Πάντως το ενθαρρυντικό είναι πως ξεκίνησαν τα μικρά να κτυπούν καλά.
αναμένουμε...

psarakas wrote:Πήγα προχτές. Έβγαλα ένα λαβράκι 100άρι!!! Δεν τσιμπούσανε με τίποτα. Είδα ένα τύπο όμως σχετικά κοντά να βγάζει ένα 600αρι περίπου ίσως και παραπάνω.
Η απογοήτευση φέτος (και πέρσι!!!) είναι ότι δεν τσιμπάνε ούτε τα μικρά έτσι για ποσκόλιο.
Ποσπασμένη δεν θα το έλεγα! Αλλά εξαρτάται τι θέλεις να βλέπεις όταν πηγαίνεις για ψάρεμα! Κακά τα ψέματα, ζούμε στην Κύπρο και τα ψάρια που πιάνουμε...δεν είναι ούτε πολλά, ούτε τα πιάνουμε συχνά! Οπόταν αυτό που θέλω εγώ να βλέπω στα ψαρέματα μου, είναι ένα περιβάλλον στο οποίο να χαίρομαι να ψαρέψω! Κι ας μην πιάσω ψάρι που λέμε!psarakas wrote:Δυστυχώς συμφωνώ και με τους 2 σας.
Εκτός από το ποσπασμένη. Σίγουρα έχει λαυράκια μεγαλύτερα των 3 κιλών. Εβγαλα εκεί πρόπερσι λαβρακι 2,400. Ίσως να φταίει ότι φέτος έχει το πιο πολύ νερό από ότι είχε κάθε προηγούμενο Αυγουστο.
ναι ρε φίλε, επήα εγώ! (να σου απαντήσω τουλάχιστον εγώ αφού εν έσιει κανένα να σου απαντήσει)plenom'metatopsarem? wrote:κάτι καινούριο από το φράγμα?!
Κάποιος?!
κάτι καλό?! Λιγότερα σκουπίδια ίσως?!
είδες τους?! καταγγελία αμέσως στην αστυνομία! Υπάρχει ο τρόπος και τι κάνουμε αν δεν ανταποκριθούν άμεσα σε σχετικό ποστ. Να βρω το λινκ να σου το στειλω.psarakas wrote:Και εγώ. 1 κοντά στο κιλό 3 κοντά στα 300 όλα πίσω φυσικά. Πρόοδος στο σκουπιδιαριό , αύξηση όμως των νυκτερινών ''ψαράδων''. Τα παράπονα μας φυσικά είναι απλά για να επαναλαμβανόμαστε.(ζούμε στην Κύπρο) Τέλοςπάντων..
το σχετικό λινκpsarakas wrote:Και εγώ. 1 κοντά στο κιλό 3 κοντά στα 300 όλα πίσω φυσικά. Πρόοδος στο σκουπιδιαριό , αύξηση όμως των νυκτερινών ''ψαράδων''. Τα παράπονα μας φυσικά είναι απλά για να επαναλαμβανόμαστε.(ζούμε στην Κύπρο) Τέλοςπάντων..