Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

SiliS

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by SiliS »

konstantinos kalogir wrote:Μελάνες..! :) Μπράβο, τωρά εκατάλαβα που πάει τζίνο ούλλο το μπικατίνι, μια φάση επίστεψα που τα καλά ότι κάμνεις το με τα αυγά!! :lol:
Ψάρεμα σήμερα 2 μουρμούρες μια 200 και μια 400!
Φιλε οτι μεινει που το νεκροσκουλουκο γινετε με τα κρομυδοφυλλα και αυγα σκραμπλοτ :lol: :lol: :lol: Ασε να βαλω την συνταγη στη σωστη συζητηση. Το :idea: που μου δωκες σημερα για τους κυνηγους θα το δοκιμασω και θα σ ενημερωσω. :D
I d rather be fishing!!!

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Εκτός που την συνταγή, πότε εν να μας καλέσεις καμιά μέρα να φάμε?? Βάλλω εγώ τους ακροβάτες, βάλε εσύ το μπικατίνι! :lol:

SiliS

Post by SiliS »

konstantinos kalogir wrote:Εκτός που την συνταγή, πότε εν να μας καλέσεις καμιά μέρα να φάμε?? Βάλλω εγώ τους ακροβάτες, βάλε εσύ το μπικατίνι! :lol:
:idea: Μεζε δηλαδη?!!!! :lol: :lol:
fISHANDCHIPS wrote:
SiliS wrote:Ψαρεμα προψες με 7μετρο μπολο και γαριδα ζωντανη για μελανες, σορκους, και κανενα λαβρακα αν εκαθετουν :D Φελλος 2γρ ερματισμενος με 2 μολυβακια των 0.17 γρ για να κατεβαινει οσο πιο αργα γινεται η αρματωσια. Ταισμα και υπομονη αλλα τιποτε. Μια φαση εβαρεθηκα υστερα που 3 ωρες απραξιασ και τιναξα το μπολο οσπου επιεννε...περιπου στα 20 μετρα. Με το που εστρωσε τσιμπια και μια καλη μελανα πανω...τελικα πιαστικαν ολες στα 20 μετρα περιπου μακρια και ουτε ενα τσιμπημα στο ταισμα!!! Η εφενουμουν η κατι αλλο επεζετουν :think: Την επομενη φορα θα δοκιμασω χωρις ταισμα και τηα ριχνω οπου μου ερτει :idea: Εν το μεταξυ δεν αγγιζαν τις γαριδες που εφκικεν ο κολ..ς μου να μαζεψω αλλα μονο πικατινι :?:

Φωτο που να παω δουλεια γτ το συρμα του τηλ. αφηκα το εκει :?

Sili τι συνθήκες επικρατούσαν στην θάλασσα ?
Ειχαν καλό μέγεθος οι μελάνες ?
Τουτες εν της πρωτης εξορμησης
Attachments
DSC00860.JPG
DSC00860.JPG (41.1 KiB) Viewed 5802 times
I d rather be fishing!!!

marios
Site Admin

Post by marios »

silis δοκίμασες την Ακανθόπερκα? πως σου φάνηκε εν νόστιμη? :think:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

SiliS

Post by SiliS »

Φιλε εν πολλα νοστιμη κατα την γνωμη μου...το καλυτερο ειναι το συκωτακι της (οσον ειναι δηλαδη!)
I d rather be fishing!!!

marios
Site Admin

Post by marios »

SiliS wrote:Φιλε εν πολλα νοστιμη κατα την γνωμη μου...το καλυτερο ειναι το συκωτακι της (οσον ειναι δηλαδη!)
Tελευταία όλο και περισσότεροι λένε ότι τους αρεσεν όταν την δοκίμασαν :think: ....παραμένω επιφυλακτικός μέχρι να δοκιμάσω :) :lol:................ρε LEONIDA έτσι εξηγείται γιατί ο Αντώνης "επελανισκε" μας.. παμέν στους ρώσους, παμέν στους ρώσους !!ελαλε μας το.. εν όπως το μέλη οι άτιμοι :lol: :lol:

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

marios wrote:
SiliS wrote:Φιλε εν πολλα νοστιμη κατα την γνωμη μου...το καλυτερο ειναι το συκωτακι της (οσον ειναι δηλαδη!)
Tελευταία όλο και περισσότεροι λένε ότι τους αρεσεν όταν την δοκίμασαν :think: ....παραμένω επιφυλακτικός μέχρι να δοκιμάσω :) :lol:................ρε LEONIDA έτσι εξηγείται γιατί ο Αντώνης "επελανισκε" μας.. παμέν στους ρώσους, παμέν στους ρώσους !!ελαλε μας το.. εν όπως το μέλη οι άτιμοι :lol: :lol:
χαχαχαχχα εν αλήθκια του ρε του πελλού!!!!!!!τώρα να χειμωνιάσει να τον πάρουμε στο τοπούι να βκάλει τον μεζέ!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

mariosko

Post by mariosko »

με τα λεπια τους τι γινετε? Δεν φκενουν με καμια πουτ@ν@.
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

SiliS

Post by SiliS »

Αφηστα λεπια πανω...βγαινουν με την πετσα της μετα το ψημα.
I d rather be fishing!!!

