Εννά μου πεις εμένα για τους κούνελλους τζεικάτω, εθερίσαν μας (btw, αν επήεν κανένας στο λιμάνι του λατσιού πρόσφατα, τζαι εν εμπορούσεν να πλησιάσει τα βράχια στα δεξιά επειδή εβρωμούσεν τουμάνι που καμιά 10αριά κούνελλους σε αποσύνθεση...

εν είμουν εγω

)

μαυρογέριμοι τζαι τζείνοι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έν ήταν κούνελλοι, εν διαφορετικό το τσίμπημα τους, τούτο ήταν ψάρι κυνηγετικό. Μάλιστα, ένας γνωστός έφερεν μας ένα πρωϊ το γιο του να του "μάθουμε" ψάρεμα του μωρού (9-10 χρονών), και εδώσαμεν του μιαν αντενού 5μετρη, και έπιασεν ένα κυνηγετικό στην αντένα, γύρω στα 300γρ, που ενόμισα πως ήταν μινέρι, αλλά είχεν πολλά μυτερά δόντια. Έν ήταν τόσο μακρόστενο όμως όπως το τέρας που έκαμε ποστ ο Μαριος, αλλά πάλε έν είχεν καθόλου την κιτρινίλα που έχουν τα μινέρια.
Εδώ να πώ πως από predator fishing στη θάλασσα δεν έχω υπόθεση, αν και ασχολούμαι σχεδόν εξολοκλήρου με σπίνινγκ στους φράκτες, στη θάλασσα λόγω έλλειψης επιτυχιών και γνώσεων, τες λίγες μέρες που έχω το χρόνο διακοπές προτιμώ τα σίουρα και ασχολούμαι με δοκιμασμένες τεχνικές (κυρίως beach ledgering). Άρα, εν ετυχε ποττέ να πιάσω μινέρι πάνω που μισό κιλό, και για μένα αν κιτρινίζει λίγο εν μινέρι, αννεν τέλεια ασημένιο εν λίτσα