Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων

mariosko

Re: kastelorizo

Post by mariosko »

εφυεν η φατσα μου.... προσφατη οξα του καλοκεριου η φοτο???
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

vas.i.savxx

Post by vas.i.savxx »

πολλα δυατη ψαρια παιδες.
μαλλον εν σας καμουν black list στο καστελοριζο με ετσι post
vasilis kyriacou

fixer

Post by fixer »

pragmatika sigxaritiria pedia. :clap: panta tetia

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

.
Last edited by AggelosLRK on Fri May 07, 2010 1:43 pm, edited 1 time in total.

leonidasss

Post by leonidasss »

:o /;.
".
"./.
";".'..///'.']]]'/[;[;
';/././;;p :o
:clap: :clap:

kowalski

Re: ΜΙΛΟΚΟΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Post by kowalski »

re file en orea ta milokopia s en 6 me 7 kila peripou to ena mpravo en orea psarka ala to recor kratoto akoma p to 9200 epia sto 11450 feti ke mitsia p kilo os 3 epexa pola

freediver33

Post by freediver33 »

photooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

????????????????

το πιο μεγαλο που ειδα ηταν 7460 και το επιασε ο μικρος μου αδελφος... εγω μεχρι τα 3.5 κλ επιασα..... βαλε μια φωτο .... παρακαλω....
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!

leks

Post by leks »

kowalski wrote:re file en orea ta milokopia s en 6 me 7 kila peripou to ena mpravo en orea psarka ala to recor kratoto akoma p to 9200 epia sto 11450 feti ke mitsia p kilo os 3 epexa pola

Φίλε kowalski εν είμαι εγώ που τα έπιασα, αλλα το ζευκάρι μου τζιντη ημέρα που εν στην φωτο εγω προσωπικα ένα έπιασα πρόπερσι τζαι ήταν 3kg.Όπως είπε τζαι ο freediver βάλε καμία φωτο πρέπει να εν πολλα εντυπωσιακά ψάρκα.

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

leks wrote:
kowalski wrote:re file en orea ta milokopia s en 6 me 7 kila peripou to ena mpravo en orea psarka ala to recor kratoto akoma p to 9200 epia sto 11450 feti ke mitsia p kilo os 3 epexa pola

Φίλε kowalski εν είμαι εγώ που τα έπιασα, αλλα το ζευκάρι μου τζιντη ημέρα που εν στην φωτο εγω προσωπικα ένα έπιασα πρόπερσι τζαι ήταν 3kg.Όπως είπε τζαι ο freediver βάλε καμία φωτο πρέπει να εν πολλα εντυπωσιακά ψάρκα.
περιπεζει μας γιαυτο εν βαλλει φωτο.... :D :dance: :?:

Rodos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

Post by Rodos »

Την παρασκευη απο τις 6 μεχρι τις 2 !!!!!Η εκλπηξη τελευται βουτια σε 1 σκαλι , μια 2 kg στηρα εγεμοσεν τι κασια. :lol: :lol:.Σημερα ετακοσαμεν τα επειαμεν σκοπευτηκους αγονες ,τζε εξαλου εν παμεν σαβατοκυριαα, παμεν απο Δευτερα ωσ Παρασκευη,Σαβατοκυριακα παν παρα πολλυ .Παντος πεδκαι εσχει παρα μα παρα πολυ ψαρι ,αλλα εν τρυπομενο 8)
Attachments
IMG00093-20100611-1332.jpg
IMG00093-20100611-1332.jpg (66.93 KiB) Viewed 6585 times
IMG00092-20100611-1332.jpg
IMG00092-20100611-1332.jpg (86.61 KiB) Viewed 6584 times

chrysanthos9

Re: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

Post by chrysanthos9 »

μπραβο ρε φιλε ωραια τα ψαρκα σου
Rememper always someone waiting for you at home

hdemetris

Re: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

Post by hdemetris »

Αν και δεν φαίνονται πολύ καλά πρέπει να χει ωραία ψάρκα μέσα η παγωνιέρα σας :clap:
Who the cap fit
Let them wear it

tasos83

6,5 άρης ΣΟΣ

Post by tasos83 »

Παιθκιά ο 6,5άρης μελαχρινός ορφούλης κάθετε μέστη παγωνιέρα. Ήθελα εδώ και καιρό να πιάσω κάτι βαρβάτο και ούτε βολή ένεσιρνα συχνά, τελικά έκατσε σήμερα σε ένα έκτακτο απογευματινό. Το στόρυ τίποτε το συνταρακτικό γενικά, αλλά ειδικά για μένα Κ@@@@α επέλλανα του τόπους που τες παουρκές μου :mrgreen: . Ούτε βραχώματα ούτε τίποτε ήταν εκτός τρύπας σε μικρό βάθος και με ένα συρτό έγινεν η ζημιά. Τα ψαροτούφεκα κλπ μετά εκάτσαν σημαδούρα και έκαμνα παρέα του γουρλή ζευγαριού μου.

Θέλω καμιά συμβουλή για το ψήσιμο του και τη φύλαξη του. Θα φαγωθεί πέμπτη νυκτα ως τότε που να τον βάλω συντήρηση - κατάψυξη - παγωνιέρα με πάγο. Κάρβουνο? Σωστός ή σε μπριζόλες;
Φώτο και βίτεο προσεχώς :mrgreen: '
Θενκς
orfos1.jpg
orfos1.jpg (93.96 KiB) Viewed 6951 times
Last edited by tasos83 on Tue Aug 03, 2010 8:57 pm, edited 1 time in total.

Giorkos

Re: 6,5 άρης ΣΟΣ

Post by Giorkos »

tasos83 wrote:Παιθκιά ο 6,5άρης μελαχρινός ορφούλης κάθετε μέστη παγωνιέρα. Ήθελα εδώ και καιρό να πιάσω κάτι βαρβάτο και ούτε βολή ένεσιρνα συχνά, τελικά έκατσε σήμερα σε ένα έκτακτο απογευματινό. Το στόρυ τίποτε το συνταρακτικό γενικά, αλλά ειδικά για μένα Κ@@@@α επέλλανα του τόπους που τες παουρκές μου :mrgreen: . Ούτε βραχώματα ούτε τίποτε ήταν εκτός τρύπας σε μικρό βάθος και με ένα συρτό έγινεν η ζημιά. Τα ψαροτούφεκα κλπ μετά εκάτσαν σημαδούρα και έκαμνα παρέα του γουρλή ζευγαριού μου.

Θέλω καμιά συμβουλή για το ψήσιμο του και τη φύλαξη του. Θα φαγωθεί πέμπτη νυκτα ως τότε που να τον βάλω συντήρηση - κατάψυξη - παγωνιέρα με πάγο. Κάρβουνο? Σωστός ή σε μπριζόλες;
Φώτο και βίτεο προσεχώς :mrgreen: '
Θενκς
α μπράβο... :clap: :clap: :clap:

σιης τζαι βιτεούι της βολής ????
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

hdemetris

Re: 6,5 άρης ΣΟΣ

Post by hdemetris »

Μπράβο ρε :clap:
Ζηλέφκω σε! Πάει καιρός να νιώσω το αίσθημα της πληρότητας που σου δίνει ένα πραγματικά αξιόλογο ψάρι.
Εκείνης της πληρότητας που σε έκανε να κρεμάσεις το όπλο στη σημαδούρα. Που θα πάει όμως; Θα το ξανανιώσω και γω :D
Και πάλι μπράβο :clap:
Καρτερούμεν φώτος και βίντεο!
Who the cap fit
Let them wear it

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”