Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Επιαμεν σημερα παλε στην Ξανθη στον ιδιο τοπο !!!!!!!
- Attachments
-
- 0113.jpg (84.81 KiB) Viewed 5522 times
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
-
μια χαρα! 

- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
-
πολλα καλα γιωρκατσε 

Geia sou re Giorko !!!
ma eshi katataksi re ???
ma eshi katataksi re ???
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
ΠΙΓΚΑ!!
Με τους χθεσινους αεριδες μονο ενας τοπος εκοφκε περιοχη Αμμοχωστου, δεν σας λεω που ομως γιατι δεν τον ξερουν πολλοι τον τοπο, μονο ολη η Κύπρος!!!
Εκανα ενα δυωρακι βουτιες και εχαλαρωνα εχοντας το κεφαλι εξω που το νερο για να προσεχω τα διερχομενα σκαφη!
σε μια φαση την ειδα....βαθουτσικα...
το ψηλο να κυνηγαει και οι αισθησεις μου ξαναζωντανεψαν....σταματαω καθε κινηση........................
ωραιο ψαρι σκεφτομαι αλλα κατα ποσο θα με δεκτει αν την πλαναρω!
....κ παλι να πεσω καπου κοντα για καρτερι...ειμαι μόνος δεν πρεπει.....
τελευταιες ασανες(βλεπε γιογκα) και η βουτια ξεκιναει....
οσο πιο αθορυβα μπορω αφου τα αυτια μου σφηριζουν σαν τρελλα.............
μπαινω στην αρνητικη σταματαω καθε κίνηση το ψαρι με κοιταει, σιγουρα ξερει τι ειμαι αν οχι και ποιος ειμαι.......
δεν μπορει ομως να υπολογισει την αποσταση που μας χωριζει αφου ο ηλιος που τον εχω πλατη με μικραινει και αυτην την τυφλωνει......
γτουμπ..............
το διλαστιχο στελνει τη δυφτερη σε τελειο σημειο και η ιστορια με συνοπτικες διαδικασιες φτανει στο τέλος της....
αυτο το ψαρι ειδα αυτο το ψαρι πηρα κ ευτυχησμένος ξεκινησα για πισω!!
ειχε σκαρους μεγαλους αλλα επειδη η σκεψη μου οταν παω ψαρεμα δεν ειναι το να ταισω την οικογενεια και τους φιλους αλλα να απολαυσω τη βουτια και να παρω το ψαρι που θα ανεβασει την αδρεναλινη μου στα υψη τα αφησα στην ησυχια τους!!
οπως τη δει ο καθενας!!καλες αναδυσεις!!
<script src='http://img156.imageshack.us/shareable/? ... 4.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
<script src='http://img718.imageshack.us/shareable/? ... 8.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
ΥΓ σορρυ για τις ασχημες φωτο αλλα εδω τα μπασταρδα μας ανοιγουν τα αμαξια ετσι κ γω δεν εχω παρα τα πιο αναγκαια στο αμαξι οταν παω για βουτια!!

Εκανα ενα δυωρακι βουτιες και εχαλαρωνα εχοντας το κεφαλι εξω που το νερο για να προσεχω τα διερχομενα σκαφη!
σε μια φαση την ειδα....βαθουτσικα...
το ψηλο να κυνηγαει και οι αισθησεις μου ξαναζωντανεψαν....σταματαω καθε κινηση........................
ωραιο ψαρι σκεφτομαι αλλα κατα ποσο θα με δεκτει αν την πλαναρω!
....κ παλι να πεσω καπου κοντα για καρτερι...ειμαι μόνος δεν πρεπει.....
τελευταιες ασανες(βλεπε γιογκα) και η βουτια ξεκιναει....
οσο πιο αθορυβα μπορω αφου τα αυτια μου σφηριζουν σαν τρελλα.............
μπαινω στην αρνητικη σταματαω καθε κίνηση το ψαρι με κοιταει, σιγουρα ξερει τι ειμαι αν οχι και ποιος ειμαι.......
δεν μπορει ομως να υπολογισει την αποσταση που μας χωριζει αφου ο ηλιος που τον εχω πλατη με μικραινει και αυτην την τυφλωνει......
γτουμπ..............
το διλαστιχο στελνει τη δυφτερη σε τελειο σημειο και η ιστορια με συνοπτικες διαδικασιες φτανει στο τέλος της....
αυτο το ψαρι ειδα αυτο το ψαρι πηρα κ ευτυχησμένος ξεκινησα για πισω!!
ειχε σκαρους μεγαλους αλλα επειδη η σκεψη μου οταν παω ψαρεμα δεν ειναι το να ταισω την οικογενεια και τους φιλους αλλα να απολαυσω τη βουτια και να παρω το ψαρι που θα ανεβασει την αδρεναλινη μου στα υψη τα αφησα στην ησυχια τους!!
οπως τη δει ο καθενας!!καλες αναδυσεις!!

