"Περί ανεμων και Yδάτων"
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Κάθεται ο κάθε βλάκας και αναγιώνει τα οπίσθια του πας την καρέκλα και πληρώνουμεν την εμείς.
Εγώ συνήθως δεν χρησιμοποιώ φανάρι αλλά κανεί απαγορεύσεις ολάν. Όπου την ηλιθιότητα θα μας την επιβάλουν στο ψαροτούφεκο. Όπλο δικαιούμαστε να παίρνουμε ή απαγορεύσαν μας το και τούτο???
Εγώ συνήθως δεν χρησιμοποιώ φανάρι αλλά κανεί απαγορεύσεις ολάν. Όπου την ηλιθιότητα θα μας την επιβάλουν στο ψαροτούφεκο. Όπλο δικαιούμαστε να παίρνουμε ή απαγορεύσαν μας το και τούτο???
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Η νέα άδεια λέει επίσης ότι απαγορεύσαν το ψαροτούφεκο στην αφαλάτωση της Λάρνακας. Φαίνεται φοβούνται μήπως κλάσουμε πάνω σε καμιά σωλήνα και σπάσει
Να δούμε ποια θα είναι η επόμενη απαγόρευση.

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Ρε Δημήτρη εκάμναν ζημιές πάνω στα μηχανήματα και τις σωλήνες γι' αυτο το απαγορεύσαν, ο τόπος τζιαμέ ήταν γεμάτος δίκτυα και ετραβούσαν τα μέσα οι πόμπες. Όπως φαίνεται χωρίς να φταιν οι ψαροτουφεκάες επληρώσαμεν την εμείς! Δεν μπορεί να σου πει ο επαγγελματίας να μην ψαρευκει εκεί και ο ψαροτουφεκάς να δικαιούτε, ήταν να ξεσηκωθούν και να γίνει της π....αναςhdemetris wrote:Η νέα άδεια λέει επίσης ότι απαγορεύσαν το ψαροτούφεκο στην αφαλάτωση της Λάρνακας. Φαίνεται φοβούνται μήπως κλάσουμε πάνω σε καμιά σωλήνα και σπάσει![]()

Εν που τα πέρσι που μας το απαγορευσαν τζιαμε ρε!
Αφού ρε εσύ εν χρησιμοποιάς φακό τι μουρμουράς?

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Αρχισα να παίρνω φανάρι τώρα τελευταία για να κάνω και λίγο ψαχτήρι γιατί μόνο καρτέρι είναι μονοδιάστατο και τον τελευταίο καιρό δεν είναι τόσο αποδοτικό.gptochos wrote: Αφού ρε εσύ εν χρησιμοποιάς φακό τι μουρμουράς?Εν τωρά που το απαγορευσαν? Ότι κάμνουν στην Ελλάδα φέρνουν μας το και εμάς ποδά
Έστησα και το 90άρι μου και τωρά πάω με τζείνο.
Ενοχλεί με ρε φίλε ότι όλες οι απαγορεύσεις γίνονται για το ψαροτούφεκο. Και οι πιο πολλές είναι ηλίθιες.
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Ωστε έγινες ψακτηράκιας πουλούι μου! Τελευταία εξόρμηση εκάμαμε συνδιασμό και των δύο ψακτήρι - καρτέρι (χώρίς φακό) και είδαμε αρκετές στηρούες! Αν αντέξουν που τα δίκτυα θα είναι ευχής έργο
Ρε φίλε είπαμε ότι νόμους βάλουν στην Ελλαδα φερνουν μας τους ποδά! Δυστυχώς οι πλείστοι αρμόδιοι εν αχάπαροι και κάμνουν ότι τους κατεβεί! Που την στιγμή που δεν προχωρούμε οργανωμένοι δεν θα πετύχουμε τίποτε και πάντα θα μας γ...μουν και εμείς θα κρύφουμε

Ρε φίλε είπαμε ότι νόμους βάλουν στην Ελλαδα φερνουν μας τους ποδά! Δυστυχώς οι πλείστοι αρμόδιοι εν αχάπαροι και κάμνουν ότι τους κατεβεί! Που την στιγμή που δεν προχωρούμε οργανωμένοι δεν θα πετύχουμε τίποτε και πάντα θα μας γ...μουν και εμείς θα κρύφουμε

-
ρε φιλουι μου δαμε χαλας μου τα...!!Vintage wrote:ΝΑΙ ΡΕ ΕΝ ΠΆΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΦΟΎ ΈΧΟΥΜΕ ΡΟΥΦΚΙΑΝΟΥΣ μες ΤΗΝ ΦΑΡΡΑ ΜΑΣ... ΠΟΥ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΎΝΤΕ ΕΝ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝ ΘΑ ΠΙΆΣΟΥΝ ΨΆΡΙΑ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΑΝΤΊ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΨΑΡΕΎΟΥΝ...
ΑΖΟΥΛΑ

