Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
- AggelosLRK
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
γιατι τα βαζετε ολα μαζι στο net? εγω που τα αφηνω μονομιας,φοβιζω τα υπολοιπα?
-
Αγγελε
Η πρακτικη που ακολουθουμε και στους επισημους αγωνες ειναι να κρατουμε τα ψαρια σε KEEP NET για ζυγισμα μετα την ληξη του αγωνα.
Οταν ψαρευουμε ατομικα και παλι θελουμε να ζυγισουμε.
Εχεις δικιο για το οτι ακομα ενας λογος που τα κραταμε ειναι για να μην τρομαζουν τα υπολοιπα.
Η γενικη παραδοχη ειναι οτι τα ψαρια δεν παθαινουν τιποτε μεσα στο διχτυ. Τα σημερινα KEEP NETS ειναι κατασκευασμενα με τετοιο τροπο που να μην πληγωνουν τα ψαρια

Η πρακτικη που ακολουθουμε και στους επισημους αγωνες ειναι να κρατουμε τα ψαρια σε KEEP NET για ζυγισμα μετα την ληξη του αγωνα.
Εχεις δικιο για το οτι ακομα ενας λογος που τα κραταμε ειναι για να μην τρομαζουν τα υπολοιπα.
Η γενικη παραδοχη ειναι οτι τα ψαρια δεν παθαινουν τιποτε μεσα στο διχτυ. Τα σημερινα KEEP NETS ειναι κατασκευασμενα με τετοιο τροπο που να μην πληγωνουν τα ψαρια

- AggelosLRK
Τι γευση boilies να βαλω?παιζει ρολο η γευση ή μοναχα η μαρκα?επιασα κατι hot chilli εχουν υποθεση?
τωρα που εφκαλα αδεια ειναι η καλυτερη ενναλακτικη λυση για το καλοκαιρι που θα γεμωσουν οι παραλιες,η θαλασσα μου προσφερεται μοναχα για απογευματινο σπιν με τα απροοπτα του.

τωρα που εφκαλα αδεια ειναι η καλυτερη ενναλακτικη λυση για το καλοκαιρι που θα γεμωσουν οι παραλιες,η θαλασσα μου προσφερεται μοναχα για απογευματινο σπιν με τα απροοπτα του.
Last edited by AggelosLRK on Mon May 31, 2010 4:26 pm, edited 1 time in total.
- AggelosLRK
Ναι μωρε ξεχασα οτι ηταν αγωναςEVANTHIS LOIZOU wrote:Αγγελε![]()
Η γενικη παραδοχη ειναι οτι τα ψαρια δεν παθαινουν τιποτε μεσα στο διχτυ. Τα σημερινα KEEP NETS ειναι κατασκευασμενα με τετοιο τροπο που να μην πληγωνουν τα ψαρια![]()

Όι ρε, δεν είχαμε αγώνα
Πήγαμε ψάρεμα σήμερα διότι μας ζητήθηκε από το Τ.Α. να πιάσουμε κυπρίνους για χάρη του Τμήματος Α.Υ.... οι κυπρίνοι μεταφέρτηκαν σε δεξαμενή των 1100 τόνων νερού! Για να τρώνε τα βορτακονήματα(μάλλα) που φράσουν τους αγωγούς!
Πάντως... πολλά ωραία δεξαμενή! ...και η τοποθεσία... ΆΚΡΩΣ μυστηκή!!
Σε δύο-τρεία χρώνια μετά τους απαρέτιτους εμπλουτισμούς, βλέπω με να κάμνω τρελλά ψαρέματα τζιμέσα!

