μαλιστα ο ενας ηταν τοσο μικρος που καταφερε να καταπιει ενα ολοκληρο μικρο ολοθουριο!! (β!λλ@ της θαλασσας)
ΥΣ: Γιωρκο μου οπως παντα: αφιερωμενοι!!
ΠΟλλα δυνατος Νικολα..NIKOLAS HARRIS wrote:ωραιος ο Ναδιωτης!!εγω πηρα προχτες 2 σαργοπαππουδες λιγο πανω που το επιτρεπομενο οριο συμφωνα με τη φιλη μας!!ξερετε εσεις για ποια μιλω!!![]()
μαλιστα ο ενας ηταν τοσο μικρος που καταφερε να καταπιει ενα ολοκληρο μικρο ολοθουριο!! (β!λλ@ της θαλασσας)
ΥΣ: Γιωρκο μου οπως παντα: αφιερωμενοι!!
καλα ρε φιλε με ετσι πολλα μποφορ που ειχε σημερα ο Πωμος ηταν καλος;;;chrysanthos9 wrote:Μπραβο ρε Νικολα σορκοι με τα μουστατζια τι τεχνικη ρε φιλε? Επειδη εμενα σημερα κοπι ντε βουρ εν εκοντευκα ουτε με πομπες ειχα και καλη καλυψη αλλα αλλοπος εν η μικρες σε διαρκεια απνοιες μου και εν για αυτο. Μονο εχτες εκαταφερα και εκοντεψα σε ενα αλλα εξεψαρισεν. Σημερα η θαλασσα ειχεν καλες ορατοτητες και εν επιασα τιποτε σπουδαιο μονο 5-6 κουρκουνες μαυρες και ενα χταποδι
εν άλλου τούτη τη δουλειά.......markos07 wrote:Είσαι λεβέντης. Κανόνισε να είσαι σε φόρμα και την άλλη εφτομά που εν να ερτεις Θεσσαλονίκη.
Α και όταν ψήσεις τους σορκούς βάλε καμιά φώτο να σου πω πόσα γραμμάρια ένει
konstantinos kalogir wrote:Νικόλα θυμάσαι για τον σορκό που σου έλεγα.... επία με ψαροτούφεκο προχτές.. Μιλούμε εγίνηκε καπνός ο παρέας, εμπήκε μέσα στην τρύπα του και εξαναφκήκε... ενώ εβούτισα ακόμα τέσσερις φορές χωρίς ψαροτούφεκο και αλλό λίο να τον χαιδέψω ένα πράμα!!! Νομίζω εν να τον κάμω pet!!
ώπας....konstantinos kalogir wrote:Νικόλα θυμάσαι για τον σορκό που σου έλεγα.... επία με ψαροτούφεκο προχτές.. Μιλούμε εγίνηκε καπνός ο παρέας, εμπήκε μέσα στην τρύπα του και εξαναφκήκε... ενώ εβούτισα ακόμα τέσσερις φορές χωρίς ψαροτούφεκο και αλλό λίο να τον χαιδέψω ένα πράμα!!! Νομίζω εν να τον κάμω pet!!
ειπα σου το ρε φιλε αν παεις με ψαροντουφεκο ο σορκος θα σου πει και τη μαρκα ειναι!!!konstantinos kalogir wrote:Νικόλα θυμάσαι για τον σορκό που σου έλεγα.... επία με ψαροτούφεκο προχτές.. Μιλούμε εγίνηκε καπνός ο παρέας, εμπήκε μέσα στην τρύπα του και εξαναφκήκε... ενώ εβούτισα ακόμα τέσσερις φορές χωρίς ψαροτούφεκο και αλλό λίο να τον χαιδέψω ένα πράμα!!! Νομίζω εν να τον κάμω pet!!