Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων
- chrysanthos9
Re: 6,5 άρης ΣΟΣ
μπραβο φιλε μου ατε περιμενουμε και φωτο και βιντεο 

Rememper always someone waiting for you at home
-
μπραβο Τασο πολλα ωραιο ψαρι... και εις ανωτερα 

Ορφουλλης μαύρος και παχύςtasos83 wrote:Παιθκιά ο 6,5άρης μελαχρινός ορφούλης κάθετε μέστη παγωνιέρα. Ήθελα εδώ και καιρό να πιάσω κάτι βαρβάτο και ούτε βολή ένεσιρνα συχνά, τελικά έκατσε σήμερα σε ένα έκτακτο απογευματινό. Το στόρυ τίποτε το συνταρακτικό γενικά, αλλά ειδικά για μένα Κ@@@@α επέλλανα του τόπους που τες παουρκές μου. Ούτε βραχώματα ούτε τίποτε ήταν εκτός τρύπας σε μικρό βάθος και με ένα συρτό έγινεν η ζημιά. Τα ψαροτούφεκα κλπ μετά εκάτσαν σημαδούρα και έκαμνα παρέα του γουρλή ζευγαριού μου.
Θέλω καμιά συμβουλή για το ψήσιμο του και τη φύλαξη του. Θα φαγωθεί πέμπτη νυκτα ως τότε που να τον βάλω συντήρηση - κατάψυξη - παγωνιέρα με πάγο. Κάρβουνο? Σωστός ή σε μπριζόλες;
Φώτο και βίτεο προσεχώς'
Θενκς

ωραίος Τάσο

Ωραιος Ψάρις !
Άν εχεις φούρνο που να τον χωράει θα τον εβαζα σε γαστρα ή πιρεξ που να κλεινει με καμποσο λαδι, ριγανι, και 2-3 ποτηρια νερο. Θα το εκλεινα απο πανω και θα τον άφηνα μεσα για 1 1/2 ώρα (αν ειναι οντως 6,5). Μετα θα γλυφετε ο ενας τα δακτυλα του άλλου.
--Μονο να προσεξεις γιατι αυτο με τα δακτυλα μπορει να εξελιχθει σε άλλες ιστοριες αναλογως της παρέας ....
Άν εχεις φούρνο που να τον χωράει θα τον εβαζα σε γαστρα ή πιρεξ που να κλεινει με καμποσο λαδι, ριγανι, και 2-3 ποτηρια νερο. Θα το εκλεινα απο πανω και θα τον άφηνα μεσα για 1 1/2 ώρα (αν ειναι οντως 6,5). Μετα θα γλυφετε ο ενας τα δακτυλα του άλλου.

--Μονο να προσεξεις γιατι αυτο με τα δακτυλα μπορει να εξελιχθει σε άλλες ιστοριες αναλογως της παρέας ....

Ορφόσουπα με πατατούες σελίνο, καροτούδι και λοιπά συναφή
Με ετσι ζέστη μπορεί να σε πιάσει θερμοπληξία όμως
Στο φούρνο με πατάτες αλλά αν είσαστε παρέα μεγάλη νομίζω στα κάρβουνα θα είναι άλλη η φάση!
Ωραίος ο ψάρης πάντως!

Στο φούρνο με πατάτες αλλά αν είσαστε παρέα μεγάλη νομίζω στα κάρβουνα θα είναι άλλη η φάση!

Ωραίος ο ψάρης πάντως!

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
- Panayiotis3
πολλα ωραιο ο ψαρης ρε παιδια. Οπως και να τον καμετε φουρνο ή καρβουνα αμαν εισαστε μεγαλη παρεα θα περασετε τελεια
Μάλλον για φούρνο τον βλέπω φοούμε μεν τον κάμω κάρβουνο στην κυριολεξία στη φουκού. Νάστε καλά κοπέλλια.
@gdeme είναι λλίο παραπάνω που 6,5άρης 6700-6800 αλλά στρογγυλοποιώ προς τα κάτω
Η βολή. Κάποια ματσουτζιά έκαμα τζε ένεσιει ήχο
http://www.youtube.com/watch?v=5ZKCAGVhyOI
@gdeme είναι λλίο παραπάνω που 6,5άρης 6700-6800 αλλά στρογγυλοποιώ προς τα κάτω

Η βολή. Κάποια ματσουτζιά έκαμα τζε ένεσιει ήχο

http://www.youtube.com/watch?v=5ZKCAGVhyOI
Πράβο ρε παιδιά μπράβο πολλά ωραία
Μπράβο ρε μάγκες.
Υπέροχο πλάνο...!!! Ζωντανό!!!
Το ψάρι χώνευε..???
Υπέροχο πλάνο...!!! Ζωντανό!!!
Το ψάρι χώνευε..???
http://www.facebook.com/group.php?gid=15445623823 Δείτε τον Ο.Φ.Ε.Κ στο Facebook
καλοκαιρινα
καλοκαιρινα ψαρεματα σε 40 βαθμους κεσιου!!!
Ελπιζω να μην πει κατι καποιος για μεγεθη διοτι πολλοι τωρα εχουν σαν δουλεια(τα ορφοπουλια να τους φκαλουν το κολο τουσ και να τα πουλουν) και ειναι ο καιροσ τορα που τα ορφουθκια του κιλου περνουν φωτια στις ψαροταβερνες!!!!!
Στη 1η φωτο ενας 6 και ενας 3, στη 2η 4 σαργοι μεγαλοι 2 πιγκες 2κιλες και 2 ορφοι 4κιλοι, στην 3η ενας ορφος 2,5 μια πιγκα 1κιλο ενας σοθρος μικρος και ενας σαργος μεγαλος 800γρ..
Ελπιζω να μην πει κατι καποιος για μεγεθη διοτι πολλοι τωρα εχουν σαν δουλεια(τα ορφοπουλια να τους φκαλουν το κολο τουσ και να τα πουλουν) και ειναι ο καιροσ τορα που τα ορφουθκια του κιλου περνουν φωτια στις ψαροταβερνες!!!!!
Στη 1η φωτο ενας 6 και ενας 3, στη 2η 4 σαργοι μεγαλοι 2 πιγκες 2κιλες και 2 ορφοι 4κιλοι, στην 3η ενας ορφος 2,5 μια πιγκα 1κιλο ενας σοθρος μικρος και ενας σαργος μεγαλος 800γρ..
- Attachments
-
- 0135.jpg (261.5 KiB) Viewed 7075 times
-
- 0149.jpg (181.17 KiB) Viewed 7062 times
-
- 0131.jpg (172.21 KiB) Viewed 7067 times
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
- chrysanthos9
Re: καλοκαιρινα
μπραβο ρε παιχτη μου πολλα ωραια τα ψαρκα σας
Rememper always someone waiting for you at home
Re: καλοκαιρινα
ωραίες ψαριές ρε φίλε
δυνατό το team.

δυνατό το team.
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».