Καλησπέρα κοπέλια…. Αν σας πω πως πεθημώ το ψάρεμα στη Κύπρο εν να με φκάλετε πελλό… Σήμερα επήαμε πάλε με τον Νικόλα αλλά εν επιάμε τίποτε είδαμε όμως λίες στήρες και λίες συναγρίδες. Εκάμαμε και οι 2 πολλά καρτέρκα τα μισά σχεδόν πάνω που 2 λεπτά. Για μέτρα εν θα μιλήσω. Εν ξέρω για άλλους τόπους στην Ελλάδα αλλά δαμέ που ήμαστε εν λίο δύσκολη η κατάσταση. Εν ωραία όμως αν και άψαροι ήμαστε ικανοποιημένοι ερκεσε σπίτι γεμάτος εικόνες απότομα κοφτά νερά που σχεδόν ποττέ εν πιανεις πάτο καθεσε στο σκαλοπάτι και παρατηράς το μπλέ και καρτεράς μπας και ανέβει τιποτε προς εσένα.
Y.Γ: τουλάχιστον στη κύπρο έχει λιανά και φκέννει το φαϊ
ψαρεμα σημερα τον τοπο τον επισκεπτομαι πολυ συχνα αλλα σημερα ειχεν πολυ ζωη παρα πολυ φενεται οτι οι κακοκαιρια τον προηγουμενων ημερων ανεβασε ψαρι? μολις μπηκα στο νερο μεγαλοι μουρμουροι περνουσαν απο μπροστα μου βολη και ο μεγαλυτερος του κοπαδιου πανω στην βεργα καθως προχωρουσα 2 μεγαλοι σουροι σφαιρααπο μπροστα μου εκατσα εκανα 2 καρτερια αλλα τιποτε τα σαργοθαλαμια γεματα ζωη αλλα το 90αρι εν εμπαινε μεσα και βρηκα ενα πιο ευρηχωρο επιασα ενα 600αρι και παρακατω ακομα ενα 400αρι οπως επροχωρουν ειδα ενα ροφο 2-3 κιλα να κατευθεινε λιγο πιο μεσα και να πηγαινει στις πιο π#$%^&&&πλακες ειναι πολλες πλακες μαζι και ενωνουνται και μπορει το ψαρι να μπει που την μια πλευρα και να φκει 100 μετρα παρακατω ειναι γεματες σορκους αλλα εν παιζουνται μονο με καρτερι αν επιανουνταν θελω την γνωμη σας πως θα πιασω το κυριο ροφο? εφα καμια ωρα εκει ματαια ομως αποφασισα να παω πιο εξω περκι πιασω κανενα ειδα 15-20 καρβουνια μικρα καμια 300γρ το καθενα εν τα επειραξα παρολο που ειχα βολη γιατι εν υπαρχουν σε αυθονια και εν κριμα να παιζουμαι τα μικρα τελικα εφκηκα με 2 σορκους και ενα μουρμουρο αλλη φορα θα βαλω και το εξηνταρι στην σημαδουρα τζαι εν με κοφτει αν εχει βαρος η σημαδουρα