SiliS

Post by SiliS »

Σαββατο πριν το ξημερωμα επισκεφτηκα ενα χειμωνιατικο σορκοτοπο με την ελπιδα να γελασω κανενου...Ξημερωσε ομως και ουτε μια τσιμπια, εβγηκε και ο ηλιος και αρκεπσα να πειρωνω πολλα :? Τελικα τα κοπελια εθελαν φως να ξετρυπωσουν :lol: Ο μεγαλος 790 γρ :D και εκοπσεν μου τα μαλλον ο αρφος του μετα και τζαμε ετελιωσε και το ψαρεμα. Παντως απολαυσα την μαχη μαζι του με το 7μετρο μπολο να γονατιζει και να σφυρουν οι μισινες :dance:

Εχτες απογευμα ξαναπηγα και εζησα κατι που εν μου ξανατυχε...τσιμπια απαλη με αργο βυθισμα του φελλου, χτυπημα κρατωντας την πομπινα και καταλαβα οτι κατι καλο :twisted: επιαστηκεν!!! Λιγα δευτερολεπτα βουβης παλης χωρις φρενα και ξαφνικα αφηνιασε το τερας. Αρχισε να παιρνει μετρα χωρις να σταματα και η τριχα μου καγκελο να ακουο την μηχανη να τσιριλλα κυριολεκτικα!!!! Τραβαν ασταματητα οσπου μου τα εκοπσε :evil: Υστερα που μιση ωρα και 5 τσιγαρα και ενα καφε μονορουφη η ιδια ακριβως τσιμπια...Χτυπω και το ιδιο, βουβο τραβημα αλλα τωρα επατουν την πομπινα οριακα...εκρατησατο κανενα λεπτο μπροστα μου και λαλω εσυ εισαι πανω...αλλα επεριπεζε με και τουτο :evil: παλε αγριεπσε, αρχισε να περνει μετρα, εκοπσε μου τα και καθουμουν μετα να ξιτιμαζω μονος μου και να τυλιγω μισινα για κανενα λεπτο :twisted: Ετυλιξα τα αι εφια γιατι τριτη φορα θα με επιανε κανενα εγκεφαλικο και εν θα με εβρισκε κανενας τζιπανω :?
Attachments
DSC00867.JPG
DSC00867.JPG (55.9 KiB) Viewed 5507 times
DSC00865.JPG
DSC00865.JPG (40.54 KiB) Viewed 5503 times
I d rather be fishing!!!

admin
Site Admin

Post by admin »

Είσαι δυνατός άτε πέρκει μου φκάλεις την επόμενη φορά το τερατάκι που σε βασανίζει

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

admin wrote:Είσαι δυνατός άτε πέρκει μου φκάλεις την επόμενη φορά το τερατάκι που σε βασανίζει

:text-yeahthat:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Στάθης

Post by Στάθης »

Μπράβο ρε Sili, άρκεψα τζιαι επίστευκα ότι έτσι κομμάθκια ήταν να τα θορούμεν πκοιον που μες σε κανένα περιοδικό.
Και είς ανώτερα! :clap:
no whey no gain

marios
Site Admin

Post by marios »

Ωραίος o silis! ...τι δόλωμα :?:

SiliS

Post by SiliS »

marios wrote:Ωραίος o silis! ...τι δόλωμα :?:
Πικατινι και μονο πικατινι ρε μαριε :D
Φυσικα για ταισμα εκαμνα τους κατι λουκουμαδες με γεμιση πικατινι, "εκρεμαζα" το πανο σε ενα αλλο 7μετρο καλαμι, μιαν γαουροαντενα, σε μια μεγαλη πραγκαρολλα και μεγαλο βαρος, επατονα το σχεδον η και λιγο πιο πανω, και τραβουν ελαφρα και εξυφορτωνα τζαμε που εθελα 8), τζαμε που ψαρευκα δλδ :D
I d rather be fishing!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”