Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

nicolas theocharous

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by nicolas theocharous »

SiliS wrote:Μπραβο ρε Νικολα...το Κωτσιο εν τον ειδα φωτο ομως...εβαλες του γυαλια? :lol:
παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια σας ευχομαι να ζησετε κατι αναλογο γιατι νομιζω εν λιο σπανιο ειδικα για casting.

εν τουτο που ειπα πριν λιες μερες. οτι χανουμε την ελπιδα μας και σπαζουν τα νευρα μας γιατι εφτασαμε σε σημειο να λαλουμε πως λιο οι κουνελλοι και πολλα οι κυπρεοι εν αφικαν τιποτε. παντα μα παντα την ωρα που λαλεις εν αξιζει τον κοπο τιποτε ερκετε τουτη η στιγμη μαγειας για να σου αναπτερωσει το ηθικο και να σε καμει να ξιασεις ολα τα αρνητικα που ειχες ως παρα τζι :P :P :P

φιλε σιλη τον κωνσταντινο εν τον ειδες στην φωτο επειδη εν εκεινος που με εφκαλε :wink: :wink:

που λες εν του εβαλα γυαλια επειδη πολυ απλα εν ο δασκαλος μου και οπως φενεται εκαμεν καλη δουλεια, μακαρι να ζησω το 1% των εμπειριων που εζησε ο κωνσταντινος και θα ειμαι πολυ χαρουμενος :wink: :wink:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

nicolas theocharous wrote:ποψε μετα απο δυωρο ψαρεμα στην λαρνακα.

επιασα αλλο ενα αλλα εφιε μου γιατι εφκαλα πολυ φιτζι και εκορακουσε συνεχεια πανω στην μουττη του καλαμιου με αποτελεσμα να θελω καθε λιο να σταματω την ωρα που ετραβουσα το ψαρι και τελικα εφιε μου γμτ :evil: :evil: εν πειραζει ομως αλλη φορα.

το δολωμα ψοφησμενος αμερικανος, ωσπου ειχα ψοφησμενο ετσιμπουσαν μου παρα πολλα. μετα που ελειψε και εβαλα ζωντανο τπτ.
HPIM9895 (Small).JPG
Έπρεπε να τους κτυπάς με ένα σφυρι στη κκελλέ να τους σκοτώνεις και μετά να τους δολώνεις! :lol:
Αστιεύομαι φίλε μου, έτυχε μου κι εμένα! Μάλιστα ήταν από τις καλύτερες μου βραδιές σε σορκούς και μούρμουρους! Μιλώ, όι απλά για ψοφησμένους ακροβάτες τζιαι αμερικάνους, σχεδόν λυωμένους! Σκεφτόμουν να πάω να ρίξω στην αρχή κι ας ήμουν μόνο 20 μέτρα από την παραλία!
Αλλά με τη θάλασσα και τα ψάρια... μεν ψάχνεις να βρεις λογική :wink:

Ωραία ψάρια φίλε, μπράβο!

Greg

Post by Greg »

ωραιος ο παππους! :clap:

ελπιζω ποψε που θα παω στις 'μελανες' να τσιμπησει και κανενας παππους !
Esox Lucius

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ωραιος ο σαργος σας κοπελια :clap:
Rememper always someone waiting for you at home

pavlos_agianapitis

Post by pavlos_agianapitis »

IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

μια βαρετη νυχτα με αραια τσιμπηματα με το ξημερωμα να μου δινει τον μεγαλο μουρμουρο

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

AggelosLRK wrote:μια βαρετη νυχτα με αραια τσιμπηματα με το ξημερωμα να μου δινει τον μεγαλο μουρμουρο
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

SiliS

Post by SiliS »

Μια ψαρια πριν κανα μηνα και κατι, που τις πολλες τις μαλ...ες που εχουμε να καμουμε τελευταια εν παμε ουτε ψαρεμα :evil:
Attachments
Image0114.jpg
Image0114.jpg (42.96 KiB) Viewed 5654 times
I d rather be fishing!!!