Άγγελε, όταν λέεις μεγάλο... πόσο μεγάλο? Νομίζω για ως τα 2-3 κιλά μπορείς να τον κρατήσεις σε κιπ νετ

Πήγαμε ψάρεμα σήμερα διότι μας ζητήθηκε από το Τ.Α. να πιάσουμε κυπρίνους για χάρη του Τμήματος Α.Υ.... οι κυπρίνοι μεταφέρτηκαν σε δεξαμενή των 1100 τόνων νερού! Για να τρώνε τα βορτακονήματα(μάλλα) που φράσουν τους αγωγούς!
Πάντως... πολλά ωραία δεξαμενή! ...και η τοποθεσία... ΆΚΡΩΣ μυστηκή!!

Σε δύο-τρεία χρώνια μετά τους απαρέτιτους εμπλουτισμούς, βλέπω με να κάμνω τρελλά ψαρέματα τζιμέσα!

Άγγελε, όταν λέεις μεγάλο... πόσο μεγάλο? Νομίζω για ως τα 2-3 κιλά μπορείς να τον κρατήσεις σε κιπ νετ

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- AggelosLRK
Για μενα μεγαλοι ειναι πανω απο 5κιλα αφου το common size τους ειναι >1-3κ ,βαδιζω σε καινουργια μονοπατια και θα εχω την κωλοφαρδια του πρωταρη χεχεcaveman wrote:Όι ρε, δεν είχαμε αγώνα![]()
Πάντως... πολλά ωραία δεξαμενή! ...και η τοποθεσία... ΆΚΡΩΣ μυστηκή!!![]()
Σε δύο-τρεία χρώνια μετά τους απαρέτιτους εμπλουτισμούς, βλέπω με να κάμνω τρελλά ψαρέματα τζιμέσα!![]()
-
Ε πάρε και τον Περούκα μαζί σου να δεί κανένα κυπρίνο μεγάλοAggelosLRK wrote:Για μενα μεγαλοι ειναι πανω απο 5κιλα αφου το common size τους ειναι >1-3κ ,βαδιζω σε καινουργια μονοπατια και θα εχω την κωλοφαρδια του πρωταρη χεχε

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
χεχε! περιπεζε ρε! τωρα που ηβραμεν την μυστικη δεξαμενη εννα δεις τι εννα ποσταρω σε λιο τζαιρο!!!fISHANDCHIPS wrote:Ε πάρε και τον Περούκα μαζί σου να δεί κανένα κυπρίνο μεγάλοAggelosLRK wrote:Για μενα μεγαλοι ειναι πανω απο 5κιλα αφου το common size τους ειναι >1-3κ ,βαδιζω σε καινουργια μονοπατια και θα εχω την κωλοφαρδια του πρωταρη χεχε![]()
![]()

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
MariosK wrote: Θα βάλω και γω φώτο αύριο.
- Attachments
-
- SANY0733.JPG (85.25 KiB) Viewed 4242 times
-
- SANY0726.JPG (165.54 KiB) Viewed 4244 times
-
- SANY0725.JPG (164.17 KiB) Viewed 4243 times
-
- SANY0717.JPG (153.98 KiB) Viewed 4242 times
-
- SANY0715.JPG (104.26 KiB) Viewed 4239 times
-
- SANY0714.JPG (121.19 KiB) Viewed 4236 times
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
επια εναν γυρω σημερα που τον κουρρη για λιο σπιννινκ.. 3 μικροσκοπικα ζαντερουθκια και 1 περκα 300γρ..
catch & release!
Φώτο με την Πέρκα ρε Στέφανε? 

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
φιλε δεν ειχα φωτογραφικη μαζι μου
catch & release!
- AggelosLRK
Το πρωτο μου largemouth!!πρεπει να ειναι μισοκιλο,αφιερωμενο στον Ρολανδο
νασαι παντα καλα φιλε μου.

-
Ωραος !!!
πέ μας εντυπώσεις απο το ψάρεμα σου στα γλυκά νερά ... εννα το ακολούθήσεις παράλληλα με την θάλασσα ...?
πέ μας εντυπώσεις απο το ψάρεμα σου στα γλυκά νερά ... εννα το ακολούθήσεις παράλληλα με την θάλασσα ...?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια