Παντος δεν ειναι ασχημο να μαθαινω και τις τεχνικες του φραχτη,ολες οι εμπειριες ειναι θετικες.
ΥΓ:Οποτε παω φραχτη εχω τεραστια εννοια για τις κουφαες,τρεμει το φυλοκαρδι μου καθε φορα

Στειλε μου σε ΠΜ το φραγμαcaveman wrote:Ένας φίλος προχθές μου έλεγε πως πριν 2 βδομάδες περίπου βγήκε 5.5κιλά λαβράκι από έναν Ρουμάνο στο φράγμα "Χ", με ψεύτικο... λέει πως είδαν το ζύγισμα και πως είναι σίγουρα 5.5κιλα...![]()
![]()
![]()
εμείς τουλάχιστον, είδαμε λαβράκι γύρο στα 4 κιλά στο εν λόγο φράγμα πάλι πριν 2 βδομάδες περίπου, αλλά να βγήκε 5.5 λίγο δύσκολο να το πιστέψω
![]()
Όσο και να ήταν.... ήταν, αφού πλέων ανήκει στην ιστορία....![]()
Ετσι πληροφοριακά πέτε μας πως δηλώνεται ένα ρεκορGreg wrote:lol εσυρε το ευρωπαικο ρεκορ πας τα καρβουνα δηλαδη τουτος. ηταν να χεστει του euro αν το ηξερε
Δεν έχει μυστικά ρε, όλοι ξέρουν πως όλα τα μεγάλα φράγματα έχουν έτσι λαβράκια, το θέμα είναι..... πως τα πιάνεις!!AggelosLRK wrote:
Στειλε μου σε ΠΜ το φραγματουλαχιστον να ξερω τι να περιμενω
Ναι, τζαι γω τούτο είπα(ο μαλ@κας) στους παρέες και μου απαντάνε... ε καλό να πάμε να κάτσουμε με τα ζωντανά μια βδομάδα πίντα... σίγουρα θα βγάλουμε το επόμενο ρεκόρ... και τες χιλιάδες των ευρώ!!Greg wrote:lol εσυρε το ευρωπαικο ρεκορ πας τα καρβουνα δηλαδη τουτος. ηταν να χεστει του euro αν το ηξερε