Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

AggelosLRK

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by AggelosLRK »

μπραβο για το καλαμαρι για την πιγγα ειμαι αντικειμενικος :P

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Δεν θέλω να πάρει έκταση το θέμα, για 20 χρόνο παιδί με λιγότερο από ένα χρόνο εμπειρία, εγώ του λέω μπράβο και για την πιγγα και κάθε επόμενη και μεγαλύτερη.
I live my life a breath at a time

Giorkos

Post by Giorkos »

c.nadiotis wrote:Παρεμπίπτοντος, ο επίλογος του καλαμαριού:
όι ρε Ναδιώτη....

εν 7.50 τζαι έκαμες με τζαι πεινώ ήδη....με ήντα ψισιή να φάω το σαντουιτσούιν τωρά :!: :!: :!: :?:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

gptochos

Post by gptochos »

c.nadiotis wrote:Δεν θέλω να πάρει έκταση το θέμα, για 20 χρόνο παιδί με λιγότερο από ένα χρόνο εμπειρία, εγώ του λέω μπράβο και για την πιγγα και κάθε επόμενη και μεγαλύτερη.
Κώτσιο εν 20 χρονων όπως λαλείς!!! Τωρά πρέπει να μάθει να αυτοσυγκρατείται! Αν πάλι ήταν από λάθος υπολογισμό συγχωρεμένος αλλά και πάλι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοι οι υπόλοιποι που αφήνουν ψάρια λόγω μεγέθους εννεν μακακες! 8-)

Βάλτον στο σωστό δρόμο ρεεεεεεεεε!!!!!!

ΥΣ Γιώρκο πέ μου μια φορά που εν πεινάς :D
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Giorkos

Post by Giorkos »

gptochos wrote:
μόλις φάω.... :shhh:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

MariosK

Post by MariosK »

gptochos wrote:
c.nadiotis wrote:Δεν θέλω να πάρει έκταση το θέμα, για 20 χρόνο παιδί με λιγότερο από ένα χρόνο εμπειρία, εγώ του λέω μπράβο και για την πιγγα και κάθε επόμενη και μεγαλύτερη.
Κώτσιο εν 20 χρονων όπως λαλείς!!! Τωρά πρέπει να μάθει να αυτοσυγκρατείται! Αν πάλι ήταν από λάθος υπολογισμό συγχωρεμένος αλλά και πάλι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοι οι υπόλοιποι που αφήνουν ψάρια λόγω μεγέθους εννεν μακακες! 8-)

Βάλτον στο σωστό δρόμο ρεεεεεεεεε!!!!!!

:text-+1:

mariosko

Post by mariosko »

c.nadiotis wrote: άσε την παιδαγώγηση των νέων ψαροντουφεκάδων σε αυτούς που αφιερώνουν τις εξορμήσεις τους για να τους μάθουν να ψαρεύουν ΠΡΩΤΑ με ασφάλεια.
ποιοι εν τουτοι? Ουλλοι καμνουν λαθος υπολογισμο καποτε και μπορει να πεχτει ενα ψαρι μικρο, δεν το φκαλλεις φοτο ομως και να το ποσταρεις. Και αν ειναι αρχαριος ο παρεας και πεξει ενα ψαρι μιτσι , δεν του λαλεις μπραβο μεγαλε ελα να το φκαλουμε φοτο να το δειξουμε του κοσμου ουλλου. Εσυ σαν εμπειρος πρεπει να του πεις αφου καμνει καρτερκα στα 17 να καμει λιγι υπομονι και μπορει να πεξει τιποτε αξιολογο και ποσταρετε το
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

gdeme

Post by gdeme »

Εγω θελω λιγο απο εκεινο το καλαμαρακι. Γινεται?

