Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: ΠΙΓΚΑ!!
Συνχαρητηρια φιλε , παρα πολυ καλο το ψαρι σου , παντα τετοιτια και καλοφαγοτο ,εμεις πεζουμεν κοθρκοθνες και σκαρους , γιατι εν ακριβα τα καρβουνα και εχει κρησι τορα (ο καθενας το καταδηναμη).Καλες αναδυσης παιδια.

-
paulos charalambous
εισια μυαλος παιχτης ρε Νικολη
πολλα ωραιο ψαρι

- mourmouros
Συγχαρητήρια ΚΑΙ για το Υ.Γ.NIKOLAS HARRIS wrote:ΥΓ σορρυ για τις ασχημες φωτο αλλα εδω τα μπασταρδα μας ανοιγουν τα αμαξια ετσι κ γω δεν εχω παρα τα πιο αναγκαια στο αμαξι οταν παω για βουτια!!
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
-
Μαριος Παπανικολαου
Πολύ ωραίο ψάρι φίλε μου, αλλά ποτέ χωρίς ζευγάρι. Το έχουμε κάνει όλοι όταν δεν πολυγνωρίζαμε τους κινδύνους. Μπράβο για την τεχνική σου και τον τρόπο σύλληψης και καλή συνέχεια.
Μπραβο Νικολα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Λιμάνι Λεμεσού το απόγευμα… πολλή θολούρα και έντονο επιφανειακό ρεύμα ευτυχώς βρέθηκε ο Αντρικός με το φουσκωτό και έκαμε μας τον ταξιτζή στην επιστροφή γιατί ήταν να κολυμπώ ακόμα… Θερμοκρασίες νερού χαμηλές για την εποχή (19-20)… έκοψα παγάκι με την τριάρα… στόρι τίποτε σπουδαίο.. στην επιφάνια κοντά στις πέτρες, εν με είδε, είδα τον βολή στα τρία μήκη…
κιλο παρα τσας
κιλο παρα τσας
- Attachments
-
- DSCN0292.JPG (639.89 KiB) Viewed 7945 times
I live my life a breath at a time
-
paulos charalambous
εποσκολιστηκες ρε φιλε.. ωραιο κομματι ο "λυκος σου" οπως λαλουν τζε τα καλαμαρκα..c.nadiotis wrote:Λιμάνι Λεμεσού το απόγευμα… πολλή θολούρα και έντονο επιφανειακό ρεύμα ευτυχώς βρέθηκε ο Αντρικός με το φουσκωτό και έκαμε μας τον ταξιτζή στην επιστροφή γιατί ήταν να κολυμπώ ακόμα… Θερμοκρασίες νερού χαμηλές για την εποχή (19-20)… έκοψα παγάκι με την τριάρα… στόρι τίποτε σπουδαίο.. στην επιφάνια κοντά στις πέτρες, εν με είδε, είδα τον βολή στα τρία μήκη…
κιλο παρα τσας
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Αν ήταν λύκος ήταν να κάμω πάρτι να σύρω και πυροτεχνήματα!!!!paulos charalambous wrote:εποσκολιστηκες ρε φιλε.. ωραιο κομματι ο "λυκος σου" οπως λαλουν τζε τα καλαμαρκα..c.nadiotis wrote:Λιμάνι Λεμεσού το απόγευμα… πολλή θολούρα και έντονο επιφανειακό ρεύμα ευτυχώς βρέθηκε ο Αντρικός με το φουσκωτό και έκαμε μας τον ταξιτζή στην επιστροφή γιατί ήταν να κολυμπώ ακόμα… Θερμοκρασίες νερού χαμηλές για την εποχή (19-20)… έκοψα παγάκι με την τριάρα… στόρι τίποτε σπουδαίο.. στην επιφάνια κοντά στις πέτρες, εν με είδε, είδα τον βολή στα τρία μήκη…
κιλο παρα τσας
I live my life a breath at a time
- chrysanthos9
Ωραιος ο λαβρακας σου ρε φιλε
Rememper always someone waiting for you at home
-
paulos charalambous
ρε φιλε τζε εγω ειχα τουντην απορια τζε εδιερωτουμουν "ποιος το εκουρεψε ετσι τσιλα τσιλα "Giorkos wrote:Geia sou re Giorko !!!
ma eshi katataksi re ???
- Panayiotis3
πολλα ωραιο ψαρι ρε φιλε!!! Μπραβο, παντα τετοια.

- konstantinos kalogir
- SilentHunter
μπράβο ωραίο το ψάρι που έπεξες! 
ΣΤΗΡΑ, ΛΑΥΡΑΚΙ
Σημερινι εξοδος στην περιοχη Τζιονα , μετα απο 3ορο ψαρεμα.

- Attachments
-
- DSC00104.JPG (125.85 KiB) Viewed 7603 times