-
ok φιλε vintage απολογουμε εχρεωσα σου τα αδικα..barracuda wrote:Δικό μου είναι το έχω "κατoxιρομενο"!!!!!!paulos charalambous wrote:ρε φιλουι μου δαμε χαλας μου τα...!!Vintage wrote:ΝΑΙ ΡΕ ΕΝ ΠΆΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΦΟΎ ΈΧΟΥΜΕ ΡΟΥΦΚΙΑΝΟΥΣ μες ΤΗΝ ΦΑΡΡΑ ΜΑΣ... ΠΟΥ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΎΝΤΕ ΕΝ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝ ΘΑ ΠΙΆΣΟΥΝ ΨΆΡΙΑ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΑΝΤΊ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΨΑΡΕΎΟΥΝ...
ΑΖΟΥΛΑ![]()
![]()
το GAME OVER πουντο??αν θα καμνεις μια δουλεια να την καμνεις σωστα
![]()
![]()
GAME OVER !!!!!

καλη συνεχεια

Φίλε μου ισως ακουστει άσχημα αλλά τι κάμνετε σαν ΣΦΥΚΚ? Εφκήκετε να διαμαρτυρηθείτε? Εγράψετε επιστολή? Εμαζέψετε υπογραφές κλπ?barracuda wrote: Ρε φιλε εσύ είσαι μονος με τα γραφόμενα σου ! εμείς είμαστε οργανωμένη και κάνουμε ότι καλύτερο για το ψαροντούφεκο ! σε καλο λοιπόν να έρθεις κοντά μας για να προσφέρεις και εσύ κάτι ! θα περιμένω να σε συναντήσο κύριε Πτοχοπουλε !
Εγώ τον ΣΦΥΚΚ και τον ΟΦΕΚ ακούω τους μόνο άμα έχει αγώνες ψαροτούφεκου και σκοποβολής! Εγώ δεν συμμετέχω σε τούτους τους αγώνες γιατί δεν με εκφράζουν φίλε μου, ούτε έχω την ανάγκη να αποδείξω σε κανένα πόσο καλός ψαροτουφεκκάς ή sniper είμαι για τον απλούστατο λόγο ότι κάμνω το χόμπυ μου με ένα τρόπο που με ευχαριστεί και περνώ καλά. Δεν νομίζω να μπορώ να προσφέρω στο σύλλογο σας για το λόγο ότι έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης σε ότι αφορά το ψαροτούφεκο (βλέπε ότι εγω προτιμώ να φωτογραφίζω παρά να τουφεκίζω λεγόμενα δικά σου

Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά προτιμώ να πάμε για καφέ μακρια από συλλόγους κλπ (Vintage ευπρόσδεκτος) να τα πούμε και να τα αναλύσουμε

Vintage το τόπικ τούτο έχει χρόνια που είναι ανοικτό και ο Χρυσανθός ερώτησε για φακό, κάποιοι του απάντησαν κάποιοι όχι! Εγώ είμαι σίγουρος εαν ο φακός απαγορεύεται και 'εγραψα νομίζω τιποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο! Και εσύ ετσίμπησες όπως πάντα!Vintage wrote:Και πάλι κάποιος ειδημόν άνοιξε το θέμα... Και πάλι βρήκε στήριξη εκ των έσω...since1984 wrote:chrysanthos9 wrote:ευχαριστω ρε κοπελια
το φανάρι απαγορέψαν το νομίζο στο ψαροτούφεκο....
Χεη Πτώχε καλά τα δολώματα σου... τσίμπησα ρε![]()
Δούλεψε τα και λίγο στη θάλασσα με μπετονιές μπας και δεις κανα ψάρι
Ξυλοφάγου!!!!!
Τον σορκο μου που έπαιξες ρε?

Ψάρι θωρώ φίλε μου δεν ειναι ανάγκη να σύρω πετονιές! Τραβήκτου πίσω που κανένα σκάφος μπας και δεις κανένα ψαράκι ρε φίλε να χαρείς!