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Ρε παιδια ενα λεπτο ο μιτσις εν αρχαριος οπως εμενα ενταξει στην αρχη που βουτουσα οτι εκινητουν επεζετουν εχτος τα μαυρααα φυσικα αλλα αν εβρησκα ετσι πιγκα πριν λιγο καιρο ηταν να την επεζα γιατι στα ματια ενος αρχαριου φενεται μεγαλο αυτο το ψαρι ενω στα ματια του εμπειρου που εχει συχνα επαφες με μεγαλα ψαρια φενεται πολυ μικρο σιγα σιγα αρχιζουμε να καταλαβαινουμε τι μεγεθοι ψαρια πρεπει να παιζουμε και πια να αφηνουμε να μην καθαριζουμε τις τρυπες τους σαργους κτλ σιγα σιγα θα αποκτησει συνηδηση και εμπειρια ολοι ησασταν αρχαριοι (εγω ειμαι ακομα :lol: )
Rememper always someone waiting for you at home

MariosK

Post by MariosK »

Που την στιγμή που ήταν κάποιος έμπειρος μαζί του όφειλε να του παρατζίλει. Όμως έστω ότι παίχτικε κατα λάθος, πολλά φυσιολογικό για κάποιον άπειρο*, δεν ποστάρεις και φωτογραφία και κάμνεις και χαρούες... Η συνείδηση πρέπει να καλλιεργείται που την αρχή και οι μετά που να χορτάσουμε να παίζουμεν και να πιάνουμεν μωρά.

*(γιατί σίγουρα στα 17 μέτρα δεν είναι αρχάριος, απλά άπειρος που ακόμα δεν εχόρτασε να πιάνει ψάρια)

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

φιλε εν εχουν σχεση τα μετρα μπορει καποιος πριν να αρχισει να βουτα με ψαροτουφεκο να πηγε μαθηματα ελευθερης και μετα να αρχισει να βουτα :D

MariosK

Post by MariosK »

chrysanthos9 wrote:φιλε εν εχουν σχεση τα μετρα μπορει καποιος πριν να αρχισει να βουτα με ψαροτουφεκο να πηγε μαθηματα ελευθερης και μετα να αρχισει να βουτα :D
Το Ψ/Τ είναι 90% ελεύθερη κατάδυση μήπως?

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ρε φιλε αιστο και εσαντανοθηκα
Last edited by chrysanthos9 on Mon Aug 09, 2010 10:28 am, edited 1 time in total.

Mnason

Post by Mnason »

Παίζει καθόλου λίγο ψωμί???

(Ναδιώτη εσαντάνοσες μας τα... :-) )
http://www.facebook.com/group.php?gid=15445623823 Δείτε τον Ο.Φ.Ε.Κ στο Facebook

MariosK

Post by MariosK »

chrysanthos9 wrote:ρε φιλε αιστο και εσαντανοθηκα
Είναι πολλά απλό
1) Τι είναι το πιο σημαντικό για κάποιον ψαροτουφεκκά? Κατα την γνώμη μου είναι να είναι ικανός στην ελεύθερη κατάδυσης.
2) Τι είναι το ψαροτούφεκκο? Ελεύθερη κατάδυση για να παίξεις ψάρια. Άρα ψαράς, ή κυνηγός, σε ελεύθερη κατάδυση.
3) Όταν μπορείς να βουτάς στα 17 μέτρα σημαίνει ότι έτοιμος για ελεύθερη κατάδυση άρα δεν είσαι αρχάριος.
4) Τι σημαίνει άπειρος ψαράς? Εγώ πριν πιάσω καλάμι στα χέρια ήξερα πολλά καλά πως να κάμνω cast, να δείνω αγκίστρια να βάλλω μίσινες, και ήξερα και ούλλους τους δρόμους για τους φράχτες, αλλά δεν είχα καθόλου εμπειρίες όποτε και η 10πόντη κοτζινόφτερα εφένετουν μου τρόπαιο... Ήξερα όμως ότι κάποιες που έπαιρνα δεν ήταν κατάλληλα για να τα χουμίζω τζίολας αλλά έπιανα μερικές γιατί μόνο τζίνες εμπορούσα να πιάσω...

Οπότε καλός ο μιτσίς και άξιος και για τα μέτρα και για το καλαμάρι :clap: :clap: :clap:, αλλά λίγη προσοχή στα μεγέθη...

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”