο.
Αν γνωριζει καποιος κατι θα ημουν ευγνομων

- (CyBasser)
O Πανίκκος είναι μια χαρά και ακόμει ζει στην Πάφο όπου διδάσκει μουσική! Τελευταία φορά τον είδα πριν κανένα μήνα. Έχω το κινητό του, τι κερδίζω?EVANTHIS LOIZOU wrote:WANTED
Αν γνωριζει καποιος κατι θα ημουν ευγνομων![]()

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!