Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την αγορά ενός set καλαμιού και μηχανής για spinning. Τα χρήματα που θα διαθέσω είναι περίπου 150~200 ευρώ. Σκοπεύω να ασχοληθώ με spinning στη θάλασσα (από την ακτή). Θα προτιμούσα allround λύση.
Ευχαριστώ

υπάρχουν καλά καλαμια και μηχανές που θα κάμνουν την δουλειά σου, που την ντοπια αγορά και βρίσκεις και σε καλές τιμές ... νομίζω δεν υπάρχη λόγοςalive wrote:Επιπλέον να σας πω ότι σκεφτομαι να αγοράσω από internet, όποτε αν έχετε να μου πείτε πιο συγκεκριμένες λύσεις βάση της εμπειρίας σας θα το εκτιμούσα.
Thanx
Όταν έχεις να κάμεις με αγορά καλαμιού ή μηχανισμού προσωπική μου άποψη είναι πως πρέπει να το πιάσεις στα χέρια σου, και όχι απλά να δεις μια φωτογραφία που ένα σάιτ. Τωρά βέβαια αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου το οποίο το ψαρέυει κάποιος γνωστός σου ή anw έπεσε κάποια στιγμή στα χέρια σου, τότε το ιντερνετ δεν ειναι άσχημη επιλογή.. Πάντα προσωπική μου άποψη..alive wrote:Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταποκριση σας
Επιπλέον να σας πω ότι σκεφτομαι να αγοράσω από internet, όποτε αν έχετε να μου πείτε πιο συγκεκριμένες λύσεις βάση της εμπειρίας σας θα το εκτιμούσα.
Thanx