Τολοιπών κοπέλλια...
Κατά τες 16:00 έφυγα από την δουλειά και έφυγα για πάνω... από ότι είδα στο γκούκολ, δίπλα από την υδατοδεξαμενή έχει μια παλιά Βυζαντινή εκκλησία οπώταν ήμουν 1000% σίγουρος πως θα έχει ταμπέλες για την εκκλησία, έτσι θα έβρισκα τον δρόμο μου για την δεξαμενή
Και έτσι και έγινε, βρήκα την δεξαμενή με τις πρώτες εντυπώσεις όχι και τόσο καλές... ήταν πιο μικρή από όσο περίμενα και έχει περίφραξη...... έκανα τον γύρω της σιγά σιγά με το αυτοκίνητο και βρήκα ένα σημείο που το ττέλλι είναι πατημένο μέχρι κάτω... μπήκα από εκεί και κατευθύνθηκα προς το νερό.
Με την πρώτη ματιά εντόπισα κουνουπιέριδες... με την δεύτερη, συνειδητοποίησα πως η δεξαμενή είναι γεμάτη χρυσόψαρα που στην αρχή νόμισα πως είναι ΚΟΙ αλλά τελικά δεν ήταν.
Ξεκίνησα ψάρεμα με το εγγλέζικο, 20ρα μάνα με 16ρι παράμαλλο, το πρώτο χρυσόψαρο μου έπεσε, το δεύτερο ήταν μικρός κυπρίνος και το τρίτο ψάρι.... ο πιο μεγάλος κυπρίνος που έπιασα ποτέ μου με εγγλέζικο και δυσκολεύτηκα να το βγάλω αφού ούτε απόχη δεν είχα και με 16 παράμαλλο.
Ανάμισι ώρα αργότερα ήρθε και ο φίλος μου ο Νικολάι και έβγαλε δύο κυπρίνους πολύ ωραίους, εγώ έδωσα με τα μούτρα στα χρυσόψαρα, σύνολο 17 χρυσά και 13 κυπρίνοι.
Ακολουθούν φωτογραφίες...