Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων
Re: kastelorizo
εφυεν η φατσα μου.... προσφατη οξα του καλοκεριου η φοτο???
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
- vas.i.savxx
πολλα δυατη ψαρια παιδες.
μαλλον εν σας καμουν black list στο καστελοριζο με ετσι post
μαλλον εν σας καμουν black list στο καστελοριζο με ετσι post
vasilis kyriacou
pragmatika sigxaritiria pedia.
panta tetia

- AggelosLRK
- leonidasss

".
"./.
";".'..///'.']]]'/[;[;
';/././;;p

Re: ΜΙΛΟΚΟΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
re file en orea ta milokopia s en 6 me 7 kila peripou to ena mpravo en orea psarka ala to recor kratoto akoma p to 9200 epia sto 11450 feti ke mitsia p kilo os 3 epexa pola
-
photooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
????????????????
το πιο μεγαλο που ειδα ηταν 7460 και το επιασε ο μικρος μου αδελφος... εγω μεχρι τα 3.5 κλ επιασα..... βαλε μια φωτο .... παρακαλω....
????????????????
το πιο μεγαλο που ειδα ηταν 7460 και το επιασε ο μικρος μου αδελφος... εγω μεχρι τα 3.5 κλ επιασα..... βαλε μια φωτο .... παρακαλω....
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
kowalski wrote:re file en orea ta milokopia s en 6 me 7 kila peripou to ena mpravo en orea psarka ala to recor kratoto akoma p to 9200 epia sto 11450 feti ke mitsia p kilo os 3 epexa pola
Φίλε kowalski εν είμαι εγώ που τα έπιασα, αλλα το ζευκάρι μου τζιντη ημέρα που εν στην φωτο εγω προσωπικα ένα έπιασα πρόπερσι τζαι ήταν 3kg.Όπως είπε τζαι ο freediver βάλε καμία φωτο πρέπει να εν πολλα εντυπωσιακά ψάρκα.
-
περιπεζει μας γιαυτο εν βαλλει φωτο....leks wrote:kowalski wrote:re file en orea ta milokopia s en 6 me 7 kila peripou to ena mpravo en orea psarka ala to recor kratoto akoma p to 9200 epia sto 11450 feti ke mitsia p kilo os 3 epexa pola
Φίλε kowalski εν είμαι εγώ που τα έπιασα, αλλα το ζευκάρι μου τζιντη ημέρα που εν στην φωτο εγω προσωπικα ένα έπιασα πρόπερσι τζαι ήταν 3kg.Όπως είπε τζαι ο freediver βάλε καμία φωτο πρέπει να εν πολλα εντυπωσιακά ψάρκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ
Την παρασκευη απο τις 6 μεχρι τις 2 !!!!!Η εκλπηξη τελευται βουτια σε 1 σκαλι , μια 2 kg στηρα εγεμοσεν τι κασια.
.Σημερα ετακοσαμεν τα επειαμεν σκοπευτηκους αγονες ,τζε εξαλου εν παμεν σαβατοκυριαα, παμεν απο Δευτερα ωσ Παρασκευη,Σαβατοκυριακα παν παρα πολλυ .Παντος πεδκαι εσχει παρα μα παρα πολυ ψαρι ,αλλα εν τρυπομενο 

- Attachments
-
- IMG00093-20100611-1332.jpg (66.93 KiB) Viewed 6585 times
-
- IMG00092-20100611-1332.jpg (86.61 KiB) Viewed 6584 times
- chrysanthos9
Re: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ
μπραβο ρε φιλε ωραια τα ψαρκα σου
Rememper always someone waiting for you at home
Re: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ
Αν και δεν φαίνονται πολύ καλά πρέπει να χει ωραία ψάρκα μέσα η παγωνιέρα σας 

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
6,5 άρης ΣΟΣ
Παιθκιά ο 6,5άρης μελαχρινός ορφούλης κάθετε μέστη παγωνιέρα. Ήθελα εδώ και καιρό να πιάσω κάτι βαρβάτο και ούτε βολή ένεσιρνα συχνά, τελικά έκατσε σήμερα σε ένα έκτακτο απογευματινό. Το στόρυ τίποτε το συνταρακτικό γενικά, αλλά ειδικά για μένα Κ@@@@α επέλλανα του τόπους που τες παουρκές μου
. Ούτε βραχώματα ούτε τίποτε ήταν εκτός τρύπας σε μικρό βάθος και με ένα συρτό έγινεν η ζημιά. Τα ψαροτούφεκα κλπ μετά εκάτσαν σημαδούρα και έκαμνα παρέα του γουρλή ζευγαριού μου.
Θέλω καμιά συμβουλή για το ψήσιμο του και τη φύλαξη του. Θα φαγωθεί πέμπτη νυκτα ως τότε που να τον βάλω συντήρηση - κατάψυξη - παγωνιέρα με πάγο. Κάρβουνο? Σωστός ή σε μπριζόλες;
Φώτο και βίτεο προσεχώς
'
Θενκς

Θέλω καμιά συμβουλή για το ψήσιμο του και τη φύλαξη του. Θα φαγωθεί πέμπτη νυκτα ως τότε που να τον βάλω συντήρηση - κατάψυξη - παγωνιέρα με πάγο. Κάρβουνο? Σωστός ή σε μπριζόλες;
Φώτο και βίτεο προσεχώς

Θενκς
Last edited by tasos83 on Tue Aug 03, 2010 8:57 pm, edited 1 time in total.
Re: 6,5 άρης ΣΟΣ
α μπράβο...tasos83 wrote:Παιθκιά ο 6,5άρης μελαχρινός ορφούλης κάθετε μέστη παγωνιέρα. Ήθελα εδώ και καιρό να πιάσω κάτι βαρβάτο και ούτε βολή ένεσιρνα συχνά, τελικά έκατσε σήμερα σε ένα έκτακτο απογευματινό. Το στόρυ τίποτε το συνταρακτικό γενικά, αλλά ειδικά για μένα Κ@@@@α επέλλανα του τόπους που τες παουρκές μου. Ούτε βραχώματα ούτε τίποτε ήταν εκτός τρύπας σε μικρό βάθος και με ένα συρτό έγινεν η ζημιά. Τα ψαροτούφεκα κλπ μετά εκάτσαν σημαδούρα και έκαμνα παρέα του γουρλή ζευγαριού μου.
Φώτο και βίτεο προσεχώς'
Θενκς

σιης τζαι βιτεούι της βολής ????
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Re: 6,5 άρης ΣΟΣ
Μπράβο ρε
Ζηλέφκω σε! Πάει καιρός να νιώσω το αίσθημα της πληρότητας που σου δίνει ένα πραγματικά αξιόλογο ψάρι.
Εκείνης της πληρότητας που σε έκανε να κρεμάσεις το όπλο στη σημαδούρα. Που θα πάει όμως; Θα το ξανανιώσω και γω
Και πάλι μπράβο
Καρτερούμεν φώτος και βίντεο!

Ζηλέφκω σε! Πάει καιρός να νιώσω το αίσθημα της πληρότητας που σου δίνει ένα πραγματικά αξιόλογο ψάρι.
Εκείνης της πληρότητας που σε έκανε να κρεμάσεις το όπλο στη σημαδούρα. Που θα πάει όμως; Θα το ξανανιώσω και γω

Και πάλι μπράβο

Καρτερούμεν φώτος και βίντεο!
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it