Greg

Post by Greg »

ψαρεμα 230423 περιοχη λεμεσου... νεκρα θαλασσα. ε στελλιο σαστες χταποθκιερες να παμε για χαννους και 8ποδια...σιουρα πραματα
Esox Lucius

angiec

Post by angiec »

Μετά από τρείς εβδομάδες αποχή .......σήμερα ..με Αντένα.
Attachments
Picture 364.jpg
Picture 364.jpg (124.65 KiB) Viewed 5570 times

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

angiec wrote:Μετά από τρείς εβδομάδες αποχή .......σήμερα ..με Αντένα.
μπραβο ρε αντζελινα εισαι μια δυναμη,θελει και η γυναικα μου να ασχοληθει με αντενα,να σας κανονισω να πατε μαζι καλο

angiec

Post by angiec »

AggelosLRK wrote:
angiec wrote:Μετά από τρείς εβδομάδες αποχή .......σήμερα ..με Αντένα.
μπραβο ρε αντζελινα εισαι μια δυναμη,θελει και η γυναικα μου να ασχοληθει με αντενα,να σας κανονισω να πατε μαζι καλο
Γειά σου Άγγελε, χαρά μου να έχω παρέα..

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Μετά από αρκετή αποχή, δύο ψαρέματα σε παραλία της Λάρνακας.

Το πρώτο Τετάρτη βράδυ, από 20.15 ως 01.00. Τέλειες συνθήκες (για μένα), ησυχία, ελαφρά ταραγμένη θάλασσα, δολώματα ακροβάτης, αμερικάνος, μονοδόλι. Σχεδόν πέντε ώρες τίποτε. Την ώρα που τα ξήλωνα, γερό κτύπημα στο μονοδόλι, τσιπούρα, που λόγω ατζιαμοσύνης και "αγιώματος" μου ξαγκιστρώθηκε. Με σχεδόν όλα ξηλωμένα και πακεταρισμένα δεν συνέχισα (ίσως να έπρεπε :roll: :roll: ).

Δεύτερο ψάρεμα ψες. Από τις 21.25 ως τις 22.40 προσπαθούσα να βρω ένα σημείο που να μην έχει φουκούδες, τσαντήρια, λουόμενους, γεννήτριες με λάμπες, γουρούνες, μουσική στη διαπασών, παγωταζτήδες κλπ. Σε ένα μήκος 7.9 χλμ σύμφωνα με το Google Earth δεν υπήρχε χώρος ούτε για αστείο!!! :evil: :evil: :evil: :x Τελικά, στις 22.40 πάρκαρα το αυτοκίνητο μεταξύ αρκετών άλλων εκεί που ψάρεψα την Τετάρτη. Είχα περίπου 4 μέτρα παραλίας μπροστά μου όλα δικά μου. Ευτυχώς δεν κολυμπούσε κανένας, έριξα τρία καλάμια. Μόλις τα έριξα ήταν σαν να έδωσα σύνθημα σε αγώνες διάθλου με βούρημα και κολύμβηση. Στο τέλος κάποιος μπλέκτηκε στην μάνα και μου έριξε τον τρίποδα κάτω! :x :x κατά τες 01.00 η κατάσταση ηρέμησε ελαφρά. Έμεινα ως τες 2.30, έπιασα ένα σορκό 12 εκατοστά που πήγε πίσω ζωντανός, και είχα δυό τρία κτυπήματα από μικρόψαρα. Νομίζω εννά κάτσω φρόνιμος να περιμένω να πάω εκεί που αξίζει :evil: :evil: :evil: ...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Ψάρεμα εψές με τον Νικόλα, ένας σορκός 750γρ και ένας σηκιός 300ρης... Ένας ρώσσος 20 εκατοστά C&R... Καλά επεράσαμε!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εψές με τον Νικόλα, ένας σορκός 750γρ και ένας σηκιός 300ρης... Ένας ρώσσος 20 εκατοστά C&R... Καλά επεράσαμε!!
Μες τους βράχους δηλαδή... Αν έβαλες τζαι μονοδόλι θα είχες θρίαμβο!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”