gptochos wrote:chrysanthos9 wrote:μπραβο κοπελια ωραια ψαρια και οι δυο εχω ομως μια απορια εν με καρτερι που τα πιανεται? οξα πλαναρισματα? επειδη οι μεγαλοι σκαροι φεφκουν μου και εν τους πιανω τις περισσοτερες φορες

Καρτέρι και συρτό αναλόγως ρε Χρύσανθε! Ως συνήθως όμως έρκουντε σε καρτέρι (αμα τους κάμεις και κανένα τσιου τσιου

). Αμα τον δεις και ξομακρίζει κάμε συρτό προς τα πάνω του να του κοντέψεις και άψε του την!
Γεια σου ρε Ατμινιστρατορε με την τηανιά σου!

Ωραίος

Έτσι έτσι, εγώ όταν εντοπίσω σκάρο ή κουρκούνα καταδύομαι λίγα μετρά μακριά και κάνω ένα μικρό καρτέρι όπου και βλέπω τις διαθέσεις του ψαριού και πράττω ανάλογα, αν έρχεται, το περιμένω, αν είναι αδιάφορο, τότε συρτό και βολή αν είναι νευρικό προσπαθώ να το ξεγελάσω περιμένοντας το να μπει πίσω από κανένα βράχο και πάω και το περιμένω το στην άλλη πλευρά… παίζοντας μαθαίνεις. Προσοχή στην βολή στους σκάρους αν είναι στην κοιλία 90% θα σκιστεί!!!
Ρε Άριστε εν όπως το κνιζι…. Σκέφτου να κανονίσουμε εξόρμηση εσύ εγώ και ο Ρόδος με το ζευγάρι του… εν να χρειαστούμε 2-3 παγωνιέρες.