Πέτρο, χρόνια σου πολλά!! Θα πάω τζαι άυριο, σε άλλη δεξαμενή τούντη φορά, αν θέλεις... κόπιασε!fISHANDCHIPS wrote:Πολλά ωραία ρε Χαμπή ... τελικά εν με περίπαιζες![]()

Πέτρο, χρόνια σου πολλά!! Θα πάω τζαι άυριο, σε άλλη δεξαμενή τούντη φορά, αν θέλεις... κόπιασε!fISHANDCHIPS wrote:Πολλά ωραία ρε Χαμπή ... τελικά εν με περίπαιζες![]()
Να σε καλά ρε φίλεcaveman wrote:ΚΑΑΑΥΛΑ!! Έτσι μεγάλη έχει που το 2001 να δω![]()
Σε τι περιοχή τες ήβρες Μάριε? Θα με κουρτίσετε να στήσω τα τεράριουμ πάλε
![]()
![]()
Πίσω που το σπίτι μου ρε φίλε στην Πάφο. Αν τις θέλεις έλα πιάστες γιατί εγώ δυσκολεύκουμε λίον να σου τις φέρωcaveman wrote:ΚΑΑΑΥΛΑ!! Έτσι μεγάλη έχει που το 2001 να δω![]()
Σε τι περιοχή τες ήβρες Μάριε? Θα με κουρτίσετε να στήσω τα τεράριουμ πάλε
![]()
![]()
![]()
Φίλε να ερκεσε που γυρών, ούλλον παραλίανGreg wrote:AHΔΙΑ!!!.. μα εχουμε ετσι οντα κυπρο?
ε μαριε θυμισμε να μεν ξαναπατησω παφο![]()
... ενας λογος που με καμει να σκευτουμε 2 φορες αν θα ξαναπαω αιγυπτο, ειναι το περιβοητο camel spider
sifu-nas wrote:Μετά από 1 μήνα αποχής... πρώτο καστ, 1830 σε ένα κλασσικ χτύπημα,
δεν υπολόγισα καν βαρος στην αρχη νομιζα ότι εν κανενα 600ρουι οταν μετα εδωσε μου μια αξεχαστη μαχη .
αφιερομένο στο Μάριο θεκκ γιου δασκαλε!