Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
βεβαιως και παω ψαρεμα
εσπροσδεχτα στιγματα για τοπους με τιν βαρκα(προταρα) 
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
Εσένα ειδικά, επειδή ξέρω ότι εν θα πεις κανενού, να σου φέρω τα στίγματα μου την Πέμπτη που να με ΛευκωσίαTryfon wrote:Γιατι αν μας πειτέ τζαι μας κανενα τοπο ιντα μποθ να παθετε ρε![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Re: Rod Building
marios pafitis wrote:Μιας και ένα παω με άδεια που την άλλη εβδομάδα ήρθαν ράστι και τα πράγματα για το 2on PROJECT "Nereid"
Blank από την εταιρία CREVER με μήκος 4,10 και action 4-6 oz tip action
και θα γίνει setup με οδηγούς Fuji-Kogyo "Low Rider Alconite"
- Attachments
-
- DSCF0095.JPG (44.41 KiB) Viewed 5679 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- marios pafitis
Δέχουμαι να βάλω εγώ το ναργιλέ και να φέρεις εσύ κοπέλες για bellydance να έχουμε ατμόσφαιραmarios wrote:Στο επόμενο νυχτερινό ψάρεμα βάλε τον και φερτών μαζί σου (τον αργκίλε)
marios pafitis wrote:Δέχουμαι να βάλω εγώ το ναργιλέ και να φέρεις εσύ κοπέλες για bellydance να έχουμε ατμόσφαιραmarios wrote:Στο επόμενο νυχτερινό ψάρεμα βάλε τον και φερτών μαζί σου (τον αργκίλε)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλά ρε εκόψετε τις συνεντεύξεις είπα εσοβαρευτήκατε και τωρά αρκέψετε τα bellydancing?marios wrote:marios pafitis wrote:Δέχουμαι να βάλω εγώ το ναργιλέ και να φέρεις εσύ κοπέλες για bellydance να έχουμε ατμόσφαιραmarios wrote:Στο επόμενο νυχτερινό ψάρεμα βάλε τον και φερτών μαζί σου (τον αργκίλε)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σου βάλω τον Αντώνη να σου χορεύει bellydance
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Εγώ τζιαι ο Αντώνης κάμνουμεν αφού έχουμεν το belly!!!!!!!!!!marios wrote:marios pafitis wrote:Δέχουμαι να βάλω εγώ το ναργιλέ και να φέρεις εσύ κοπέλες για bellydance να έχουμε ατμόσφαιραmarios wrote:Στο επόμενο νυχτερινό ψάρεμα βάλε τον και φερτών μαζί σου (τον αργκίλε)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σου βάλω τον Αντώνη να σου χορεύει bellydance
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- mourmouros
Άντε να χαθήτε παλιόπαιδα μας ανάψατε πρωί πρωί...LEONIDAS wrote: Εγώ τζιαι ο Αντώνης κάμνουμεν αφού έχουμεν το belly!!!!!!!!!!
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
Ποτε να το οργανώσουμε ρε φιλε?....ρε μα ο Μαχλάς που είναι έμεινε ιταλίαLEONIDAS wrote:
Εγώ τζιαι ο Αντώνης κάμνουμεν αφού έχουμεν το belly!!!!!!!!!!
Έφαν τον η δουλειά τον Μάχλα. Πάμεν πόψε κανέναν γυρό λαλείς; Μούρμουρε είσαι μέσα;marios wrote:Ποτε να το οργανώσουμε ρε φιλε?....ρε μα ο Μαχλάς που είναι έμεινε ιταλίαLEONIDAS wrote:
Εγώ τζιαι ο Αντώνης κάμνουμεν αφού έχουμεν το belly!!!!!!!!!!
δες τον καιρό απόψε θερμοκρασία + υγρασία θα είναι μια ταλαιπωρία νομίζωLEONIDAS wrote:Έφαν τον η δουλειά τον Μάχλα. Πάμεν πόψε κανέναν γυρό λαλείς; Μούρμουρε είσαι μέσα;
Ρε φίλε όντως εν γι αυτό που σκέφτουμε αλλά έσχιει κανένα 2 μήνες να πάω τζιαι σκέφτουμε το. αν είσαι μέσα μιλούμε.marios wrote:δες τον καιρό απόψε θερμοκρασία + υγρασία θα είναι μια ταλαιπωρία νομίζωLEONIDAS wrote:Έφαν τον η δουλειά τον Μάχλα. Πάμεν πόψε κανέναν γυρό λαλείς; Μούρμουρε είσαι μέσα;http://freemeteo.com/default.asp?pid=15&gid=146400&la=2
μέχρι το μεσημέρι θα σου πω 
- mourmouros
Μα λες να μεγάλωσαν καθόλου τα μουρμουρούθκια ?LEONIDAS wrote: Έφαν τον η δουλειά τον Μάχλα. Πάμεν πόψε κανέναν γυρό λαλείς; Μούρμουρε είσαι μέσα;
.....να μην ακούσουμε τον μάριο
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
- marios pafitis
Κοπελια οποτε πάτε είμαι μέσα κτυπάτε ένα τελέφωνο