η πιο μικρη κουρκουνα της παλαμης, διευκρινιζω το επειδη εν εχει κατι ως μετρο συγκρησης.

οι πρωτες 2 ειναι απο το πρωτο ψαρεμα οι υπολοιπες απο το δευτερο
πως εκατάφερες έτσι πράμα?!AggelosLRK wrote:Πρωτη εξορμηση με το σκαφος για ποππινκ και ειχα την τυχη του πρωταρη με αυτο το θηριο!δυστηχως στο κατς εντ ριλις μου κοπηκε στη μεση το καημενο
φιλε τις αρματωισιες καμνουμεν τεσ μονοι μας. εγω προσωπικα ειχα 18.5μμ αορατη με τρια αγγιστρια και σταθερο βαριδι στο τελος 30γρ.ps1xas wrote:nicolas theocharous wrote:μερικεs φωτος που τα τελευταια 2 ψαρεματα με τον κωνστατινο καλογηρου με καθετη οι 2 μας.
η πιο μικρη κουρκουνα της παλαμης, διευκρινιζω το επειδη εν εχει κατι ως μετρο συγκρησης.![]()
![]()
οι πρωτες 2 ειναι απο το πρωτο ψαρεμα οι υπολοιπες απο το δευτερο
φιλε νικολα πολα ωραιες η ψαριες σας... αν επιτρεπετε με τι αρματοσια πιαστικαν η κουρκουνες?
φιλε μου εν ζητας πολλαcaveman wrote:Γεια σου ρε Νικόλα!! Δως τους πας τα αυκιά!!![]()
![]()
Νικόλα ή Κώτσιο... δώστε κανένα ίνφο παραπάνω... καλάμι, μηχανή, μισίνα, πασμό? βάθος? μολύβι? τύπο αγγιστριού? Ζητώ πολλά??![]()
ποιό φράκτη? έκαμες τίποτε? εφήκε κάτι καλό?caveman wrote:Ευχαριστώ για τις πληροφορείες Νικόλα! Τα αγγίστρια που λες πρεπει να τα δω και από κοντά! Έφυα τωρά... πάω φράχτη!!
έτυχε μου και εμένα σε μερικές περιπτώσεις τούτο το πράμα ... αλλά έχει καιρό να μου ξανατύχει ...οχι επειδη επιασα τα ούλλα τα είδη ψαριών και εν έχω ενθουσιασμό να κρατήσω κάτι νέο για εμένα ... απλά εν πιαννω τίποτε για να το κρατήσωnicolas theocharous wrote:και για μενα εν ακριβως το ιδιο οπως τον συκιο που επιασαμε προσφατα. επιασαμεν τον εκρατησαμεν τον γιατι ηταν ο πρωτος μας αλλα αν ξαναπιασω συκιο 300γρ
ενα τον αφηκω να παει 100%.
Μπραβο,αρχηγος!Nirou wrote:παραγαδι για φαγκρια νουμερο 9 δολομα κολιος βαθος περιπου 120 μετρα το αποτελεσμα
AggelosLRK wrote:Μπραβο,αρχηγος!Nirou wrote:παραγαδι για φαγκρια νουμερο 9 δολομα κολιος βαθος περιπου 120 μετρα το αποτελεσμα![]()