chrysanthos9 wrote:καρτερισιος
και μετατρεψα την κλειστη κεφαλη σε ανοιχτη

chrysanthos9 wrote:καρτερισιος
και μετατρεψα την κλειστη κεφαλη σε ανοιχτη
Χμμμμ...gptochos wrote:Ο Ορφος μετά που έτσι ξηλάωμα που λαλεί και ο Γιώρκος εχάθηκε μέσα στες τρύπες !!!!!
ρε ναδιώτη ... είπαμε ρε...ο ορφός εξαυλώθηκε που τον φόο τον πολλυν που ετράβησε και όχι μόνο....c.nadiotis wrote: δειξετε μου την τρυπα και σε 6 μηνες εν ναν πας την βερκαν![]()
c.nadiotis wrote:ενεν τυχεα που ειπα 6 μηνες....
Greg wrote:πιασε καμια καμερα ρε!! φκαλεις με την καμερα του laptop photochrysanthos9 wrote:καρτερισιος
και μετατρεψα την κλειστη κεφαλη σε ανοιχτη![]()
![]()
![]()
![]()
p.s παρα πολλα ωραιος σορκος!
προσεχε να μεν κρουσεις το μπαλονι του φουσκωτου χαχαχαχαgptochos wrote:Μπράβο ρε Χρύσανθε! Τον ορφό ΜΟΥ να τον αφήκετε στην ησυχία του ρε ρεμάλια! Με ετσι φοβο που ετραβήσε δεν νομίζω να ξαναεμφανιστεί σε άνθρωπο! Μόνο στον φίλο τουαλλα εν τζαι ξέρει ότι τωρά εννα την φάει με τα διπλά και εννα γίνει σουβλάκι! Εννα βάλω τζαι τη φουκου πάνω στην βάρκα που εννα παμε τζαι τα κάρβουνα θα είναι αναμένα! Θα μπει με τη βέργα πάνω στη φουκου
Ετσι φαινεται....mariosko wrote:πασειν, αλλα πεζουν ουλλοι πελλον![]()
NIKOLAS HARRIS wrote:παμεν φιλε μου αλλα με ετσι θαλασσες που καμνει εδω και δεκα μερες τι ψαρι να βγαλουμεν;;;
πρωταρα που εν ησυχη εν παμεν γιατι θελουμεν τα κεφαλια μας στη θεση τους και οχι κομμενα απο καποια προπελλα!!