<script src='http://img156.imageshack.us/shareable/? ... 4.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>

<script src='http://img718.imageshack.us/shareable/? ... 8.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>

ΥΓ σορρυ για τις ασχημες φωτο αλλα εδω τα μπασταρδα μας ανοιγουν τα αμαξια ετσι κ γω δεν εχω παρα τα πιο αναγκαια στο αμαξι οταν παω για βουτια!!
-
Re: ΠΙΓΚΑ!!

συγχαρητηρια φιλε μου εισαι ενας καθηγητης.
παστο καρβουνο με λαδολεμονο θα ειναι απολαυση.
σου ευχομαι παντα τετοια φιλε μου και παλυ μπραβο

Ωραίος Νικόλα
.
Το λεμόνι πας το ψήσιμο σκλερινίσκει τα ρε Νικόλα Θεοχάρους. Καλύτερα μόνο ελαιόλαδο και στο τέλος λαδολέμονο με μαϊντανό αφού το φκάλεις που τα κάρβουνα.

Το λεμόνι πας το ψήσιμο σκλερινίσκει τα ρε Νικόλα Θεοχάρους. Καλύτερα μόνο ελαιόλαδο και στο τέλος λαδολέμονο με μαϊντανό αφού το φκάλεις που τα κάρβουνα.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Πολλα ωραίο ψάρι φιλε προτύνω βραστή και στο τέλος λαδολέμονο.
-
συμφωνώ για το λεμόνι Μάριε αλλα διαφωνω για το λαδι..MariosK wrote:Ωραίος Νικόλα.
δεν πρεπει να ριχνουμε λαδι γιατι το καιμε το ψαρι.
εγω όταν ψηνω ειτε στο φουρνο ειτε στο καρβουνο περιβρεχω το ψαρι με λιγο νερακι και ετσι το ψαρι κραταει ολα τα ζουμια του και ψηνεται τελεια
μετα οταν το καθαρισεις μπορεις να βάλεις ότι θέλεις πανω. λεμονι λαδι και αλατι στα φρεσκα ψαρια που πιανουμε εμεις φτανει.το μαιτανο συνηθως βαλλω τον σε ψαρια που τα ειχα πολυ καιρο στην κατάψυξη για να κοψει λιγο η τσικνα τους

τα μεγαλα ψαρια δεν τα ξιλεπιαζω και ετσι προστατευεται το κρεας τους και ψηνεται τελεια.μετα φευγει ολη η πετσα κ μενει η απολαυση!!αν ειστε ομως λατρης της πετσας μην το κανετε αυτο!!
καλη μας ορεξη!!
-
ειχα υποψη να παω ρηχο ψαρεμα καπου αλλου αφου ολοι οι παρεες δεν μπορουσαν αλλα ο καιρος δεν με αφηνεVintage wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλά ωραίος![]()
(Συγνώμη για την αδιακρισία αλλά ήσουν το μόνος στο νερό?)
γιαυτο πηγα σε εκεινο το σημειο.
NIKOLAS HARRIS wrote:
οπως τη δει ο καθενας!!καλες αναδυσεις!!![]()

τζαι για την πιο πάνω κουβέντα....τζαι για το ψάρι....
Υ.Γ ως γεγονός τούτος ο πελλοαέρας ο δειλινός εν σου αφήνει πολλές επιλογές.....
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά ΝικόλαNIKOLAS HARRIS wrote: εγω όταν ψηνω ειτε στο φουρνο ειτε στο καρβουνο περιβρεχω το ψαρι με λιγο νερακι και ετσι το ψαρι κραταει ολα τα ζουμια του και ψηνεται τελεια

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Όμορφο και εκλεκτό θήραμα φιλέ μου, μπράβο, ελπίζω να έχω και εγώ τέτοιο συναπάντημα σήμερα το απόγευμα

I live my life a breath at a time