Greg wrote:αδικα γραφεις ρε predator.. ο ροναλτινιο καμει ερωτες στην ελλαδα, ετσι εννα καμει καιρο να σου καμει reply στο post

Greg wrote:αδικα γραφεις ρε predator.. ο ροναλτινιο καμει ερωτες στην ελλαδα, ετσι εννα καμει καιρο να σου καμει reply στο post
Που 200γρ και πάνω δεν είναι καθόλου εύκολα Άγγελε.AggelosLRK wrote:
για κατω του κιλου μιλαω εκεινα ειναι ευκολα
Μάααντα αφιερώσεις τζαι πελλάρες ρε Ρολάνδο!!! Εγώ θέλω να βάλεις 5-6 σε μια σακκούλλα τζαι να μου τα φέρεις ποδά! ΖΩΝΤΑΝΆ!!(CyBasser) wrote:Aφιερωμένος στον Χαραλάμπη μου...
για ποιο φράκτη μιλάτε ρε παιδιά? Omg δηλαδηcaveman wrote:Που 200γρ και πάνω δεν είναι καθόλου εύκολα Άγγελε.AggelosLRK wrote:
Για να το διαπιστόσεις πήγαινε σε κάποιο άλλο φράγμα, όχι αυτό που πήγες την πρώτη φορά... τζιμέσα εν πατας με πατώ σε τα λαβράκια και για αυτό είχες τόσα χτυπήματα...! Μιλούμεν... τζιμέσα κάθε ένα τετραγωνικό μέτρο έχεις 5 λαβράκια!!![]()
![]()
Άμα εν πιιιιιίττα τα λαβράκια και δεν έχει ούτε ζάντερ μέσα να τα βουρά που πίσω, τότε χτυπούν όπως τα πελλά, διότι ο υπερπλυθησμός αυξάνει τον ανταγωνισμό.
Πήγενε Κούρη, Άσπρο, Ευρέτου ή Ταμασό κάτσε ούλλη μέρα αν πιάσεις 2-3 ψάρια ειδοπία![]()
Μάααντα αφιερώσεις τζαι πελλάρες ρε Ρολάνδο!!! Εγώ θέλω να βάλεις 5-6 σε μια σακκούλλα τζαι να μου τα φέρεις ποδά! ΖΩΝΤΑΝΆ!!(CyBasser) wrote:Aφιερωμένος στον Χαραλάμπη μου...
ενα στην αμερικηpsarakas wrote:για ποιο φράκτη μιλάτε ρε παιδιά? Omg δηλαδηcaveman wrote:Που 200γρ και πάνω δεν είναι καθόλου εύκολα Άγγελε.AggelosLRK wrote:
Για να το διαπιστόσεις πήγαινε σε κάποιο άλλο φράγμα, όχι αυτό που πήγες την πρώτη φορά... τζιμέσα εν πατας με πατώ σε τα λαβράκια και για αυτό είχες τόσα χτυπήματα...! Μιλούμεν... τζιμέσα κάθε ένα τετραγωνικό μέτρο έχεις 5 λαβράκια!!![]()
![]()
Άμα εν πιιιιιίττα τα λαβράκια και δεν έχει ούτε ζάντερ μέσα να τα βουρά που πίσω, τότε χτυπούν όπως τα πελλά, διότι ο υπερπλυθησμός αυξάνει τον ανταγωνισμό.
Πήγενε Κούρη, Άσπρο, Ευρέτου ή Ταμασό κάτσε ούλλη μέρα αν πιάσεις 2-3 ψάρια ειδοπία![]()
Όντως... Σεπτέμβρη ξεκινά.... Για κάποιους όμως ούτε τον Σεπτέμβρη....MariosK wrote: Σεμπτέβρη ξεκινά η σεζόν, αν θέλεις season ticket πέσμου όσπου εν γλίορα γιατί εν να λείψουν! Η πρώτη προπόνηση εν ανοιχτή, εν να σε ενημερώσω![]()
![]()
.
Ο Ροναλντίνιο πάντα ακούει ρε...... απλά δεν μιλάει...PrEdAtΩR wrote:Greg wrote:αδικα γραφεις ρε predator.. ο ροναλτινιο καμει ερωτες στην ελλαδα, ετσι εννα καμει καιρο να σου καμει reply στο post![]()
![]()
![]()
![]()
Χαραλάμπη μου, σε τζείντο σάιζ εν λλίο δύσκολο... Ως τωρά μόνον 1 ώρα εψάρεψα νύκτα. Τώρα να δω τι θα γίνει την επόμενη φορά... πριν λίγες μέρες έφκηκε πάντως ένα γουλιανούδιν 25 κιλά....caveman wrote:Μάααντα αφιερώσεις τζαι πελλάρες ρε Ρολάνδο!!! Εγώ θέλω να βάλεις 5-6 σε μια σακκούλλα τζαι να μου τα φέρεις ποδά! ΖΩΝΤΑΝΆ!!(CyBasser) wrote:Aφιερωμένος στον Χαραλάμπη μου...
ποτε ερχεσαι πισω? θα παω μια βδομαδα παφο αν εχεις χρονο για κανα ψαρεμα.(CyBasser) wrote:Ο Ροναλντίνιο πάντα ακούει ρε...... απλά δεν μιλάει...PrEdAtΩR wrote:Greg wrote:αδικα γραφεις ρε predator.. ο ροναλτινιο καμει ερωτες στην ελλαδα, ετσι εννα καμει καιρο να σου καμει reply στο post![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάνει κλάμα ρε Rolando!! Ξαπολά την γυναικα για λείο και γεμοσε το αυτοκίνητο bεζίνη!!(CyBasser) wrote:Όντως... Σεπτέμβρη ξεκινά.... Για κάποιους όμως ούτε τον Σεπτέμβρη....MariosK wrote: Σεμπτέβρη ξεκινά η σεζόν, αν θέλεις season ticket πέσμου όσπου εν γλίορα γιατί εν να λείψουν! Η πρώτη προπόνηση εν ανοιχτή, εν να σε ενημερώσω![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ, ανακάλυψά σε!psarakas wrote:χάλια ποιήτητα αλλά από ένα ταλάιπωρο κινιτούιν τι να περιμένεις