άτε εννα παπαγαλίσω τον Baraccuda
INSERT COIN
ΑΠΟΡΙΑ:barracuda wrote:Φιλε Vintage το συμβούλιο άλλαξε![]()
![]()
!
Πρέπει να έρθετε κοντά στο σύλλογο για να γίνει και πάλι δυνατός!
Γιατί πρέπει να υπάρχει ΟΦΕΚ και ΣΦΥΚΚ και όχι ένας σύλλογος παγκύπριος? Απλά ερώτηση κάμνω εννεν ανάγκη να δώκετε πάνω μου ούλλοι

Δαμέ υπάρχει ένα Κυπριακό φόρουμ για το ψαροτούφεκο και γενικά για όλα τα είδη ψαρέματος!
Έχει απόψε συνάντηση ο ΣΦΥΚΚ η ώρα 8 και βάλεις post ή ώρα 4
Μάλιστα. Σαν το βάλεις άυριο
Πότε ενημερώσετε το φορουμ για τις κινήσεις του ΣΦΥΥΚ όσον αφορά το ψαροτούφεκο για επαφες που εκάμνετε με τις αρμόδιες αρχές? Βάλετε ένα πρόγραμμα αρχές του χρόνου για αγώνες εκδρομές σεμινάρια κλπ και αυτό είναι!
Εσύ σαν μέλος θεωρείς ότι ο σύλλογος λειτουργεί σωστά και μπορεί να πείσει νέο κόσμο να γραφτεί μέλος?
Όσον αφορά τα αρχικά χαίρω πολύ!Στην πραγματικότητα τι γίνεται? Και οι δύο συλλόγοι κάμνετε αγώνες
Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι επλουτισαν ή κάμνουν διαφήμιση των μαγαζιών τους. Ο καθένας έχει νου και σκέφτεται
INSERT COIN
Έχει απόψε συνάντηση ο ΣΦΥΚΚ η ώρα 8 και βάλεις post ή ώρα 4

Πότε ενημερώσετε το φορουμ για τις κινήσεις του ΣΦΥΥΚ όσον αφορά το ψαροτούφεκο για επαφες που εκάμνετε με τις αρμόδιες αρχές? Βάλετε ένα πρόγραμμα αρχές του χρόνου για αγώνες εκδρομές σεμινάρια κλπ και αυτό είναι!
Εσύ σαν μέλος θεωρείς ότι ο σύλλογος λειτουργεί σωστά και μπορεί να πείσει νέο κόσμο να γραφτεί μέλος?

Όσον αφορά τα αρχικά χαίρω πολύ!Στην πραγματικότητα τι γίνεται? Και οι δύο συλλόγοι κάμνετε αγώνες

Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι επλουτισαν ή κάμνουν διαφήμιση των μαγαζιών τους. Ο καθένας έχει νου και σκέφτεται
INSERT COIN
- AggelosLRK
Vintage wrote:Όταν γράφαμε τα κακός έχοντα των συλλόγων λέγατε πως καταντήσαμε βαρετοί...gptochos wrote:Δαμέ υπάρχει ένα Κυπριακό φόρουμ για το ψαροτούφεκο και γενικά για όλα τα είδη ψαρέματος!
Έχει απόψε συνάντηση ο ΣΦΥΚΚ η ώρα 8 και βάλεις post ή ώρα 4Μάλιστα. Σαν το βάλεις άυριο
![]()
Εσύ σαν μέλος θεωρείς ότι ο σύλλογος λειτουργεί σωστά και μπορεί να πείσει νέο κόσμο να γραφτεί μέλος?![]()
Όσον αφορά τα αρχικά χαίρω πολύ!Στην πραγματικότητα τι γίνεται? Και οι δύο συλλόγοι κάμνετε αγώνες![]()
INSERT COIN
Και κάποιοι υπεύθυνοι διαγραφανε τα ποστ![]()
Το θυμάσε αυτό Πτώχε?
και τωρα βαρετος εισαι,μην νομιζεις..
- AggelosLRK
αλλου σε τρωει και αλλου κνηφεσαι ρε ψυχη
- Hell Rider
Εξορμήσεις και Αποτελέσματα...
που ειναι τα ψαρια λεβεντες μου? μπαινω και εγω μεσα μεσα να βλεπω κανενα ψαρουι να χαρω, και τωρα τελευταια ουλλο πικκαρεστε..
κριμα ενομιζα οτι αγαπουμε το ψαρεμα δαμεσα.τελικα μερικοι το βαζουν σε 2η μοιρα..
Και πριν τσιππωσετε πανω καντε μια αυτοκριτικη.
που ειναι τα ψαρια λεβεντες μου? μπαινω και εγω μεσα μεσα να βλεπω κανενα ψαρουι να χαρω, και τωρα τελευταια ουλλο πικκαρεστε..
κριμα ενομιζα οτι αγαπουμε το ψαρεμα δαμεσα.τελικα μερικοι το βαζουν σε 2η μοιρα..
Και πριν τσιππωσετε πανω καντε μια αυτοκριτικη.

- AggelosLRK
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
Eλα κουμπαρε παιρνε μισο την ημερα,αν δεν σου περασει και γραφεις αρλουμπες στο φορουμ πιεστο ολοκληρο παραπερα να σου δωκω το τηλεφωνο του μικελιδη ειναι παρεας του συναδελφου μου.