Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

aaaa12

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by aaaa12 »

εν γεματος ο τοπος παντος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pavlos_agianapitis

Post by pavlos_agianapitis »

Λαλουν το πικιάβλι νομιζω... :think: :think: :think:
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

aaaa12

Post by aaaa12 »

Ε νε αλλα να μεν τα παιζω αδικα αν δεν μπορω να τα φαω...Αν ξερει κανενας ρε κοπελλια αν τρωνται και πως γινουνται εν να βοηθησει??
Ευχαριστω... :) :) :neutral: :neutral:

Greg

Post by Greg »

αποκεφαλιζεις τα, κοφκεις τα ροδελλες , ξεροτηγανιζεις τα και ανιεις και 2-3 μπυρες

ps.. κτυπουν και ψαρουι ψευτικο και τραβουν οπως τον δαιμονα τουτα
Esox Lucius

aaaa12

Post by aaaa12 »

νε επροσεξατω το τουτο...(οτι εν δυνατα ψαρκα)μολις το επαιξα εκαμνεν οπως το πελλο :D 8)
Ευχαριστω φιλε Greg

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ρε φιλε κατεμενα εν που τα καλυτερα τηχανιτα ψαρια αλλα τα μεγαλα του ειδους 2-3 κιλα οπως ειπεν και ο Γρηγορης κοβεις ωτην ουρα το κεφαλι τα καβεις ροδελες και τα ξεροτηγανιζεις δεν εχουν ουτε πολλα κοκκαλα :?
Rememper always someone waiting for you at home

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

nicolas theocharous wrote:
chrysanthos9 wrote:σημερα ειχα την πρωτη μου επαφη με σηκιους ειδα ενα κοπαδακι απο 5 μικρους περιπου 300γρ στα 7-8 μετρα δεν επιχειρισα βολη συνηδειτα μιας και ειναι σπανιο στον τοπο μας και ηθελα ο τοπος μου να εχει ποικιλια απο ψαρια και αποτι διαβασα εκει που εχει σηκιους εχει και ροφο που θα παει θα τον εβρω και τον επισκεπτομαι μονο εγω τοσα χρονια τον τοπο που παω εκει δεν ειδα κανενα και καμια βαρκα εκει ουτε ενα κομματι δικτη εκει ουτε μια πετονια εχει ψαρακια εκει ειναι λιγο βαθυτσικα για μενα αλλα σιγα σιγα εν και βιαζουμε βγηκε ο μεζες σημερα ενα χταποδακι και ενα καλο σαργο :D
φιλε μου πρωτο συγχαρητηρια για τον σορκο που επιασες σου ευχομαι τα καλυτερα στις εξορμησεις σου.

τουτο που εκρατησα που εσενα ομως εν τουτο η αντιδραση σου με τους σηκιους. ενα μεγαλο μπραβο που εμενα φιλε μου. εδειξες οτι εχεις την καταλληλη νοοτροπια πραμα που λειπει που τους παραπανω κυπρεους ψαραδες δυστυχως.

και παλε μπραβο, ανθρωποι σαν εσενα χρειαζεται τους ο τοπος μας. μακαρι μια μερα ανθρωποι σαν και εσενα να ειναι η πλειοψηφια και οχι η πειοψηφια

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

ε νε ρε φιλε εν κριμα να παιξω ενα ψαρουι που εν σπανιο στους τοπους μας και ξερω οτι μπορεις να καμει πολλα καλα τζαμε που ζει πχ τζαμε που εχει σηκιους εχει και ροφους :P :wink:

marios
Site Admin

Post by marios »

Giorkos wrote:τρομπέττα, πουρού, pipefish, trumpet fish

έσιη που το τρώσιν τζαι λαλούν ότι εν πολλά καλό....

έσιη τζαι επιστημονικό όνομα, fistularia κάτι...τώρα που να το δει ο Μάριος ο 'Κόκκινος' θα γράψει το επιστημονικό του :wink:
:) fistularia commersonii http://www.fishbase.org/summary/Species ... hp?id=5444
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

aaaa12

Post by aaaa12 »

Και λιγα ψαρακια που μενα :P :!: :!: :!:
Attachments
Photo 0289.jpg
Photo 0289.jpg (180.27 KiB) Viewed 7741 times

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

μπραβο ρε φιλε καλα για αρχη και το οτι επεξες μελανα οι πως εγω παιζω παραπανο οι ρωσσοι τρωγονται? επειδη βλεπω πολλους αλλα δεν τους παιζω

aaaa12

Post by aaaa12 »

Ναι...Ουτε εγω ηξερα πως ελεγουνταν και αν ετρωουνταν αλλα ερωτησαν εναν ψαραν που ηταν εκει και ειπε μου οτι τρωουνται και οτι πουλουν τους και στα "supermarkets"
Οσον για την μελανουρα, μολις την ειδα επηεν και ετρυπωσεν μεσα σε ενα βραχο και εκαμα λιο καρτερι και στο τελος επαιξα την(αλλα νομιζω εν η πρωτη και η τελεφταια με τουτον το ψτφ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Panayiotis3

Post by Panayiotis3 »

chrysanthos9 wrote:μπραβο ρε φιλε καλα για αρχη και το οτι επεξες μελανα οι πως εγω παιζω παραπανο οι ρωσσοι τρωγονται? επειδη βλεπω πολλους αλλα δεν τους παιζω
Ρε φιλε οι ροσσοι τρωγονται και εχουν και πολυ μαλακη σαρκα μαλιστα. Το μονο που πρεπει να προσεξεις εν τα λεπια τους κατα το καθαρισμα γιατι εν πολλα σκληρα και μπορει να σου κοψουν και το δακτυλο. (επαθα το και λαλω σου)

aaaa12

Post by aaaa12 »

Ευχαριστω για την συμβουλη φιλε Παναγιωτη :!: :!: :!: (και τουτοι τηανιτοι εννεν) :?: :?: :?:

Panayiotis3

Post by Panayiotis3 »

aaaa12 wrote:Ευχαριστω για την συμβουλη φιλε Παναγιωτη :!: :!: :!: (και τουτοι τηανιτοι εννεν) :?: :?: :?:
Ναι

aaaa12

Post by aaaa12 »

ΟΚ..
ρε φιλε εψαξα να εβρω φωτογραφιες ρωσου και εν ηβρα πουποτε...ξερεις που μπορω να βρω φωτογραφιες και πληροφοριες σχετικες??

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”